Friday, 15 January 2016

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU!!!

Ni la dia bukti nyata yang premium beautiful corset memangtipu sangat terbaik !!!

Huhuuu...gigit jari la sampai bila-bila sekiranye still degil sampai sekarang untuk tak nak try premium beautiful corset ni lepas bersalin kan anak no dua dulu. Bila bersalin anak no tiga, no more stress bila kenangkan macam mana caranye nak slim kan badan yang kembang lepas bersalin.

Dengan umur yang dah touch three series memang tak senang la untuk kita nak kawal kenaikkan badan yang senang naik mendadak. At least dengan premium beautiful, bentuk badan tetap nampak kemas walau berat badan anda tidak lah berada pada berat badan yang diidamkan. 

Jom tengok real testimoni dari ibu-ibu lepas bersalin yang merupakan pengguna tegar premium beautiful yang baru untuk tahun 2014 ni. Mereka ni semua baru sangat melahirkan bayi yang sihat dan comel dua bulan lepas.


opssss...mama anak tiga ni memang pengguna tegar habis dah dengan premium beautiful corset! ;)
Hilang 16 kilo lepas dua minggu bersalin.
Dan paling best, bila dah 9 bulan bersalin pun berat badan n shape badan maintain walau makan ya Allah...memang luar dari biasa.


Ni paling latest punya testimoni.
Melati dari melaka yang merupakan pengguna baru premium beautiful corset.
Baru je melahirkan bayi comel dua bulan lepas. Melati menjadikan set premium beautiful sebagai set bersalin nye sepanjang tempoh berpantang.

Kalau tengok cara pemakanan mel sepanjang mengandungkan mia dulu, memang ramai tak percaya yang mel boleh kurus n kekal cantik macam dulu.


Mummy aktif ni memang wajib kena pakai premium beautiful kan...sebab farhana ni dari yang sal kenal, dia memang seorang yang aktif dalam aktiviti hariannye. So sesuai sangat la pakai pb untuk hilangkan sakit-sakit pinggang akibat terlalu aktif sepanjang masa.

Farhana memang jenis berbadan kecil, tapi sebelum badan bertukar jadi besar dan menggeleh, baik jaga dari sekarang.

Untuk pengetahuan anda, premium beautiful sangat sesuai untuk sesiapa yang kurus dan ada masalah kurang berat badan.

Teringat masa ana pregnant dulu...tak habis-habis dia tanye "kak sal boleh ke saya ni kurus lepas bersalin nanti kan?"
dan sekarang, Alhamdulillah memang slim habis dengan premium beautiful sebagai bahan utama dalam penjagaan bentuk badan.

Premium beautiful memang set bersalin terbaik kerana selain menjaga bentuk badan, ia jugak bertindak sebagai booster untuk susu badan dan menjaga buah dada dari menjadi buah pinggang ;)


komen yana lepas pakai premium beautiful:
"Wooww!! Yana masih tak percaya yana ke tu?? Gambar sebelum dan selepas memang berbeza... Dulu gi dinner dengan mekap tebal muka still nampak pucat, badan pun gempal je...lepas pakai PB sebulan, tanpa mekap pun muka yana nampak segar n tangan pun dah ke pinggang"

Terus terserlah keyakinan yana lepas pakai set premium beautiful. 
Untuk orang terengganu yang nak try premium beautiful corset ni boleh la hubungi liyana tahar ye. Liyana sekarang merupakan pengguna tegar pb corset dan juga agent sah yang terlatih untuk product superbrand ni.

Ni antara testimoni gempak 2014!!!
Ibu anak dua dari pekan pahang ni terus teruja bila bentuk badan selepas bersalin lebih cantik dan kemas dari sebelum dia pregnant.

Dalam masa 30 hari berpantang dengan premium beautiful, kiki dah boleh bergerak aktif dan lebih confident dari sebelumnye. Sampaikan en husband senyum sampai ke telinga bila nampak perubahan ketara pada isteri tersayang.


Uol pun boleh la request kat en husband untuk hadiahkan set premium beautiful untuk dijadikan pakaian dalam harian yang mampu menjaga bentuk badan dengan lebih kemas di samping menyihatkan dalaman badan kita.


Nak tau lebih lanjut mengenai premium beautiful...
Nak tau cara penjagaan, 
nak tau cara yang berkesan untuk pakai pb dengan selesa,
nak dapatkan pb dengan harga istimewa,
boleh contact segera untuk offer menarik!


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 


Kita pakat beli..

kalau nak free fitting Premium Beautiful, free consultation,

hubungi:
 013-2293422 yani
013-2293722 hafieez

FB: Noharyani Mat Sidik

Instagram : noharyani.mat.sidik

No1 Certified Premium Beautiful Expert
Premium Beautiful
Premium Beautiful Sihat
Premium Beautiful Selesa Pakai
Premium Beautiful Penipu
Premium Beautiful Set Berpantang Original
Premium Beautiful Set Kehamilan
Premium Beautiful Set Kurus Badan
Premium Beautiful Boleh Kurus Cantik
Premium Beautiful Selesai Cyst Fibroid Keputihan
Premium Beautiful Pulih Masalah Haid
Premium Beautiful Pulih Slip Disc
Premium Beautiful Pulih Sakit Tulang Belakang
Premium Beautiful Program Kurus
Premium Beautiful Program Diet Sihat
Premium Beautiful Tips Kurus Cepat
Premium Beautiful Pakai Ketika Berzumba
Premium Beautiful Boleh Jana Income
PartTime Premium Beautiful
Premium Beautiful Baju Dalam Lock Lemak
Premium Beautiful Baju Dalam Pembentukan Badan
Premium Beautiful Langkawi
Premium Beautiful Pantai Chenang
Premium Beautiful Kuah
Premium Beautiful Perlis
Premium Beautiful Kangar
Premium Beautiful Arau
Premium Beautiful Kuala Perlis
Premium Beautiful Kedah
Premium Beautiful Jitra
Premium Beautiful Changlun
Premium Beautiful Kubang Pasu
Premium Beautiful Alor Setar
Premium Beautiful Gurun
Premium Beautiful Baling
Premium Beautiful Sungai Petani
Premium Beautiful Kulim
Premium Beautiful Kuala Muda
Premium Beautiful Pulau Pinang
Premium Beautiful Penang
Premium Beautiful Teluk Bahang
Premium Beautiful Batu Feringgi
Premium Beautiful Georgetown
Premium Beautiful Jelutong
Premium Beautiful Gelugor
Premium Beautiful Bayan Lepas
Premium Beautiful Balik Pulau
Premium Beautiful Butterworth
Premium Beautiful Seberang Jaya
Premium Beautiful Permatang Pauh
Premium Beautiful Bukit Mertajam
Premium Beautiful Nibong Tebal
Premium Beautiful Perai
Premium Beautiful Perak
Premium Beautiful Bagan Serai
Premium Beautiful Parit Buntar
Premium Beautiful Kamunting
Premium Beautiful Taiping
Premium Beautiful Bukit Merah
Premium Beautiful Semanggol
Premium Beautiful Pengkalan Hulu
Premium Beautiful Grik
Premium Beautiful Lenggong
Premium Beautiful Kuala Kangsar
Premium Beautiful Sungai Siput
Premium Beautiful Chemor
Premium Beautiful Ulu Kinta
Premium Beautiful Tanjung Rambutan
Premium Beautiful Tambun
Premium Beautiful Bandar Meru Raya
Premium Beautiful Ipoh  
Premium Beautiful Silibin
Premium Beautiful Menglembu
Premium Beautiful Pengkalan
Premium Beautiful Batu Gajah
Premium Beautiful Simpang Pulai
Premium Beautiful Gopeng
Premium Beautiful Tapah
Premium Beautiful Bidor
Premium Beautiful Sungkai
Premium Beautiful Slim River
Premium Beautiful Kampar
Premium Beautiful Tanjung Malim
Premium Beautiful Seri Iskandar
Premium Beautiful Tronoh
Premium Beautiful Bota
Premium Beautiful Kampung Gajah
Premium Beautiful Teluk Intan
Premium Beautiful Ayer Tawar
Premium Beautiful Manjung
Premium Beautiful Lumut
Premium Beautiful Pulau Pangkor
Premium Beautiful Sitiawan
Premium Beautiful Selangor
Premium Beautiful Shah Alam
Premium Beautiful Ampang
Premium Beautiful Damansara
Premium Beautiful Balakong
Premium Beautiful Bukit Raja
Premium Beautiful Bukit Tinggi
Premium Beautiful Kinrara
Premium Beautiful Bandar Puteri Klang
Premium Beautiful Bandar Puteri Puchong
Premium Beautiful Saujana Putra
Premium Beautiful Sungai Long
Premium Beautiful Bandar Sunway
Premium Beautiful Bandar Utama
Premium Beautiful Bangi
Premium Beautiful Banting
Premium Beautiful Batang Berjuntai
Premium Beautiful Batang Kali
Premium Beautiful Batu Caves
Premium Beautiful Beranang
Premium Beautiful Bukit Antarabangsa
Premium Beautiful Bukit Beruntung
Premium Beautiful Bukit Jelutong
Premium Beautiful Subang
Premium Beautiful Cheras
Premium Beautiful Country Heights
Premium Beautiful Cyberjaya
Premium Beautiful Denai Alam
Premium Beautiful Dengkil
Premium Beautiful Glenmarie
Premium Beautiful Gombak
Premium Beautiful Hulu Langat
Premium Beautiful Hulu Selangor
Premium Beautiful Kajang
Premium Beautiful Kapar
Premium Beautiful Kelana Jaya
Premium Beautiful Klang
Premium Beautiful Kota Kemuning
Premium Beautiful Kuala Kubu Baru
Premium Beautiful Kuala Selangor
Premium Beautiful Mutiara Damansara
Premium Beautiful Petaling Jaya
Premium Beautiful Port Klang
Premium Beautiful Puchong
Premium Beautiful Puncak Alam
Premium Beautiful Rawang
Premium Beautiful Sabak Bernam
Premium Beautiful Salak Tinggi
Premium Beautiful Saujana Utama
Premium Beautiful Sekinchan
Premium Beautiful Selayang
Premium Beautiful Semenyih
Premium Beautiful Sepang
Premium Beautiful Serdang
Premium Beautiful Seri Kembangan
Premium Beautiful Setia Alam
Premium Beautiful Subang Jaya
Premium Beautiful Sungai Besar
Premium Beautiful Sungai Buloh
Premium Beautiful TTDI Jaya
Premium Beautiful Telok Panglima Garang
Premium Beautiful Tropicana
Premium Beautiful Ulu Klang
Premium Beautiful USJ
Premium Beautiful Kuala Lumpur
Premium Beautiful Menjalara
Premium Beautiful Bandar Tasik Selatan
Premium Beautiful Bangsar
Premium Beautiful Brickfields
Premium Beautiful Bukit Bintang
Premium Beautiful Bukit Jalil
Premium Beautiful Bukit Tunku
Premium Beautiful Cheras
Premium Beautiful City Center
Premium Beautiful Desa Petaling
Premium Beautiful Jalan Ampang
Premium Beautiful Jalan Ipoh
Premium Beautiful Jalan Kuching
Premium Beautiful Jalan Sultan Ismail
Premium Beautiful Jinjang
Premium Beautiful Kepong
Premium Beautiful Keramat
Premium Beautiful KL City
Premium Beautiful KL Sentral
Premium Beautiful KLCC
Premium Beautiful Kuchai Lama
Premium Beautiful Mid Valley
Premium Beautiful Mont Kiara
Premium Beautiful Jalan Klang Lama
Premium Beautiful OUG
Premium Beautiful Pandan
Premium Beautiful Pantai
Premium Beautiful Salak Selatan
Premium Beautiful Segambut
Premium Beautiful Sentul
Premium Beautiful Seputeh
Premium Beautiful Setapak
Premium Beautiful Setiawangsa
Premium Beautiful Sri Damansara
Premium Beautiful Sri Hartamas
Premium Beautiful Sri Petaling
Premium Beautiful Sungai Besi
Premium Beautiful Sungai Penchala
Premium Beautiful Taman Melawati
Premium Beautiful TTDI
Premium Beautiful Wangsa Maju
Premium Beautiful Putrajaya
Premium Beautiful Negeri Sembilan
Premium Beautiful Seremban
Premium Beautiful Nilai
Premium Beautiful Kuala Pilah
Premium Beautiful Labu
Premium Beautiful Mantin
Premium Beautiful Port Dickson
Premium Beautiful Senawang
Premium Beautiful Tampin
Premium Beautiful Melaka
Premium Beautiful Alor Gajah
Premium Beautiful Ayer Keroh
Premium Beautiful Bandar Hilir
Premium Beautiful Jasin
Premium Beautiful Masjid Tanah
Premium Beautiful Melaka Tengah
Premium Beautiful Merlimau
Premium Beautiful Sungai Udang
Premium Beautiful Johor
Premium Beautiful Ayer Hitam
Premium Beautiful Batu Pahat
Premium Beautiful Gelang Patah
Premium Beautiful Iskandar Puteri
Premium Beautiful Johor Bahru
Premium Beautiful Kluang
Premium Beautiful Kota Tinggi
Premium Beautiful Kulai
Premium Beautiful Mersing
Premium Beautiful Muar
Premium Beautiful Parit Raja
Premium Beautiful Pasir Gudang
Premium Beautiful Pontian
Premium Beautiful Permas Jaya
Premium Beautiful Segamat
Premium Beautiful Senai
Premium Beautiful Simpang Rengam
Premium Beautiful Skudai
Premium Beautiful Tampoi
Premium Beautiful Tangkak
Premium Beautiful Kelantan
Premium Beautiful Kota Bharu
Premium Beautiful Gua Musang
Premium Beautiful Ayer Lanas
Premium Beautiful Kubang Kerian
Premium Beautiful Machang
Premium Beautiful Pasir Mas
Premium Beautiful Pasir Puteh
Premium Beautiful Tanah Merah
Premium Beautiful Tumpat
Premium Beautiful Terengganu
Premium Beautiful Besut
Premium Beautiful Dungun
Premium Beautiful Hulu Terengganu
Premium Beautiful Kemaman
Premium Beautiful Kuala Terengganu
Premium Beautiful Marang
Premium Beautiful Marang
Premium Beautiful Pahang
Premium Beautiful Kuantan
Premium Beautiful Bentong
Premium Beautiful Cameron Highlands
Premium Beautiful Genting Highlands
Premium Beautiful Kuala Lipis
Premium Beautiful Muadzam Shah
Premium Beautiful Pekan
Premium Beautiful Temerloh
Premium Beautiful Labuan
Premium Beautiful Sabah
Premium Beautiful Kota Kinabalu
Premium Beautiful Beaufort
Premium Beautiful Keningau
Premium Beautiful Kudat
Premium Beautiful Kundasang
Premium Beautiful Lahad Datu
Premium Beautiful Papar
Premium Beautiful Penampang
Premium Beautiful Ranau
Premium Beautiful Sandakan
Premium Beautiful Semporna
Premium Beautiful Tamparuli
Premium Beautiful Tawau
Premium Beautiful Tuaran
Premium Beautiful Sarawak
Premium Beautiful Kuching
Premium Beautiful Bintulu
Premium Beautiful Kota Samarahan
Premium Beautiful Miri
Premium Beautiful Sibu
Premium Beautiful Indonesia
Premium Beautiful Jakarta
Premium Beautiful Brunei
Premium Beautiful Bandar Seri Begawan
Premium Beautiful Singapore