Infinence

Teruja nak share tentang set skin care terbaik tahun 2017 ni. Set Penjagaan muka Infinence keluaran terbaru adik beradik Premium Beautiful.


Haha.. Sebab tak boleh sabar nak tunggu february. February nanti baru dapat beli new set skin care terbaik #Infinence ni.

NAK OFFER MENARIK BELI 1 SET DAPAT FREE 
INTENSIVE TRIPLE REVIVING SERUM






Infinence Produk Skincare Terbaik 2017







Kiranya Infinence dan Premium Beautiful ni memang gabungan yang superb la. Pakai PB Corset, lepas tu calit-calit muka dengan Infinence pulak kan, ya Allah memang tiptop la.


One word je nak describe INFINENCE ni... AWESOME!!!!!!!! 


Kelebihan Utama INFINENCE ni dari pengalaman sendiri yang dah pakai hampir dua bulan set sample yang SHOM belanja tu adalah :

1) Memang rasa 24 hours hydration
2)Moisturizing effect after 24 hours in single application.
3) Yang hari-hari pakai make uo sangat-sangat WAJIB CUBA!!!



Sebab apa?
Sebab confirm mascara tak kan melekat bawah mata. Tak kisah la apa brand mascara jenis pun uol pakai, confirm time nak solat tu rasa seronok je nak cuci muka. Yess! senang sangat nak tanggal makeup. Muka pun tak kering langsung tapi lagi moist sepanjang masa.


Sel kulit mati terus tanggal tanpa pengelupasan pun.


Jerawat pasir senang-senang je keluar sendiri... 


Jerawat nasi cepat kering...


White head tepi hidung tu memang tak sempat la nak bersarang lama-lama.

Dasyat kan penangan Infinence ni.
Yanie share ni memang base dari pengalaman yanie yang mana kulit yanie ni sangat sensitif dengan skin care sebarangan especially yang ada ingredient "fragrance"

Salah pakai skin care je habis muka jadi kertas pasir.


So jom yanie share kan pulak dengan uol apa isi kandungan, kelebihan infinence ni satu persatu dan harga Infinence ni.

Serius excited nak share dengan uol tau. Sambil menulis ni pun rasa gerammmm nye nak uol semua cuba pakai infinence ni. Confirm skin uol rasa ringan, lembab, tak berminyak, tak gatal-gatal, tak menggerutu.



 Macam mana rupa Infinence tu ye?
Ni la dia rupa Infinence tu. Besar jugak kandungan dia sebotol. In shaa Allah tahan untuk digunakan 3-4 bulan ni. Cuma yang kerap cuci muka sebelum solat, boleh la extra kan HYDRATING DUO CLEANSING MOUSSE


 Tengok botol Infinence ni pun dah bergetar jiwa. Ni kan pulak kalau dapat pakai set penjagaan muka tanpa was-was ni.


 Apa la baik sangat company kami ni. Siap tolong buatkan grand event lagi just untuk buat pelancaran new product Infinence ni. Ni red carpet event kat Sunway Hotel Spa & Resort yang dihadiri lebih kurang 2,000 tetamu undangan khas termasuk Datuk Jimmy Choo, Rizman Ruzaini dan Ziana Zain.

Harga dah la tak mahal pun Infinence ni, Tapi dia punya launching tu siap grand habis!

Yanie tak keluarkan satu sen pun untuk tujuan marketing Infinence ni. Kami datang just bayar entrance fee yang siap dapat goodie bag lagi, then dah boleh dapat merketing free dan detail info tentang Infinence ni. Ni yang best sangat berniaga dengan SHOM ni tau. Tak yah pecah-pecah kepala nak fikir macam mana cara nak pasarkan product sebab SHOM sendiri dah siap complete buat R&D dia sendiri sebelum launch kan new product infinence ni. Lepas tu siap keluarkan jutaan bajet sendiri untuk pattern kan every product yang dilancarkan. Just imagine ye, kalau la kita ada company sendiri, bukan sikit-sikit belanja tau nak keluarkan bajet untuk pattern kan product kita. Memang telan amount besar punya. Tapi Alhamdulillah berniaga dengan SHOM ni semua ready dah. Tinggal nak terus mulakan je dengan berkongsi pada orang. Sharing pulak bukan la jenis kena ketuk-ketuk pintu rumah orang pun. Tapi just full use je social media yang ada.

Uol nak yanie ajar uol macam mana untuk buat income ribu ribu dalam business online ni boleh je. In shaa Allah yanie memang suka sangat nak guide orang yang sedia untuk belajar dan bagi komitmen untuk kejayaan diri uol sendiri sebab yanie pun mengajar free je. Tak de charge pun. Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan product bertaraf superstar ni, jom la amik peluang :)

My Number is 013-2293422
Whatsapp sekarang jom!



Nak tau tak apa keunikan Infinence ni?
1) Kelebihan dia, Infinence ni The ONE AND ONLY skin care yang ada Advanced formula in the market! Dasyat!

2) Setiap Botol Infinence ni pulak ada berjuta juta Active Plant Cells dari France

3) Dalam 5 jenis set penjagaan yang ada, setiap darinya ada Active Plant Cells yang unik.

4)Sangat memberi impak hydration terbaik, sangat melembabkan tanpa memberi kesan berminyak pada muka, kulit rasa fresh je sepanjang masa. Sesuai la untuk yang always ada masalah jerawat dan jeragat.



Kelebihan lain yang ada pada setiap botol Infinence ni adalah :

Ianya sangat selamat dan lembut pada kulit sebab:
No SD-Alchohol
No Mineral Oil /Silicone Oil
No PetrolatumNo Sulfat Surfactants (SLS / ALS / SLES / ALES etc.)
No DEA MEA
No Parabens
No MIT/MICT Preservatives
No Artificial Colorants



Ni la dia 5 jenis set Skin Care Murah dan terbaik dari Infinence.

1) Hydrating Duo Cleansing Mousse
2) 24Hours Hydrating Toning Essence
3) Intensive Triple Reviving Serum
4) Essential Illuminating Day Cream
5) Advanced Overnight Regeneration Cream


HARGA INFINENCE:


1) Hydrating Duo Cleansing Mousse RM119
2) 24Hours Hydrating Toning Essence RM139
3) Intensive Triple Reviving Serum RM159
4) Essential Illuminating Day Cream RM139
5) Advanced Overnight Regeneration Cream RM159



TOTAL FULL SET INFINENCE
RM835 Sahaja.
Murah je kan Infinence ni.

Nak beli satu-satu je pun boleh.


Macam mana nak guna Infinence ni?
Jom follow step by step yang ada kat gambar ni. 


Pencuci muka Infinence ni la yang yanie paling paling paling suka sangat! Rasa nak cuci muka pun rajin je. Uol just imagine la, tekan sikit je pun mousse dia, tapi dia punya keluarkan mascara, celak, foundation bagai tu memang dasyat!!!!!! Termasuk kulit mati kita sekali dia tanggalkan tanpa rasa sakit langsung.



Yanie paling payah nak pakai toner. Sampai pernah ada masalah pores dulu. Lepas tu beli toner Dermalogica yang RM dekat 300 tu. Memang best la sebab kulit pun jadi glowing je. Tapi, dah keluar Toner Infinence ni, better terus pakai Toner Infinence je la seba murah dan siap ada bonus tambahan lagi.



Serum Infinence ni memang lain macam sikit rasa dia. Memang uol akan rasa ya Allah nape la selama ni tak pernah jumpa serum macam ni. Sebab memang best. Cepat serap dan tak melekit langsung.


Ni pulak krim siang Infinence. Uol yang jenis suka sangat berjalan keluar rumah macam sal ni wajib dapatkan satu tau. Biar kulit tu tak effect pun dengan bahaya sinaran matahari. Day cream Infinence ni dia tak melekit dan cepat sangat kering kat kulit muka. Nak makeup pun sedap je rasa.



Ni Night Cream Infinence. Pun terbaik jugak ni. 
Tahan lama kalau beli sebotol pun sebab kita pakai sikit je kat muka waktu malam.

Selalunya bila pakai night cream lain, kulit senang naik jerawat tau. Tapi bila pakai night cream Infinence ni, serasi pulak. Alhamdulillah.



Untuk pakai waktu siang, kita pakai set ni ye.

Mulakan dengan cuci muka, lepas tu pakai toner, then sapu serum, last sekali baru sapu day cream yang ada SFP 30 ni.


Ni set untuk waktu malam pulak.
Mulakan dengan cuci muka, lepas tu pakai toner, then sapu serum, last sekali baru sapu night cream supaya kulit kita dapat diperbaharui dengan sihat dan cepat masa tidur.



Cuba tengok kat gambar tu, Tu la dia kesan lepas guna Infinence. Memang la kulit makin lama makin berkedut, tapi kalau boleh jangan la kedut cepat sangat sebelum waktu. Better jaga supaya proses kedut tu lambat jadi. Kedut-kedut after 80's tu ok la. Tapi kalau 20+ ke 30 dah mula kedut, kita jugak yang rasa kurang keyakinan diri.


So uol, jom je la try cuci muka and jaga muka dengan Infinence ni. Yanie share sebagi pengguna tau bukan sebagai penjual sebab yanie sendiri dah guna Infinence ni.



No comments:

Post a Comment