Peluang Bisnes bersama KAMI


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT CDP by TLC








Nak beli KERETA kena ade PAYSLIP,
Nak beli RUMAH kena ade PAYSLIP,
Nak beli TANAH kena ade PAYSLIP,
Nak apply ape-ape LOAN pun, kena ade PAYSLIP.
Paling kurang, nak kena ade 3 atau 6 bulan PAYSLIP.

Orang kate, nak meniaga kena ada MODAL, betul ke?
Kalau ade DUIT sendiri yang banyak boleh jadikan modal bisnes, boleh jadikan deposit beli kereta, deposit beli rumah atau deposit beli tanah. Tapi, kite ade ke DUIT yang banyak tu?

Modal nak mula BISNES ni RM50.00 aje. Lepas tu, kalau rajin, dapatlah BONUS tiap-tiap bulan. Siap ada PAYSLIP tiap-tiap bulan. Dengan PAYSLIP ni, bolehlah beli KERETA, RUMAH, TANAH atau ape saje. Kenape, masih tak PERCAYA?

BISNES ni, BISNES betul punye. BISNES yang ada barang, ada PAYSLIP.

Kalau nak tahu, boleh piyem kite. Kite sembang tepi, ok set. ☺👍🏼




TLC Iftar di Hotel Majestic 1437 H


TLC Family SM SSM Awards 2016


TLC Excellent Academy Training Center

BUSINESS OPPORTUNITY WITH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
  • How to make money online with Premium Beautiful Corset?
  • How to join Premium Beautiful TOP Agent group?
  • How to make 5 to 6 figures income monthly from blogs, Facebook?
  • How to sell Premium Beautiful Corset using the power of Internet?
  • How to build a successful business and maintain a steady income?
If you have been asking the questions as above, then CONGRATULATIONS! You have come to the right place, at the right time.
WHY SHOULD I JOIN TOP LEADERS CIRCLE GROUP?
When you want to be successful in Premium Beautiful online business, you need to have strong mentors that have proven track records. Simply ask yourself, if I want a mentor to help me generate 5-6 figures income, is it important that my mentor should be someone who have already done it herself and also have help others achieve the same?
WHO WILL BE YOUR MENTORS?
MENTOR #1 – CDM HAJJAH SITI ROHANA & CDM HAJI AZLAN DERAMAN

MENTOR #2 - CDM SALHA dan CDM AL-FAATH 



CDM AL-FAATH 


MENTOR #3 – CDM SALLEHA ROSLAN 








Satu peluang perniagaan yang menawarkan ganjaran untuk memotivasikan individu. Sekiranya uol tercari-cari peluang menjana pendapatan bulanan sekurang-kurangnya 1,000 sebulan, mungkin uol boleh mencuba untuk berniaga secara part time bersama kami di Top Leaders Circle kerana business ni sepenuhnya adalah business bermentor. Segala tunjuk ajar dari segi selling dan cara untuk kembangkan rangkaian ke serata Malaysia dan luar negara turut di ajar secara percuma. Modal sangatlah fleksible. Dan masa yang diperlukan hanyalah dua jam je sehari.



Peluang perniagaan bersama Top Leaders Circle adalah terbuka kepada semua lapisan masyarakat dengan risiko yang rendah dan kos permulaan yang rendah dan sangat fleksibel.
Ia membantu anda membina perniagaan sendiri melalui penjualan produk dan penajaan. Pengedar baru kemudiannya akan menjual produk dan menawarkan peluang perniagaan ini kepada orang lain. Dengan perkhidmatan yang berkualiti tinggi, sudah tentu perhubungan jangka masa panjang dapat dijaminkan.
Oleh itu, dengan menyampaikan ilmu pemasaran dan penjualan anda kepada ahli kumpulan, anda bukan sahaja membina rangkaian perniagaan sendiri, malah membantu orang lain membina rangkaian perniagaan mereka.
Intisari peluang pendapatan bagi pelan perniagaan bersama Top Leaders Circle adalah penjualan produk yang berkualiti dan perkhidmatan yang ditawarkan serta penajaan. Sedangkan perniagaan anda berkembang, pulangan turut akan bertambah. Dalam pelan perniagaan Top Leaders Circle, tiada ganjaran yang akan diberi kepada individu yang hanya menaja orang lain semata-mata.
Business ni boleh dijadikan business family sebab yang best nye pangkat boleh diwarisi oleh anak-anak. Dalam gambar ni pun semua nye adalah pasangan suami isteri yang berniaga bersama Top Leaders Circle.

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka

 


Kita pakat join sama-sama..

Sekiranya berminat, atau ingin mencuba; 
Hubungi saya; 


013.229.3422 Noharyani 

 013.229.3722 Hafieez


Facebook: Hafieez Noharyani 
Instagram: yaniehafieez