Saturday, 24 September 2016

Set Berpantang Terbaik Untuk Wanita Selepas Bersalin


Ohhh...patutla badan senget aje sebelum perkena premium beautiful..

Rupanya tengah pregnant pun duk kendong anak..konon nak tunjuk kita ni kuat..serba boleh..tapi last2 badan sendiri yang sakit2..

Alhamdulillah...selepas bertemu jodoh dengan premium beautiful, badan makin cergas & cerdas..tiada lagi sakit@sengal badan..

Highly recommended untuk para ibu @ wanita di luar sana..

Sayangi lah diri sendiri..kerana diri sendiri itu begitu BERHARGA.

Yanie 013-2293422

#PremiumBeautifulUtara
#PremiumBeautifulPerak
#TopLeadersCircle
#MotherOfThree



Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Wednesday, 21 September 2016

Suami Rimas bila Isteri pakai Premium Beautiful


Patutlah para suami RIMAS dengan bila isteri pakai#premiumbeautiful ni...

Rimas bila....
# Badan isteri lebih sihat, cantik & berkeyakinan.
# Suami @ orang sekeliling tegur isteri makin kurus
# Suami asyik pandang si isteri je..al maklumla lelaki kan suka yang cantik2 aje..lagipun sesuai dijadikan baju malam si isteri tau...haaahh...jimat duit beli baju tidor.
# Suami tak de lagi teman isteri nak beratur panjang beli pakaian dalam di shopping mall ( slalu time sale)..jimat masa, jimat duit..




Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Sunday, 18 September 2016

Sakit Slip Disc Makin Berkurangan - Testimoni Client PB


Woowwww...

Happy sangat dapat berita baik dari client yang pakai corset PB minggu lepas..

Client ni dulu asyik keluar masuk hospital je sebelum ni..mudahan2 sakit slip disc beliau pulih sepenuhnya..

Extra bonus perut pun dah kempis..flat aje..fuhhh...

Sesiapa nak dpt bonus cam gini..boleh contact cepat2 ye..

Yanie 013-2293422




Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Monday, 12 September 2016

Woww.. Marine Essence.. Garam Buluh

Perbualan di taska petang tadi..

Teacher: kak, syampu yg akak bagi tu wangi sgt..tak kusut dah rambut hannah hanis sejak pakai syampu marine tu.

Mama: memang wangi..rambut pun lembut je kan..

Teacher : Hannah cakap boleh pakai satu badan..rambut, sabun badan, sabun muka pun boleh. Kat rumah selalu buat.

Mama tercengang..rasanya mama bagi syampu marine je kat taska..tak bagi body wash @ marine bar pun kakak..

Sesiapa nak rasa tahap kewangian sabun @ syampu marine..boleh pm ye..


Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Friday, 9 September 2016

KURUS dengan SHAKE ME - PROMOSI 2016

Sihatkah Diet Seharian Kita?
Ramai antara kita yang obses nak kurus dan slim. Tapi tidak ramai yang faham ilmu dan seni diet πŸ˜‰
Adakah ketika ni uols dalam fasa berdiet? Cuba semak, adakah diet uols terlalu fokus pada protein atau lebih kepada karbo?
Dah jadi trend sekarang, ramai yang ambil minuman protein untuk langkah kurangkan karbo. Tahu tak bila diet yang berlebihan protein juga boleh mengundang masalah kesihatan?
✅Uols jangan risau, minuman Protein yang TERBARU di pasaran ni adalah yang SELAMAT dan LENGKAP
πŸ’ƒπŸ»πŸ‘‹πŸ»SHAKE MEπŸ‘‹πŸ»πŸ’ƒπŸ»
3 kombinasi dalam 1
🍢Protein - mengenyangkan dan membekalkan tenaga dalam jangka masa lama.
πŸŽ‹Garam Buluh - membuang toksik dari badan uols seperti PERISA MAKANAN, BAHAN KIMIA, RACUN UBAT dll... Macam2 penyakit menyinggah hanya kerana Toksik tak disingkirkan!
πŸ”₯L-Carnitine - ejen PEMBAKAR LEMAK dan bertindak meningkatkan kadar metabolisma badan. Tau tak ni lah rahsia orang kurus makan banyak pun tetap kurus. Kerana kadar metabolisma dorang tu tinggi lagi efektif! Uols pun bolehhh dengan berSHAKE ME jer!
SHAKE ME dulu sebelum ke Gym, Zumba dan Workout!
Whatsapp saya segera untuk dapatkan minuman Protein Lengkap anda  sekarang pada harga Pengenalan!
Whatsapp..rugi tak grab harga promosi ni..masih panas plus hot di pasaran tau..

PROMOSI BERMULA 26 OGOS - DISEMBER 2016!!!
Offer Buy 6 Boxes dapay FREE 1 BROS SHAKER!!!


NAK KURUS CEPAT CARA SIHAT
Your Everyday Protein


KAT MANE NAK DAPATKAN? DARI KAMI LER.


Yanie 013-2293422 Hafieez 013-2293722 FB : Hafieez Noharyani IG: Yanie_Hafieez 

Tuesday, 6 September 2016

Manfaat Set Maharani untuk Para Wanita


Memang elok sangat combine corset PB dengan Maharani ni..salah satu initiatives/ikhtiar untuk dapatkan zuriat..

In shaa Allah dengan IzinNya..yang penting kita berusaha..selebihnya kita tawakal..

Details Maharani Click link ini.

 
All About Maharani

Ayam Hitam? Ape tu? click sini ye

Ayam Hitam vs Jamu Maharani

 




Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Saturday, 3 September 2016

Memang Menyusahkan Selepas Berpantang Czer

Tiada alasan lagi nak kembali ramping selepas bersalin..lagi2 bersalin czer..sarung saje#PremiumBeautiful

3 sebab kenapa Premium Beautiful kekal no 1 di Malaysia:

1) Lebih 20 tahun berada di pasaran

2) Ribuan wanita dah pakai PB dan 99% puas hati bila PB melekap di badan.

3) Bukan hanya mencantikkan badan, tapi sangat membantu mengurangkan masalah kesihatan badan terutama SLIP DISC, SENGGUGUT dan sangat memelihara ASET KEWANITAAN yang tak ada tukar ganti 

www.noharyani.com

#PremiumBeautifulOnSale
#SetBerpantangModen
#SetKempisPerut
#MotherOfThree




Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Wednesday, 31 August 2016

The Best Confinement Set

Zaman kegawatan ekonomi ni..nak-nak raya bakal menjelma..ramai pulak yang jadikan Premium Beautiful sebagai pilihan alternative nak kurus dan jaga badan cara sihat dan selamat..Bukan apa,jimat katanya..boleh pakai bertahun-tahun..

PB bukan sahaja untuk kurus..tetapi amat sesuai untuk ouls yang tercari-cari solution untuk masalah kesihatan yg tersenarai dalam gambar πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.

Untuk info lanjut, jangan segan-segan contact yani ye..

#PremiumBeautiful
#PilihanBijakJimatCepatSelamatUntukKurus




Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Sunday, 28 August 2016

Premium Beautiful @ Power Couples in Action

Abang-abang yang ada niat nak hadiahkan isteri#PremiumBeautiful, boleh contact Tuan Hafieez... No fon ada kat gambar ni πŸ˜‰

Confirm tip top service and BEST PRICE untuk uol.



Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez



Thursday, 25 August 2016

Workout with Premium Beautiful

Bestnya pakai #premiumbeautiful masa kita workout.

Ni antara kelebihan..untung yang dah ada dan pakai..
Lepas ni kita workout sama2 ye.
Jom kita masuk air..#premiumbeautiful kan ada..jangan dilupa tau..sarung je masa masuk air tu..confirm lagi firm body..takde goyang sane sini dah..

Gambar ni mase sebulan dah pakai PB ni..takde dah mengeleber perut..baju renang pun boleh pakai..


Free consultation
Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez

 
IG: YanieHafieez






Monday, 22 August 2016

Nak Berjaya, Tak Perlu Tunggu Esok Baru Nak Mula


Premium Beautiful telah membawa perubahan besar kepada diri Yanie sendiri.

Selalunya kalau kita tau ubah diri sendiri, Allah akan hantar seseorang untuk membantu kita ubah diri kepada kebaikan..sama jugak dalam perniagaan. Sebab itu lah keluar kata-kata " Nak Berjaya Tak Perlu Tunggu Esok Baru Nak Mula "

Jadi mula ubah diri anda sekarang untuk capai apa yang di impikan supaya impian jadi kenyataan.. bukan ianya menjadi khayalan di benak fikiran anda..

Bila kita nak menjadi orang berjaya..perlulah bergaul dengan orang berjaya..perlu dekatkan diri dengan orang berjaya..barulah aura positif kejayaan itu melekat kepada kita.....

Diringi doa dari yang Maha Esa tidak di lupa supaya sentiasa dikurniakan orang-orang positif mindanya..dimurahkan dan dilimpahkan rezeki untuk kita semua..dijauhkan perasaan hasad dengki..dikurniakan hati yang nurani..amiin..



Free consultation
Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez




Friday, 19 August 2016

Pakar Alih Lemak Badan


Premium Beautiful telah membawa seribu makna dan kebaikan untuk seseorang.
jadi orang yang tau( yang tanya pakcik google) & yang telah pakai saje yang boleh komen baik2 pasal #premiumbeautiful..

Pada pandangan kasar tampak mahal sekali sehingga tak mampu untuk memilikinya..

TETAPI jika ianya betul2 mengubah kehidupan seseorang sehingga memberikan perubahan ketara fizikalnya & yang paling penting dapat menambat hati suami sendiri..ape salahnya kan? Invest sekali seumur hidup je....


Suami pun tak segan lagi nak berjalan seiring & berpimpin tangan..betul tak? Takde la suami nak jeling kat perempuan lain.

Suami yang nak isterinya kempis aje perut tu meh sini suruh isteri tu sarung PB cecepat.

013-2293422
#PremiumBeautifulOnSale
#MotherOfThree
#TopLeadersCircle

Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez

IG: YanieHafieez