Tuesday, 3 April 2018

Mendekati Duta Sahajidah Hai-O Marketing - Premium Beautiful Fazura

Ramai yang teruja apabila mengetahui Fazura di lantik menjadi Duta Sahajidah Hai-O Marketing salah satunya Premium Beautiful, Min Cha, Infinence. Yanie sendiri sebagai Premium Beautiful Expert pula yang tidak sabar untuk menyaksikan impak yang dibawa oleh selebriti versatil itu dalam mengangkat jenama Sahajidah Hai- O Marketing ke peringkat lebih tinggi lebih lagi nak memperkenalkan Premium Beautiful dipersada Antarabangsa.

Jom Premium Beautiful Expert Utara share apa kata Fazura yang mendorong untuk menerima menjadi Duta Premium Beautiful?







Jawapan Fazura buah hati Fattah Amin ni:
Apabila saya menerima sesuatu tawaran untuk menjadi duta produk, saya akan berfikir dahulu dengan mengkaji latar belakang syarikat tersebut dari segi reputasi, kualit produk, rancangan masa hadapan merrka serta keterlibatan mereka dalam program kebajikan dan kemasyarakatan. 







Saya tak mahu terburu-buru kerana ingin memberikan yang terbaik dalam setiap tugasan yang di lakukan. 



Sebagai duta syarikat, saya adalah sebahagian daripada syarikat tersebut.  Maka, saya perlu pastikan bahawa saya mewakili syarikat yang berwibawa dan berhemah.



Secara peribadi, syarikat yang berprestasi tinggi tetapi aktif dalam aktiviti kebajikan sangat menarik hati saya. 



Maka, ciri-ciri yang saya sebutkan tadi perlu di titikberatkan dan saya pastikan sebelum saya menerima tawaran mereka.

Saya teruja apabila mengetahui majoriti usahawan SHOM adalah wanita. Ramai usahawan wanita yang berjaua mengubah kehidupan dan meningkatkan taraf ekonomi mereka setelah menjadi usahawan SHOM. Satu pencapaian yang membanggakan! Yanie lah tu In shaa Allah usahawan uang berjaya membawa nama Premium Beautiful Expert Malaysia dikenali.

Kata Fazura lagi, saya sangat tertarik dengan program memperkasakan wanita yang dijalankan oleh SHOM sehingga mendapat ANUGERAH CSR PERDANA MENTERI di bawah kategori Memperkasakan Wanita daripada Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.

Sementara itu, Kumpulan Hai-O juga unik kerana ia satu-satunya syatikat yang mengisytiharkan cuti khas kepada semua kakitangan sempenan Sambutan Hari Wanita Sedunia! Secara ringkasnya, saya melihat SHOM sebagai Syatikat yang finamik dan 'exciting' kerana didominasi oleha generasi muda!

Ramai yang ingin tabu tentang peranan dan penglibatan Fazura sebagai Duta SHOM khursus Duta Premium Beautiful dan Duta Min Cha

Kata Fazura yang cantik lagi menawan ni:
Saya kini terlibat dalam kerja-kerja mempromosikan dua produk iaitu Min Cha dan koleksi kasut dan beg tangan di baeah jenama Infinence untuk Produk Premium dan Lifetyle SHOM.

Selain itu, Promosk produk lain akan menyudul seperti siri pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful, produk makanan dan minuman kesihatan, prodik kecantikan dan produk penjagaan diri.

Sebagaiman yang diketahui ramai, saya juga seorang usahaean. Jadi, saya gembira dapat bekerjasama dengan usahawan Sahajidah Hai-O Marketing dan berpeluang untuk bertukar-tukar pendapatan, pengalaman dan saling memberikan motivasi supaya kita sama-sama berjaya dalam bidang keusahawanan.
Saya berharap dapat berkongsi kisah pengalaman saya sebagai usahawan dan juga dapat belajar dengan usahawan Sahajidah Hai-O Marketing tenting strategi dan teknik perniagaan yang kontenporari dan berkesan!

Menjadi Duta Kebajikan adalah suatu pengalaman baru buat saya. Jadi saya teruja untuk memberikan yang terbaik sebgai Duta Kebajikan dan menjayakan aktiviti kemasyarakatan untuk membantu golongan yang memerlukan.















Jom kita dengar apa kata Fazura๐Ÿ˜

Ready COD Min Cha kepada pengemar baru.


====================================

Jom breakfast segarkan tekak bersama secawan Min Cha!

Sebelum tu jom kita baca dulu story mory Teh Tarik Fav Fazura ni.

Teh hitam ni kandungan kafein dia sangat rendah. Kalau minum selalu pun tak de masalah. Sebab teh hitam high in antioksidan dan phytonutrient yang berguna untuk tubuh bersihkan racun dalam badan.

1. Yang ni best, teh hitam membantu TURUN KAN PARAS KOLESTROL! Sesuai la untuk yang always high in cholestrol. Kuat makan kan susah nak control kan. 

Dalam satu study, menunjukkan bahawa teh hitam membantu kurangkan kolesterol jahat/LDL sebesar 11,1%. Dia ada efek penyerapan kolesterol baik oleh tubuh.

2. Meningkatkan kesehatan jantung
Teh hitam membantu meningkatkan kesihatan jantung, kandungan flavon ditemukan dalam teh hitam. Para ilmuwan kata bahawa minum 3 cawan teh hitam atau lebih sehari dapat membantu mengurangi risiko yang merosakkan arteri koronari. 

3. Mengurangi risiko kanser ovari
Minum teh hitam membantu mengurangkan risiko kanser ovari. Teh hitam mengandungi teaflavin yang dapat menghambat pertumbuhan sel kanser ovari. 

4. Mengurangi risiko diabetes
Para ilmuwan telah menemukan bahawa minum teh hitam dapat membantu mengurangkan risiko diabetes tahap 2, kandungan catechin dan teaflavin berguna sekali untuk meningkatkan hormon insulin untuk mengolah glukosa. 

5. Meningkatkan kesehatan tulang
Para ilmuwan juga mendapati bahawa orang yang minum teh hitam secara signifikan dapat mengembalikan kepadatan tulang, kerana teh hitam mengandung pengganti kalsium. Rutin minum teh hitam juga mengurangi risiko patah tulang pada orang tua. 

6. Mengurangi risiko penyakit Parkinson
Teh hitam kaya akan polifenol yang memiliki efek menjaga kesihatan saraf di otak. Sebuah penelitian juga menunjukkan bahawa kafein dalam teh hitam berhubungan rapat dalam mencegah penyakit Parkinson. 

7. Menurunkan risiko batu ginjal
Teh hitam dapat membantu mengurangi risiko sebesar 8% dari pembentukan batu ginjal. Oleh kerana itu, Anda wajib setiap hari minum teh hitam untuk mencegah batu ginjal. 

8. Meringankan penyakit asma
Para peneliti telah menemukan bahawa flavonoid dalam teh hitam memiliki efek yang menguntungkan pada penderita asma. 

9. Menghilangkan radikal bebas dari tubuh
Teh hitam mengandung antioksidan dan membantu menghilangkan molekul beracun. Teh hitam dengan campuran lemon adalah pilihan yang baik untuk menyingkirkan radikal bebas. 

10. Membersihkan bakteri dari tubuh
Para ilmuwan telah mengkonfirmasi bahawa zat antioksidan dan nutrisi lain yang ditemukan dalam teh hitam memiliki sifat antimikroba. Ini adalah salah satu manfaat kesihatan untuk menjaga tubuh terjangkit bakteria. 

11. Mengurangi stres
Menurut sebuah penelitian, teh hitam dapat mengurangkan hormon stress dalam tubuh dan berfungsi merelaxkan sistem saraf. 

12. Menjaga kesihatan mulut
Minum teh hitam dapat membantu mencegah plak, gigi berlubang dan membantu menjaga nafas anda lebih segar. Teh hitam memiliki sifat antioksidan membantu mencegah infeksi di mulut.

MIN CHA PRODUK TERBARU DARI SHOM
✅ Teh tarik berasaskan garam buluh.
✅ Tanpa Gula
✅ Tanpa Pengawet
✅ Tanpa Bahan Tiruan
✅ Sumber Antioksidan Yang Baik
✅ 68kcal Sahaja berbanding teh tarik biasa 229 kcal
✅ Dirumus khas dengan Teh Berkualiti Premium
✅ Teksture Halus dan Berkrim

Sekotak Min Cha Tea ada 20 sechet.
Harga Promo RM42, beli lebih lagi lebih diskaun!

Order sini pun boleh yang yang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://noharyanimatsidik.sahajidahhai-o.com.my/index.php/repcart/index/60

Dah Cuba Min Cha, Confirm Nak Lagi ๐Ÿ™‚

==============================

JOM JANA INCOME BERSAMA SHOM

Bila belek kalender, rasa Ya Allah! Cepatnya masa berputar kan. Pejam celik, tido bangun, dah nak jejak bulan Puasa. Lepas Ramadhan Syawal. 

Dari segi bajet, apa,persedian yang kita kena buat? 
Dah semestinya kena sedia bajet kan. Cuba tengok list kat bawah ni. Mesti rasa krem kepala bila renung banyaknya nak kena guna duit.
✔Duit belanja dapur sepanjang berpuasa
✔ Duit zakat tak boleh lari. Ni wajib.
✔Duit baju raya
✔Duit kuih raya
✔Duit kerepek
✔Duit nak baiki rumah
✔Duit nak service kereta sebelum balik ✔kampung
✔Duit minyak
✔Duit toll
✔Duit roadtax insurance
✔Duit komitmen bulanan yang lain jangan cakap la. Memang dah bersusun penuh muka surat.

Rasa nak tarik-tarik je rambut bagi hilang serabut kan. Duit duit, di mana kau duit. ๐Ÿ˜ญ

Duit keluar hari-hari. Tapi, duit masuk sebulan sekali je. Tu pun biasanya masuk pagi, pagi juga dah arwah gaji tu. 

Jadi, saya nak jemput anda yang memang ada niat nak tambah pendapatan keluarga, atau nak bantu ringankan beban ekonomi keluarga, jom jadi sebahagian dari team perang kami. Kita berperang dengan roket berpandu. Modal ciput. Hasil ribut. 

#Weapon35
#ProjekBerjasaSambilMerasa

www.noharyani.com

Premium Beautiful Utara
Premium Beautiful Fazura
Premium Beautiful Penang
Premium Beautiful Kedah
Premium Beautiful Kajang
Premium Beautiful Nilai
Premium Beaut



Wednesday, 28 March 2018

No1 Certified Premium Beautiful Expert Masuk Hospital Pakar

Mak aihhh, terkejut tengok deskripsi perubatan lepas keluar daripada hospital pakar ni. Ingatkan puluh bukan ratus ringgit macam kat klinik panel. Rupa-rupanya ribu-ribu ringgit. 

Itu pun, cuma jumpa doktor, sembang-sembang cerita sikit, kemudian bagi sampel penyakit kat lab hospital. Lepas tu ambil ubat kat farmasi. Kategori pesakit luar. Sekali dapat invois, terkejut zumba panama kejap. ๐Ÿ˜ฑ

Alhamdulillah sangat-sangat, sebab company suami boleh cover bill ubat ni. Bukan selalu datang hospital pakar ni. Sebabnya dah masuk klinik panel 3 kali, then sakit tak pulih-pulih. Then, doktor klinik panel minta kami rujuk pada yang pakar. Jenis kami ni, bukan sakit sikit-sikit sibuk je nak refer kat pakar. Sayang punya kat company, tak nak lah spend untuk kita je. Ramai lagi staff yang betul-betul memerlukan yang sakit kritikal. Bukan juga nak kata ubat hospital govt ni tak bagus, sangat bagus sebenarnya cuma proses nye ambil masa yang terlalu lamaaaaaa. 

Teringat kisah sebelum ni, masuk hospital pakar untuk kes anak yg warded saje. Masa bersalin hakim di Selangor Specialist Hospital dalam 3k juga, masa bersalin hanis di KPJ Ipoh up sikit dalam 7k sebab ceaserian dan masa Hannah demam 5 hari di KPJ Kajang ntah lupa berapa kos. Hannah tak sempat lah lahir di Hospital Pakar, sebab dia special kes sikit. Premature baby si kakak ni dan bersalin di hospital putrajaya. Kos pun ratus ratus je walaupun duduk di nicu hampir 10 hari.

Lepas ni, nak kena explain kat anak-anak lah. Bestnye kalau salah seorang boleh jadi doktor. Bukan sebab boleh dapat gaji banyak. Tapi, banyak benda yang dia boleh tahu untuk sentiasa hidup sihat dan ceria. Boleh jimat kos medical kat sini kan melainkan sesuatu benda yang kita tak boleh elak.

Masa menunggu queue kat hospital tadi sempat tengok iklan servis dari hospital. Ada servis ujian saringan kesihatan dan ada juga pemeriksaan kesihatan untuk bahagian peranakan wanita. Memang canggih dan hebat alat nye. Ntah lah berapa kos semua kalau nak buat tu.

Mujurlah KYanie pun jadi pakar jugak. Pakar dalam bidang alih dan tetapkan lemak orang lepas bersalin terutama yang nak sihat dan kurus. Tambah pula amalkan Herba turun temurun Maharani untuk kekalkan kesihatan dalaman. Murah, Jimat dan Terjamin Berkesan๐Ÿ˜. Jadi, KYanie sarankan uols cecepat contek KYanie and team ye. Nak belajar bina Duit pun boleh.







Boleh contact Yanie direct ye.


013-2293422

013-2293722

Page FB: Premium Beautiful Expert Malaysia 

IG: Noharyani Mat  Sidik
IG: Program Kurus Sihat

FB: Noharyani Mat Sidik


#ProjekBerjasaSambilMerasa
#MasterYourNetwork
#MasterYourSales
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#SHOMBatuCaves

Saturday, 10 March 2018

Bagai layang-layang putus tali ~ No.1 Certified Premium Beautiful Expert


Dalam setiap perjalanan kehidupan manusia, matlamat kita adalah sesuatu yang sangat berharga. Tanpa matlamat, impian dan cita-cita, kita tidak ubah seperti layang-layang yang putus talinya, tiada arah, tiada tuju, akhirnya tersungkur ke bumi.

Maka, wujudkan matlamat yang murni dalam kehidupan dan keluarga kita. Wujudkan rasa ghairah dan cinta untuk mencapai matlamat itu. Buangkan semua alasan yang pernah diucap dan cuba sedaya upaya diiring doa agar matlamat kita tercapai.

Untuk mewujudkan alasan sifar dalam diri, kita perlu mengubah cara pemikiran dan membina keyakinan diri. Cintai dan kasihilah diri sendiri, barulah dapat mengasihi dan menerima orang lain.
Jangan salahkan orang lain, keadaan atau masa. Jangan jatuhkan hukuman pada diri sendiri jika sesuatu ujian menimpa. Ketahuilah bahawa Allah sentiasa akan menguji hambanya dan Dia ingin melihat siapakah di antara kita yang lebih baik amalannya.

Jangan sekali-kali lepaskan impian kita. Kejayaan hanya datang bagi mereka yang bersungguh-sungguh dan yang berani mengenepikan alasan. Terimalah cabaran, ketahuilah setiap cabaran itu ada hikmahnya.

Berani mencuba, tanpa mencuba, tiada pengalaman. Hati-hati terhadap perasaan takutkan kegagalan dan penolakan.
Penutup untuk malam ni. Untuk mengingati diri ini, kadang-kadang ada yang terlupa secara tak sengaja.

Mohon maaf, sekiranya ada salah dan silap. ✌๐Ÿ˜‰

#ProjekBerjasaSambilMerasa



Thursday, 8 March 2018

Kata-kata Mutiara No.1 Certified Premium Beautiful Expert

Teringat kata-kata Dr. Anayasmin,

“Untuk berada dalam memori anak pada MASA DEPAN, kita perlu berada dalam hidup anak pada MASA SEKARANG”

Catatan dari seorang rakan alam maya >> 

Lebih tengking daripada puji.
Lebih pukul daripada peluk.
Lebih marah daripada belai.
Lebih rotan daripada cium.

Bila anak dah besar hanya memandang sepi telefon yang tak berdering.
Bila anak dah besar hanya merenung redup rumah yang kosong.
Bila anak dah besar hanya menatap sendu meja yang sunyi.

Anak dikata sibuk bekerja.
Anak dikata lupa orang tua.
Anak dikata pentingkan keluarga.
Sehingga abaikan ibu dan bapa.

Tapi pernah tak kita fikir memori apa yang kita tinggalkan untuk anak-anak sepanjang mereka membesar? Memori yang indah atau memori yang perit?

Anak sepahkan rumah, kita marah.
Anak tumpahkan air, kita pukul.
Anak pecahkan cawan, kita rotan.
Anak menangis, kita herdik.
Anak ajak main, kita leka.
Anak ajak berbual, kita tak endah.
Anak ajak pergi jalan, kita penat.
Anak makan sendiri terkial-kial.
Anak main sendiri termangu-mangu.
Anak tidur sendiri tersedu-sedu.
Anak tak pandai, kita keji.
Anak pandai, kita tak puji.
Anak berjaya, kita tak hargai.
Anak membesar dengan memori sepi.

Antara dosa-dosa besar ialah ANAK YANG DERHAKA PADA IBU BAPA tidak boleh dijadikan status KEBAL ibu bapa untuk meletakkan semua salah atas bahu anak-anak sahaja tanpa fikir memori apa yang kita dah tinggalkan kepada mereka.

Akan terhakis perasaan sayang anak-anak kepada ibu bapa itu sedikit demi sedikit jika setiap hari dimarahi, diherdik, dipukul dan dirotan sejak dari kecil. Mereka akan bawa segala memori itu sehingga dewasa.

Bila dewasa, hanya sisa HORMAT sahaja yang akan tinggal dalam hati anak bukan curahan kasih buat ibu bapa. Anak-anak hanya menziarahi kita, salam kita, peluk kita hanya kerana HORMAT bukan kerana SAYANG kepada orang tua.

Jika memori indah, maka indahlah akhlak anak membesar.
Jika memori perit, maka peritlah hakikat yang terpaksa ditelan ibu bapa apabila anak-anak dewasa kelak.

Cipta memori indah bersama anak sekarang, bukan tinggalkan memori perit kepada mereka pada masa akan datang...
Semoga kite sama-sama dpt menjadi ibu dan ayah yg terbaik buat anak-anak. Inshaa Allah. Amiinn.. amiinn.. amiinn..



Abang lebih suka menjadi ombak atau pantai?

Pantai.

Kenapa?

Dia setia.

Lagi?

Setiap kali ombak menghempas dadanya, kasar atau lembut, pantai tetap di situ. Teguh.

Lagi?

Walau ombak terpaksa meredah laluan yang begitu jauh dari pantai bahkan mungkin mati di pertengahan jalan, pantai tetap menanti. Tak berganjak.

Lagi?

Itu saja. Bagaimana denganmu Kakak?

Kakak pilih ombak.

Kenapa?

Ombak sering berubah. Berubah mengikut cuaca. Tidak tetap. Ada masa-masanya terlihat gagah mencari pantai.

Ada juga waktu-waktunya terlihat payah menggulung lautan. Tapi hasratnya tak pernah berubah. Tetap yang itu. Bertemu pantai yang dirindu.

Lagi?

Ombak kuat. Tabah. Rela menempuh cabaran dan ujian sepanjang perjalanannya untuk bertemu pantai. Jika mati di pertengahan, akan hadir lagi sehingga sampai ke tepian.

Lagi?

Ombak sering gusar. Bergelora. Ganas. Kasar. Tapi saat bertemu pantai, dia tenang sendiri. Pantai itu penenangku kala resah.

Lagi?

Banyaknya soalan. Penat jawab.๐Ÿ˜Š

Jom Adik kita mandi laut.

www.noharyani.com

#HakimHannahHanis
#OmbakDanPantaiBerpisahTiada




Tuesday, 6 February 2018

Premium Beautiful Expert and Mastering Your Sales - Senjata Sales Meroket Melalui Blog

Senjata Sales Meroket Dalam Mastering Your Sales Di Shah Alam, Premium Beautiful Expert Gegar Shah Alam.

Alhamdulillah, K.Yani , Suami and team Premium Beautiful berkesempatan luangkan masa untuk sama-sama belajar Ilmu MASTERING YOUR SALE. Nak jadi Premium Beautiful Expert ni memang wajib menuntut ilmu. Macam kita selalu dengar, ilmu tak kan habis kita belajar sampai kita mati. Jadi kalau kita sebagai manusia atau pun Premium Beautiful Expert Malaysia dah rasa hebat, tak nak belajar dan tunjuk ajar , lama-lama ilmu tu akan terkubur tanpa panjangkan ilmu untuk manfaatkan orang lain itu ibarat jiwa dah mati. Semoga di jauhkan No 1 Certified Premium Beautiful  Expert dari golongan malas ini. 

Perancangan untuk adakan Kelas Mastering Your Sales ni di rencanakan oleh Ratu Premium Beautiful Expert kita iaitu Mentor CDM Sal dan Tuan Halmie. Kami sama-sama kebetulan saja jumpa Mentor untuk postmortem aktiviti sepanjang 2018. Jadi terus lah Premium Beautiful Expert Saujana Utama ni set the date and plan untuk set up the program.











Sambil makan-makan kita personal coaching dengan Premium Beautiful Expert. Yelah orang pakai Premium Beautiful ni suka makan tapi maintain je berat badan.

Lagi 3 minggu bermula program Premium Beautiful untuk Mastering Your Sales ni, dah siap-siap poster abam sado yang mejadi Tulang Belakang perniagaan isteri-isteri mereka sebagai Premium Beautiful Expert Maskulin. Hensem tangkap leleh kan MC dan Speaker kali ni. Premium Beautiful Expert Original sentiasa memberi peluang dan ruang kepada suami-suami untuk cungkil bakat dan skill mereka.



Tiba lah hari kejadian yang penuh bermakna Premium Beautiful Expert beraksi di medan prestige. Yanie dan suami bertolak dari Ipoh dalam pukul 7.30 pagi. Tapi sebelum tu dah hantar anak-anak Hakim Hannah Hanis ke rumah Bibik Intan iaitu Mak Saudara Hafieez aka suami Yanie lah. Mak saudara pun salah seorang member Sahajidah Hai O jugak tau. Nak di jadikan cerita Premium Beautiful Expert Maskulin Yanie sorang ni tertinggal pulak si baju hitam dia tu. Patah balik ke rumah. Sempat lah Yanie jadi Uber Extreme pagi tu sampai lah ke Guthrie Highway baru pass button.




Masuk-masuk kelas pun dah nak bermula. So Yanie and Premium Beautiful Expert yang lain bersiap terus standby Laptop masing-masing. Ye lah, nak kaut ilmu Mastering Your Sales ni berkaitan Produk Killer Premium Beautiful dan jugak Blog sebagai NADI atau punca untuk dapatkan CASH BUYER untuk sebarang Produk keluaran Sahajidah Hai O.


Masa ni permulaan muqadimah di mula oleh MC iaitu Premium Beautiful Expert Maskulin Tuan Halmie, suami dan juga Mentor direct Yanie dan Hafieez.  Betul, ilmu yang dapat hari itu boleh pecah Sales at least RM2000 sebulan confirm dapat bila follow dan buat ikut step yang di bentangkan.









Sebelum mula kelas, Premium Beautiful Expert semua buat exercise regangan badan dengan menari dan menyanyi lagu My Choice For Life lagu jiwa Sahajidah Hai O. Anak-anak Yanie and Hafieez pun seronok. Ini lah bisnez yang boleh di warisi. Best kan? Nak join jom lah kami tunjuk jalan nya.










Dah happy semua, baru lah mula untuk Speaker Pertama iaitu Premium Beautiful Expert Maskulin atau di kenali Raja Premium Beautiful Selayang dan conquare market Premium Beautiful Kelantan ni, Tuan Paidi Hassan. Memang best giler penceritaan berkaitan produk killer lagi terpesona ni iaitu Premium Beautiful Corset.





Then mula pula dengan Premium Beautiful Expert Perak dan Premium Beautiful Utara ni beraksi. Yanie cukup suka kat dia ni, sebab hati Yanie ada pada dia. Cia cia cia๐Ÿ˜.











Macam-macam aksi lah si dia ni bila bercakap depan gegadis Premium Beautiful Expert ni kan.







Dah rupa karam sing walia pun ada. Kalau ada sumur di ladang boleh lah kita bersama-sama upgrade skill tulis blog macam kita tulis surat cinta. Hahaha, ada gaya tak?











Kalau hangpa ni nak jadi Premium Beautiful Expert Antarabangsa, wajib buat dan update blog dengan entry yang memukau hati saya. Hahaha, gitu lah ayat yang sesuai untuk gaya ni.





Dah kenapa lah baru muncul gadis idaman Premium Beautiful Orignal Terengganu ni. Yelah, Yanie asalnya bumi Terengganu. Saje usha orang sebelah Premium Beautiful Melaka tu cepat betul dia update Blog dia. Jeles I tau.







Part yang paling best tak sah jika Ratu Premium Beautiful Expert Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia ni memberi ucapan. Apa kata yang keluar dari mulut puaka beliau ni memang memukau sesiapa yang mendengarnya. Confirm Sales 2 Juta Lepas ni sama macam beliau. Tau income CDM Sal ni berapa? Sah sah lah 5 angka gemok RM20,000 dan ke atas sebulan. Best sangat-sangat Biznes Shom ni. Bonus company bagi 41% untuk pangkat tertinggi, belum campur bonus-bonus lain yang sampingan. Jom lah Yanie ajarkan Uols jadi Premium Beautiful  Expert.

Part yang paling terkesan ketika slot CDM Sal. Berkaitan video ni. Teruja sangat dan kita nampak jelas bila bear itu umpama diri kita yang hidup sentiasa selesa dengan keadaan sekeliling. Betul je kita selesa? Kita tak nampak bahaya, cabaran yang bakal mendatang.

Tengok tu bila Puma/Tiger tu mengejar bear dan bear itu lari menyelamatkan diri. Nampak kan bila kita berada dalam tekanan, kita mampu harungi sebenarnya. Sememangnya kita tak nampak kebolehan diri bila kita sentiasa selesa. Bila hidup tekanan, bear berjaya selamatkan diri .

Walau susah mana kita, Mentor sentiasa ada di belakang kita. Keluarga suami dan anak-anak sentiasa menyokong kita. Nampak kan bear tu bila last part tu mak bear haaa terus keluar.











Sebelum tamat sesi kelas, ada slot hot seat yang memang mengujakan. Perkongsian dari Premium Beautiful Expert Mother Of Three Sabah ini yang conqure market Premium Beautiful Putrajaya. Bagaimana beliau dalam sebulan dapat recruit new agent Hai O iaitu seramai 5 orang melalui Blog. Perggghh, power betul ilmu dan skill beliau. 











Okay, cinta sayang Premium Beautiful Expert nak sarung sepatu untuk berangkat ke dewan makan masa ni.







Sesi bergambar iaitu rutin wajib selepas habis kelas. Untuk apa buat gambar cecantik ni? Semestinya ini lah lubuk dan strategi perniagaan kami sebagai Premium Beautiful Expert.







Sama tak? Mesti lah sama. Kami Premium Beautiful Expert keluaran Mother Of Three, berat maintain sama 54 KG, pakai baju dalam Superbrand sama Premium Beautiful Corset. Kalis Antibakteria, ada Waranti Seumur Hidup. Best kan? Uols nak tak Pakai Premium Beautiful secara FREE? Contact K.Yanie cecepat ye.



Lepas Sesi Kelas, Yesss Confirm Sales Meroket dengan Produk Premium Beautiful



Kekuatan kami semua Premium Beautiful Expert Malaysia dan Premium Beautiful Expert Maskulin


Kejayaan Tanpa Usaha Tiada Hasilnya. In shaa Allah, bila bersama itu lah kekuatan untuk kami Premium Beautiful Expert tetap utuh di hati uolss















Bersama Premium Beautiful Expert Klang. So, ada ke orang Klang nak cecantikkan badan? Boleh contact Kak Ima ni ye. In shas Allag service terbaik hanya untuk Uolss pembaca setia.









Boleh hubungi Kak Ima di talian 012-527 1036. Kedai Online beliau www.irimaismail.blogspot.com





Happy tak baca entry kali ni? Haaa, Yanie nak bagi Free banyak ni kalau uols dapatkan Premium Beautiful sekarang. 




Boleh contact Yanie direct ye.


013-2293422

013-2293722

Page FB: Premium Beautiful Expert Malaysia 

IG: Noharyani Mat  Sidik
IG: Program Kurus Sihat

FB: Noharyani Mat Sidik