Sunday, 4 December 2016

Testimoni Sebenar Pemakai Premium Beautiful Corset

Ini betul-betul, REAL punya, BUKAN gambar edit. Dijamin ORIGINAL.
Saya sudah merasai kehebatan Premium Beautiful ini..anda bila lagi? Tak kan nak tengok je.
Boleh dijadikan hadiah utk isteri masa tengah pantang.




All in One!!

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..

Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Thursday, 1 December 2016

Testimoni dari Client Premium Beautiful


Gambar yang before tu nampak macam berumur je kan..nasib tutup muke!

Gambar after tu setelah pakai premium beautiful, 5min je badan kembali ke bentuk asal..nak kata macam anak dara tak boleh dah sebab mak dara anak 3.

Pm ye untuk tau kelebihan premium beautiful ini.





All in One!!

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..

Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Wednesday, 30 November 2016

70% Kesihatan, 30% Kecantikkan


Siapa kata #pbkorset ni hanya untuk bentuk badan cantik je.
Banyak lagi kelebihan lain tau..sebab 70% khasiat PB ni utk sihat..30% je untuk cantik..terus jadi kita 100% confident!!

Elok sesangat pakai pada sesiapa yang ada masalah haid, angin badan, masalah hormon, masalah berat badan memang patut sangat la sarung korset Premium Beautiful ni.

Ohh lagi satu..ibu berpantang pun elok sangat pakai korset PB ni sebab senang je shape..sakit2 belakang akibat dicucuk epidural...yang bersalin ceaser..fuhh confirm badan cantik macam anak dara dulu2..yang Penting Abang makin sayang..

Yang paling best PB ni jugak mengatasi risiko barah rahim. Be alert women out there.Kita tak tahu kan. Bila2 masa boleh menyerang. Ya Allah, jauhkanlah. Kita cuma berikhtiar je. Apa orang kata sediakan payung sebelum hujan.
😊😊😊


Ish jangan peduli kata orang, diri sendiri nak sihat kan. Diri sendiri nak cantik kan.
Pilihan di tangan masing2. Pesanan ikhlas dari YanieHafieez





All in One!!

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..

Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Monday, 28 November 2016

Jaminan Baju DALAM Seumur Hidup


Pakai-pakai Premium Beautiful dapat FREE!!!


FREE ape?


FREE repair kalau ade rosak..hook tercabut/hilang..fabric koyak..tetulang patah..



Banyak BONUS dapat pulak tu..


BONUS perut kempis
BONUS sihat
BONUS kurus
Lagi BEST BONUS setiap 11hb..

Uols nak dapat FREE & BONUS ni tak?
Contact aje yani ye.

Premium Beautiful is the best body shaping lengerie



Free consultation


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Friday, 25 November 2016

Tiada Lagi Lemak Berlebihan di Bahagian Perut


Tiada apa yang terindah buat suami jika melihat perubahan isteri yang dulu perut berlapis-lapis..kini kembali kempis macam anak dara..


Target nak slim shape sempat lagi tau..







Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Tuesday, 22 November 2016

Jom Bisnes bersama Top Leaders Circle


Ini cikgu saya.

Saya suka cikgu saya.
Hari-hari saya nak jumpe cikgu saya.
Suatu hari nanti saya pun nak jadi macam cikgu.

Sekian.
😍😍😍




Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 




Kita pakat join sama-sama..

Sekiranya berminat, atau ingin mencuba; 
Hubungi saya; 



013.229.3422 Noharyani 


 013.229.3722 Hafieez

Facebook: Hafieez Noharyani 


Instagram: yaniehafiee

Saturday, 19 November 2016

Best nye berniaga dengan Top Leaders Circle

Langkah berniaga di Facebook.
1. Perkenalkan diri.
2. Buat posting yang bermanfaat.
3. Bina networking
4. Join group yang ada target customer di dalamnya.
5. Like status kawan-kawan.
6. Komen status kawan-kawan.
7. Bina engagement.
8. Aplikasikan FB viral agar post kita ramai akan nampak.
9. Post gambar yang menarik sahaja.
10. Kongsi maklumat penting.
11. Hacking friends.
12. Buat soft selling.
13. Buat story telling.
14. Gunakan hashtag yang sama setiap posting.
15. Jangan terlalu kerap hard selling, sesekali takpe.
16. Kongsikan testimoni yang paling terbaik. Pastikan gambar tidak blur dan kemas.
17. Dilarang sama sekali tag sesiapa dalam fb kecuali gmbr tu berkaitan dengan orang itu.
18. Doakan rakan FB, minta mereka aminkan.
19. Buat Give Away tanda menghargai.
20. Jangan spam iklan di status sesiapa termasuk status artist.
21. Bina USP masing masing. USP ada macam macam. USP produk USP iklan sendiri dan create lah apa-apa USP pun.



Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat join sama-sama..

Sekiranya berminat, atau ingin mencuba; 
Hubungi saya; 


013.229.3422 Noharyani 

 013.229.3722 Hafieez

Facebook: Hafieez Noharyani 
Instagram: yaniehafieez 

Wednesday, 16 November 2016

Pilihan TERBAIK untuk IBU Berpantang


Ade ibu-ibu yang bakal bersalin tak? @ yang sedang berpantang ke..


Yanie recommend sangat uols pakai#PremiumBeautiful ini sebabnya banyak kebaikan die..



Boleh pakai setiap masa..di mana sahaja..bila-bila masa sahaja.



Pm @ whatapp untuk diskaun hebat ye.


013-2293422



Free consultation


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez



IG: YanieHafieez


Sunday, 13 November 2016

Mulakan dari sekarang

Menabung lah untuk kebahagian sebuah keluarga..
Baru tadi terdengar satu siaran tv rancangan family ohsem..
"Remaja sekarang ni cetek tahap pemikirannya" bukan saya yang cakap. PU Rahmat yang cakap.
Mana yang baru kawin tu..buat lah tabungan untuk bakal anak yang lahir nanti.
Yang bakal ada anak..buat la tabungan untuk anak akikah nanti.
Yang ada anak kecik..buat la tabungan untuk pendidikan anak @ perlindungan anak.
Untuk yang baru kerja..buat la tabungan untuk miliki sebuah rumah impian..tak kiralah gaji besar ke kecil..yang penting mesti menabung..Bukan tunggu pencen baru nak buat rumah.
Yang ingin kawin..buat la tabungan untuk majlis kawin nanti..bukan buat pinjaman peribadi @ pinjam dengan mak bapak.
Yang nak sihat cantik kurus..buat la tabungan untuk beli premium beautiful corset. Rm1.60 je sehari. 
)

Thursday, 10 November 2016

Sakit Belakang dapat Dipulihkan


Sudah ramai dah terbukti apabila seseorang yang ada slip disc semakin pulih asbab guna#PremiumBeautiful


Contoh client yani ni yang start pakai PB bulan Feb 2016 baru-baru ini & betapa happynya bila doktor maklumkan yang L4 sudah sihat & L5 pulak dah makin pulih.



Doktor pun recommend pakai aje #corset untuk SUPPORT TULANG BELAKANG

Sekarang client nak repair lutut pulak
😊


Sesiapa yang kat friends dalam FB ni..yani sangat-sangat recommend anda pakai lah PB ni ye..sementara ada offer menarik ni..Jangan segan contact yani tau.. In Shaa Allah Yani cuba bantu anda.



Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Monday, 7 November 2016

Tak DIET tapi boleh KURUS

Tak aci!!!! Tak diet pun boleh kurus... Untung la before kawin dah merasa pakai PB... 



Nanti boleh sambung pakai masa pantang dan lepas berpantang... Untung sangat! Jimat duit nak jaga badan sebelum dan selepas kawin 


Pesanan dari #PBExpert, yang dah ada PB tu tapi tak pakai consistant @ lama dah tak pakai..cuba pakai consistant 8 jam sehari..Kata nak jimat kan???



Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Friday, 4 November 2016

Losyen Premium Beautiful

[Losyen Premium Beautiful]





Jangan ingat corset je #PremiumBeautiful, losyen pun ade tau.



Mana2 hat kulit tumit tu berkarat, kulit tangan bersisik, kulit kasar super kulit kerang, sapu je tiap2 malam sebelum tidur, siang hari pun boleh, nak bagus lagi letak dalam handbag....bawak je pi mana2. 

Lagi satu, losyen ni kalau nyamok asyik duk serang je kat badan tu.....elok sangat pakai....confirm dia tak mai dah!!!! 

Orang Sg Petani boleh mai butik Redhotstyle, tokey dia Rabiah Yahya

Orang Klang boleh berkunjung & beli di Mamamia BabyStore @ contact direct tokey Nurul Husna

Banyak lagi produk2 super hot kat butik mereka ye.

Jom serbu..

013-2293422 / 013-2293722


Tuesday, 1 November 2016

Stay Health, Beauty and Confident with Premium Beautiful


Nak tau apa rahsia Gojes Che Ta..

.
.
P r e m i u m. B e a u t i f u l. 
.
.
Classic & Elegance

Rahsia menawan PB Classic & Elegance

Membentuk..
Memadat..
Memampat..
Menaikkan Rahim.
Menempatkan lemak ditempat yg sepatutnya.
Mengembalikan tenaga.
.
.
Pemakaian berpanjangan membentuk tubuh secara kekal.
.
Corset Super Hooottttt!!!





Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez