Thursday, 25 August 2016

Workout with Premium Beautiful

Bestnya pakai #premiumbeautiful masa kita workout.

Ni antara kelebihan..untung yang dah ada dan pakai..
Lepas ni kita workout sama2 ye.
Jom kita masuk air..#premiumbeautiful kan ada..jangan dilupa tau..sarung je masa masuk air tu..confirm lagi firm body..takde goyang sane sini dah..

Gambar ni mase sebulan dah pakai PB ni..takde dah mengeleber perut..baju renang pun boleh pakai..


Free consultation
Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez

 
IG: YanieHafieez






Monday, 22 August 2016

Nak Berjaya, Tak Perlu Tunggu Esok Baru Nak Mula


Premium Beautiful telah membawa perubahan besar kepada diri Yanie sendiri.

Selalunya kalau kita tau ubah diri sendiri, Allah akan hantar seseorang untuk membantu kita ubah diri kepada kebaikan..sama jugak dalam perniagaan. Sebab itu lah keluar kata-kata " Nak Berjaya Tak Perlu Tunggu Esok Baru Nak Mula "

Jadi mula ubah diri anda sekarang untuk capai apa yang di impikan supaya impian jadi kenyataan.. bukan ianya menjadi khayalan di benak fikiran anda..

Bila kita nak menjadi orang berjaya..perlulah bergaul dengan orang berjaya..perlu dekatkan diri dengan orang berjaya..barulah aura positif kejayaan itu melekat kepada kita.....

Diringi doa dari yang Maha Esa tidak di lupa supaya sentiasa dikurniakan orang-orang positif mindanya..dimurahkan dan dilimpahkan rezeki untuk kita semua..dijauhkan perasaan hasad dengki..dikurniakan hati yang nurani..amiin..



Free consultation
Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez




Friday, 19 August 2016

Pakar Alih Lemak Badan


Premium Beautiful telah membawa seribu makna dan kebaikan untuk seseorang.
jadi orang yang tau( yang tanya pakcik google) & yang telah pakai saje yang boleh komen baik2 pasal #premiumbeautiful..

Pada pandangan kasar tampak mahal sekali sehingga tak mampu untuk memilikinya..

TETAPI jika ianya betul2 mengubah kehidupan seseorang sehingga memberikan perubahan ketara fizikalnya & yang paling penting dapat menambat hati suami sendiri..ape salahnya kan? Invest sekali seumur hidup je....


Suami pun tak segan lagi nak berjalan seiring & berpimpin tangan..betul tak? Takde la suami nak jeling kat perempuan lain.

Suami yang nak isterinya kempis aje perut tu meh sini suruh isteri tu sarung PB cecepat.

013-2293422
#PremiumBeautifulOnSale
#MotherOfThree
#TopLeadersCircle

Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez

IG: YanieHafieez

Tuesday, 16 August 2016

Business Coaching with CDM Salleha Roslan

Asbab berniaga dan menjadi usahawan Premium Beautiful membawa yani sampai ke tahap ini.

Buang segala ego, walaupun orang kat luar sana nampak kita yang ego..Takpe, biar diri sendiri tahu ego kah kita..

Bak kata CDM Salleha Roslan;- 
 
  Suatu "tindakan kecil, tindakan biasa-biasa" yang kita lakukan sekarang mungkin besar impaknya pada kehidupan kita esok hari...
Suatu tindakan kecil yang kita lakukan dulu mungkin telah menyebabkan hidup kita berubah 360 darjah kini.
Jangan takut untuk berubah... Jangan bertangguh untuk bermula... Jangan putus asa bila belum dapat apa yang kita suka... Perubahan kecil in shaa Allah boleh beri impak besar dalam hidup satu hari nanti.

So, tindakan pertama...ubahlah kehidupan diri anda dengan jauhkan diri dari perasaan yang membunuh anda dalam perniagaan.

Free consultation
Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez

IG: YanieHafieez

Saturday, 13 August 2016

Berbaloi ke pakai Premium Beautiful?


Nak bergaya dengan shape badan tanpa berat badan naik memang berbaloi2...


Bak kata Anis..Berbaloi Pakai PB..sesuai untuk semua peringkat umur, alternative utk rawat penyakit..



Kekal langsing..sihat..berkeyakinan dengan PB corset.



013-2293422



Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez





Friday, 12 August 2016

Peluang Terbaik untuk USAHAWAN ONLINE seluruh MALAYSIA

Assalammualikum you alls

Thank ya sudi singgah blog teman, terharu kita. hihihi...Disebabkan you all sentiasa menyokong teman dari belakang, teman nak share peluang ini pada you all juga.

Apa yang teman fikir, jika tak kongsi kan dengan you all, teman akan rasa bersalah, 

sebab... peluang berniaga Online secara percuma ni selalu nya susah nak dapat. melainkan jika kita sanggup nak labur banyak modal untuk pergi belajar berniaga apa je, itu belum mula business lagi tau..

ok, pendek kan cerita, you all pun tak sabar nak dengan berita gembira tu kan..

 

TLC Johor Bahru 


akan berada di Bandar Baru Uda pada


Tarikh : 16.8.2016


Masa   : 8 malam

Hari    : Selasa

 


 

You all dijemput datang beramai - ramai k.


Tapi Pastikan you


  • Benar-benar nak tingkatkan ekonomi keluarga dan diri

  • Nak bebas kan diri dari Hutang

  • Nak ada kebebasan masa 

  • Nak langsaikan segala bil bil tertunggak

  • Nak beri wang lebih buat mak ayah

  • Rela Untuk Belajar

  • Nak buat tabungan untuk anak-anak

  • Nak berniaga, semangat ada, tapi tak tahu nak berniaga apa...

  • Benar-benar Konsisten nak maju kan diri

     

Siapa yang layak untuk hadir??

 

  • Penjawat awam

  • pekerja swasta

  • pelajar

  • Suri Rumah

  • Anda yang baru nak belajar ilmu berniaga

  • Anda yang TIDAK ego untuk belajar

  • dan semua orang yang nak ubah nasib ekonomi nya

     

ok sayang-sayang semua, ingat janji temu kita ya.

tapi sebelum tu, jika anda nak sangat-sangat belajar, 

hubungi yanie dulu ya. sebab kita akan send kan 

anda special invitation card.






Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 

Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 





Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Wednesday, 10 August 2016

Pakar Baju DALAM untuk Penyusuan Anak Kecil


Alhamdulillah..masih mengalir susu untuk anak comel ini..Umur pun dah 2 tahun 5 bulan..


Betullah tu..asbab pakai #PremiumBeautiful yang FUNGSI melancarkan aliran darah seterusnya melancarkan aliran susu..


Ibu2 yang nekad nak esklusif breastfeed anak yang takut nak makan jamu2 takut panas..memang sesuai sangat sarung PB ni..

Sekarang ade promosi pra raya..boleh jenguk2 website ye @ contact aje direct.

013-2293422



Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez




Sunday, 7 August 2016

Now On SALE : Tawaran ISTIMEWA


One thing orang selalu tanya HARGA Premium Beautiful corset kannn....

.
.
.
hmmmmm..harga memanglah 'Premium' tapi uolls kena INGAT yeaa...A good piece of lingerie...makes a difference in your posture and confidence!!..

Just compared macan ni lah.How many bra and panties will you buy in a YEAR??....kita beli sikit-sikit..kita jew tak perasan keluar bajet dah banyak kann...

Istimewanya #PremiumBeautiful...

- sebagai set baju dalam anda, jimat tau xpayah lagi nak beli baju dalam setiap 3 bulan sekali.
- mudah di cuci dan cepat kering..
- fabrik yang sangat3 BEST dan selesa..
- LIFETIME WARRANTY...meaning...
KLU ADA TERKOYAK, HOOK TERCABUT, TETULANG PATAH KEW
memang boleh diperbaiki secara PERCUMA!!
SEUMUR HIDUP YEAA.. INGAT TU!

Setiap wanita WAJIB memiliki set Premium Beautiful..

Rasa lebih berkeyakinan dan confident lebih bila diri dah alami sendiri bila memakai Premium Beautiful..badan terasa ringan jerr..hilang terus perut buncit lepas bersalin czer.

Cerita lebih2 pun xbestkan hanya orang yang dah memakainya sahaja yang tahu feel dia macam mane..so ullos di luar sana nak alami feel yang same cepat2 pm yanie ye..

Alamilah keajaiban kecantikan Kesihatan dan keyakinan badan uolls sendiri..Kelihatan Lebih Muda Dari Usia Sebenar

Tak percaya??? Banyak orang yang dah berjaya dan percaya..

Memang berbaloi2.. hanya terdapat dengan Premium Beautiful sahaja!


Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez




Thursday, 4 August 2016

BAD Part of Premium Beautiful Corset


Jom kenali ciri-ciri long girdle #PremiumBeautiful ; sebab itu harganya EXCLUSIVE!!!

1) 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

2) Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.

3) Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.

4) Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

5) Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

6) Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

7) Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

8) Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

9) Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.



All in One!!

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..

Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Monday, 1 August 2016

Ada ILMU + RUJUK Mentor + Ambil TINDAKAN = KEJAYAAN


Don't be afraid of change... It's leading u to a new beginning... 


Alhamdulillah happy tengok perubahan demi perubahan pada diri ni... Walau busy dengan kerja hakiki dan busy uruskan tiga orang anak tanpa bantuan bibik, tapi semua tu tak membataskan kami untuk transform kualiti hidup sehabis baik.



In shaa Allah impian untuk bergelar supermama sepenuh masa akan tercapai tak lama lagi... Sebab bila mentor-mentor boleh, tak mustahil, saya pun boleh!





Bukan omong kosong ye kalau jumpe mentor CDMSalleha Roslan tau..

Setiap ape yang keluar di bibirnya sentiasa tersemat dalam hati & praktikkan aje.. bak kate ayat mudah paham dalam bizness ni copy paste je..follow kan aje lah..buat je terus..resultnya pasti teruja.

Complete; Ilmu + Bertindak + Rujuk = kejayaan

Biznes ni santai2 aje..



Free consultation



Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Sunday, 31 July 2016

Ayam Hitam dan Jamu 'MAHARANI'

Ayam selasih nampak jer hitam, tapi mahal dan berkhasiat terutama kepada wanita.
Berkhasiat untuk merawat:
Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & memberikan kebahagiaan kepada pasangan)

Kaum Cina menjadikan ayam selasih sebagai salah satu bahan penting dicampur bersama herba-herba terpilih untuk menghasilkan 'Herba Maharani'.






Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli..

Free consultation

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Friday, 29 July 2016

Usia bukan penghalang untuk KEKAL sihat


Akak ni cakap dah usia 40an baru nak jaga kesihatan..ni semua gara-gara beliau pernah sakit fibroid..lepas itu baru lah akak ni ada kesedaran lebih bahawa kesihatan itu penting untuk teruskan hidup dalam menguruskan hal-hal harian..

kalau sakit memang susahlah akak ni kerana kerjayanya mengasuh 10 orang anak lingkungan umur 6 bulan - 6 tahun...

Akak dah buat pilihan tepat dengan memilih#PremiumBeautiful sebagai pembantu peribadi.moga Allah sentiasa memberi kesihatan kepada akak ni.




kalau nak free fitting Premium Beautiful, free consultation,

hubungi:

 013-2293422 yani

013-2293722 hafieez

FB: Hafieez Noharyani


Instagram : YanieHafieez



Produk Yang Diyakini oleh Semua.. 
Real Testimoni.