Sunday, 24 September 2017

Ragam Raya Premium Beautiful Expert Malaysia


Duk buat kira-kira jap..
Siap2 asingkan duit yg masuk akaun untuk langsaikan hutang/komitment tepu;
1/ bayar kereta..
2/ bayar rumah..
3/ bayar pengasuh..
4/ bayar bil2 utiliti
5/ bayar kredit kad
6/ bayar zakat
7/ bayar insuran family

Sebelum balik raya: standby dulu tabung kecemasan (kut ler malang menimpa kita tak leh duga..tayar pancit lah, breakdown sbb bateri kong ke..ishhh..macam2 ler Allah nak duga tanpa sangka)..tu baru bab tu..belum lg bab packing2 tertinggal pampers anak pulak dah..kena singgah beli kat mane2..sbb tu perlu sgt ade tabung duit kecemasan nih.

Yang mana tak complete lg beli baju raya..asingkan sikit ler..meleleh air liur anak kita tengok jiran sebelah kasut sampai 4 pasang..haha..yang mak2 yang dah #Selamattt awal2 alhamdulillah..yg belum tu, sempat je nak kami selamattt kan.

Last sekali..yang ada balance tulah baru masuk sampul raya😂 tak kisah color ape..janji terima je dengan senyum dan hati berbunga.



Tengah buat apa tu? Mesti ada yang otw blk kg kan?
Hati-hati di jalan raya tau..and Mesti ada yang sedang shopping last min kan?

Kami beli mana yang patut je..macam kasut2 tu takda lah nak beli..pakai je yang mana ada..kadang tu mereka ni berselipar aje😂😂senang nak sarung keluar masuk banyak rumah nanti.

Bukan tak mampu beli..tapi biar lah bersederhana tahun ni dan akan datang..semoga ada bahagian untuk mereka yang lebih memerlukan..Kata nak Jimat kan..Mama mereka dah buat pilihan bijak & jimat duit beli baju dalam kat mall..pakai je PB😍#Selamattt



Selamattt dah ye semua duk dapur masak-masak untuk menu berbuka nanti..mesti masing-masing masak special kan..rendang daging bagai kan..

Yanie esok pagi lah kut masak rendang😁😁..gara2 sehari kemas bilik 3H..dapur tak berasap..so, harini balik kampung sekejap berbuka puasa ramai-ramai..30 min sampai lah..haha..

Jom layan iklan #Selamattt ni dulu👇👇👇




Ada je drama bila nak bergambar..nasib lah adik ooii..Tema raya kami tahun ni versi hijau😁

Bersihkan kolam jiwa dengan bermaaf-maafan di hari yang mulia ini.



Riang Ria Di Syawal ke-2.

Geng Perempuan saja sepatutnya ni tapi sesat barat pulak 2 ketul yang depan nih.



Terbaik lah abam polis trafik yang kerja waktu raya ni..dari pagi sampai waktu sekarang ni mengawal lalu lintas trafic lite kat sini..


Paling seronok beraya sakan adalah kanak-kanak riang nih..

Selain dapat duit raya..makan macam jenis kuih raya..paling best jugak dapat minum macam2 jenis color air🤣🤣

Yang paling seronok dapat together sentiasa..bergosip je antara mereka..Hannah Hanis bersama mak saudara mereka ni tau..bukan sepupu sepapat ye.



Taqabbalallahu minna waminkum.
Otw balik raya ganung lah pulok.



Singgoh makang gulai..
Kekgi sambung beraye pulop..
😁😁😁



Tak abis lagi ni..nasib baik ade perisai.



Pagi2 belanja Kakak #Ootd kat sebelah pokok buah salak..mase makan gulai semalam nih.
Pewaris Jualan RM2juta.


Riang Ria Raya Ke-6..Dah habis baju raya nak pakai🤣🤣 So..kite pakai baju basahan jelah ye


Makan nasi minyak kenduri lagi ler kite.

Nasib #Selamattt ada #PremiumBeautiful..body maintain..berat pun maintain walaupun raya ni rasa dah makan banyak biji kelapa🤣🤣🤣 gara2 makan rendang bersantan2 kan.

Ada yang intai peluang berniaga sambil tu boleh bercuti FREE Trip VVIP ke South of KOREA😍😍..jangan segan contact kami ye.




Terima kasih Tuan Rumah Hanisah Sallehudin & suami layan kami anak beranak..

Walaupun kita ni jarang jumpe..harapkan ada training je sama-sama😊😊, suami dan anak-anak pulak 1st time jumpa ni..tapi gaya main dan sembang macam dah bertahun-tahun kenal😉😉Premium Beautiful mengeratkan kita semua..cewahhh..gitu😍😍😍


Free Business consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Wednesday, 20 September 2017

TLC Amal


Melalui sedekah rezekimu akan makin bertambah.. 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

TOP LEADERS CIRCLE (TLC) dengan rasa syukur akan memulakan TLC Amal 2.0 di Ramadhan yang mulia ini.
Sebagai pengenalan, TLC adalah sebuah kumpulan usahawan online dan kami telah memulakan program TLCAmal pada tahun 2016 - dimana kami telah berjaya menyalurkan 880 iftar pack kepada warga kota di KL Sentral.

Untuk TLC Amal 2.0 ini, kami mensasarkan untuk menyediakan juadah berbuka puasa untuk minimum 2 buah rumah anak yatim bebas dan 2 buah tahfiz bebas
**bebas = tiada dana tetap

Kutipan derma ini terbuka kepada ahli TLC dan juga awam yang ingin turut serta

Anda boleh menaja sebanyak mungkin iftar pack dan sekiranya kami melebihi sasaran, dana akan disalurkan kepada rumah tahfiz atau anak yatim yang lain atau diberikan dalam bentuk barangan makanan/sumbangan kekal yang bermanfaat kepada rumah tersebut.

Anda boleh mengikuti perkembangan penyerahan iftar pack dan bantuan ini melalui hashtag#TLCAmal #TLCGivesBack di Facebook & Instagram

Setiap sumbangan yang diterima amatlah dihargai, semoga kita terus berada di bawah bimbingan petunjukNya.

TERIMA KASIH


Tuesday, 19 September 2017

Infinence - Designer Hijab by Rizman Ruzaini

Ishhhh...tak tahan ehhhh..setakat tengok je..wajib beli jugak untuk koleksi raya.

Infinence x Rizman Ruzaini Hijab STELLINA...

Dengar kata banyak jugak color..nnt Yanie update ye..siap dapat BROOCH RR tau😍😍😍 

Ni artis pakai color RED punya..
siapa yang tak kenal..tak tau lah..haha..

Nak order..boleh book sekarang..sebabnya stok amatlah terhad..semua pakat nak raya sakan tahun ni 





Cuci mata sat!
Mane satu yang lawa tudung baru keluar nih? Nak p macthing dengan baju untuk raya.
Tepak skit kat komen baju2 yang hang pa duk juai tu.
Cheq nak beli nih. Nak beli baju..nak p beli hijab by #RizmanRuzaini ni skali..


Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez