Wednesday, 13 June 2018

Live FB oleh No1 Certified Premium Beautiful Expert

Who You Are Tomorrow Begins With What You Do Today.
Sesi live fb bukan 9.15 pagi ni tau. Ni kisah pada 2 May 2018, Yanie berkesempatan sharing ilmu berdasarkan pengalaman setahun jagung dalam dunia perniagaan Shom.
Alhamdulillah, Mentor CDM Salleha Roslan berikan peluang dan kepercayaan untuk mengalas tanggungjawab yang besar dan berat semata-mata untuk rakan biznes betul-betul faham bagaimana untuk membina income yang konsisten dengan plan yang terbukti berjaya yang kita selama ini amalkan.
Jadinya jangan takut untuk berniaga kerana kejayaaan adalah dari langkah pertama anda bermula. Yanie dengan besar hati ingin mengundang anda untuk membina dan mengubah ekonomi keluarga ke arah lebih baik walaupun dalam keadaan ekonomi yang ada bercakap tak berapa nak baik ni kan.
Apapun terus saje kontek atau piyem untuk maklumat yang terkini macam mana nak buat income, lagi-lagi nak raya ni. At least 500 - 5000 masuk akaun for sure punya bila buat apa yang di tunjuk ajar.









Monday, 11 June 2018

Reduce 18 kilogram ???


Apa perasaan uol bila terkurus 18 kilo?

Yang Yanie tengah ukur tu la, client yang dah terkurus 18 kilo. Masa mula pakai hari tu, merecik peluh jantan nak sarung corset. Hari ni bila tanya, berat dah jadi 76 KG compare masa awal dulu 94 KG. πŸ˜±

Seteres tau korang jual corset yang dah lebih 21 tahun ni. Seteres sebab kami terpaksa terima good news dari customers yang berat badan hilang dari timbang😍

Jom terkurus sesama nak?



Friday, 8 June 2018

PROMOSI BODY GOJES

PROMO BODY GOJES
Set Bersalin Original dan Kempis Perut SEGERA

Ehh jangan geram sampai gigit bibir tu. Kalau dah sampai rusuk bergetar, boleh dapatkan 1 set PREMIUM BEAUTIFUL korset No.1 Malaysia yang eksklusif ini dengan harga yang kini mampu dimiliki oleh semua wanita cantik dan manis.

Dapatkan hanya yang ORIGINAL sahaja dari kami TRUSTED SELLER No1 Certified Premium Beautiful Expert.

Kelebihan Premium Beautiful Corset:

- Hilang inci dalam masa 5 minit.
- Perut cepat kempis
- Pinggang terus ramping
- Peha tidak akan berlaga dan kehitaman lagi.
- Pinggul tidak akan kembang lagi.
- Mencantikkan bahagian p^yud^ra
- Menjaga sistem peranakan. Menyuburkan sistem peranakan.
- Hilangkan senggugut kronik.
- Baik untuk pemulihan slip disc dan scoliosis.
- Hilangkan sakit belakang.
- Set bersalin terbaik. Kerana Premium Beautiful Korset mampu mengambil alih tugasan bertangas, berpilis, bertungku dan sengkak rahim.

HARGA pasti berbaloi dengan KUALITI dan SERVICE dari kami.
Kami sendiri yang akan hantar hingga depan pintu rumah anda untuk pastikan size yang di pakai SELESA.

Untuk keterangan lanjut, untuk dapatkan FREE fitting boleh hubungi saya. Boleh dapatkan khidmat saya sekiranya anda diluar kawasan.













Thursday, 7 June 2018

Bagaimana Nak Join Ahli Hai-O Dengan Jadi Kurus

JOM BACA DULU! NAK INCOME BESAR?

Persidangan Pemantapan Strategi ke Pasaran Indonesia.
Hai-O PT Indonesia. Siap ada Trip KE JAKARTA di buka untuk semua.

Tak sia-sia jika teruskan dari awal sampai akhirnya. Berita terkini sedang berlangsung Persidangan Pemantapan Strategi Ke Pasaran Indonesia pulak dah. Syukur kami berada di track yang betul. 

Ya Allah 5 juta company belanja untuk bantu kami besarkan Market Indonesia!

Hakak tak mampu kalau buat sorang-sorang.

Awak yang nak mula berniaga, jom kita. RM47 je. 5 juta duit marketing, company bayo. 

Bonus extra ada.
Free travel to Jakarta December nanti pun ada.

Nak besarkan rangkaian di Hai O Indonesia?

Jom









Salam teman-teman Indonesia.

Bergabunglah dengan PT. Hai-O Indonesia cukup mendaftar dengan uang 100.000 saja. Dapat menyelesaikan E-Sales Kit + voucher IDR50. 000.
Totalnya cuma IDR150.000😍

Cheap bangeeeeeeettttt ....

Ini baik untuk istirahat herbal.
Rutin mengonsumsi Minkaffe:

1. KONFERENSI - agen anti-oksidan yang baik.

2. KONTROL PH BODY - dapat menetralisir racun asam dengan cepat seperti asam urat, gula, kolesterol, dll.

3. PENCEGAHAN DAN PENYEMBUHAN - penyakit kronis seperti penyakit
jantung, hipertensi, pinggang, diabetes dan migrain

4. MEMBANTU MASALAH SISTEM INSULASI - sakit maag, masalah usus, konstipasi, serta obat untuk diet

5. DETOKSIFIKASI.

6. Menghilangkan ALERGI, pigmentasi dan masalah kulit lainnya

7. Berikan ENERGI dan juga kualitas KESEHATAN SEHAT untuk tubuh

Klik tautan di bawah untuk pertanyaan ya
Http://www.wasap.my/+60132293422/memberIndonesia

Bole mengunjungi tautan ini.

https://noharyanimatsidik.sahajidahhai-o.com.my/


#pthaioindonesia #MinKaffeIndonesia


Tahniah tau pada yang dah mula. Mana-mana yang masih intai peluang biznes inilah platform yang terbaik Yanie berani cakap. Sebab sebelum ni Yanie pernah je buat biznes lain tapi tak nampak jalan seluas terbentang macam SHOM. 

Click terus link atau wasap.my/60132293422


http://noharyanimatsidik.sahajidahhai-o.com.my/index.php/RepSite/AboutUs

=================================
Plan Perniagaan yang terbukti BERJAYA!!!
Ingin belajar berniaga secara online?
Ingin pegang INCOME 5 ANGKA setiap bulan?

Agent dari SELURUH MALAYSIA DIPERLUKAN SEGERA. 

Kekosongan jawatan untuk agent Kelantan, Terengganu dan Pahang. 
Kekosongan jawatan untuk agent Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Singapore. 
Kekosongan jawatan untuk agent Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. 
Kekosongan jawatan untuk agent Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya. 
Kekosongan jawatan untuk agent Sabah, Sarawak dan Brunei. 

Siapa yang layak????

$ Terbuka kepada semua yang bercita-cita untuk menjadi usahawan berjaya.
$ Sangat komited dan fokus
$ Surirumah
$ Student 
$ Penganggur
$ Penjawat Awam
$ Penjawat Swasta

Hanya perlu register/mendaftar sebagai Authorizes Agent RM50.00 sahaja.*
KINI DAFTAR AGEN HAI-O RM47 SAHAJA tanpa GST, 0% 

Dengan RM47.00 ini, anda dapat:

1) Harga barang 15-20% lebih murah
2) Member ID 
3) E-Sales kit (Kit Bisnes)
4) PERCUMA SHAKE ME (BULAN JUNE SAHAJA) BERNILAI RM111
5) FREE Personal Coaching Face to Face
6) FREE Online Coaching
7) FREE Group Training



Disamping itu anda akan dibentuk secara keseluruhan 360° darjah sebagai usahawan online 
dengan personality yang tersendiri.

Business ini juga beri anda peluang untuk terima anugerah, seperti:

1) Award sales setiap bulan
2) Red Carpet Event 4 kali setahun (Boleh bergaya macam artis)
3) Free travel oversea dua kali dalam setahun
4) Free mengerjakan Ibadah Umrah
5) Duit bulanan kereta di bayar
6) Handbag, MacBook, Ipad etc
7) PELUANG MENANG WANG TUNAI, CINCIN EMAS & HI-TEA DI MENARAL KL dalam PROGRAM SLIM & SHAPE










MENANG WANG TUNAI
MENANG CINCIN EMAS
MENANG HI TEA DI MENARA KL

DALAM PROGRAM SLIM AND SHAPE




Call sekarang @ Whatsapp.
013 -22 93 422
013 - 22 93 722

Free Business consultation




Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 



FB : Noharyani Mat Sidik


Page FB: Premium Beautiful Expert Malaysia 

IG: Noharyani Mat  Sidik
IG: Program Kurus Sihat


Wednesday, 6 June 2018

Infinence Gaya Raya 2018 by No1 Certified Premium Beautiful Expert Noharyani

Wowww !! Memang ohsem produk SHOM ni. Dah keluarkan gaya koleksi raya 2018. Sentuhan jejari mistik oleh Dato JC (Jimmy Choo) dan diperagakan oleh wanita anggun, Fazura. Woww sesangat. πŸ’ƒπŸ’ƒ

Kalau ada yang nak nampak anggun, menawan, gojes dan mengancam masa raya nanti. Sudi-sudilah singgah kat link bawah ni. Nak pinang dulu pun boleh. 

Untuk kaum adam yang single, boleh jadikan barang hantaran untuk bakal isteri. Untuk yang dah ada isteri, boleh jadikan hadiah untuk isteri. 😘🌹Boleh juga hadiahkan untuk ibu atau emak. Masa raya nanti nampak woww sesangat. 😘

Kalau ada yang nak jadi agent dengan KYanie pun boleh, sesuai sangat uolls. Mana tahu, ada rezeki boleh nampak gojes macam fazura. Lagi cantik dari fazura uolls. 😍😍😍

https://noharyanimatsidik.sahajidahhai-o.com.my





Monday, 4 June 2018

Gaya Raya No1 Certified Premium Beautiful Expert


Bila scroll je facebook ni mesti nampak baju cecantik kan. Duk cari baju raya tak jumpe-jumpe pun lagi.

Haaa ni haa, koleksi terbaru raya 2018. Jom belek cuci mata sat. Mana la tau berminat nak cuba, boleh la risik-risik. Atau terus click link shopping kat bawah ni.

Yanie tak tukar bidang tau. Still lagi pasang badan client dengan Premium Beautiful. Ni haaa senarai produk yang Yanie guna pakai. Yang penting hanya di bawah satu bumbung syarikat tau iaitu shom. 

Herba Maharani
Pad Bio Seleza
Pencuci Miss V femi9
Selimut BVSM
Infinence skin care
Scrub Marine Essence
Garlic tablet
Fat shooter Celgynic
Garam buluh drink
Min Cha tea
Min Kaffe 
Enzim Nlicious
BBPlus Collagen
CC cream Cozuma
Minyak enjin JTX
Sabun cuci Ezi Clean

Banyak sangat produk yang boleh buat duit raya penuh poket. Mana la tau kan, ada yang nak belajar berdagang dari zero to hero. Boleh je jangan segan-segan nak mula. Mudah sangat berniaga dengan kami.

Satu company, dengan beratus product. Boleh check in kat link bawah tu

Antara nama besar yang involve dalam bisnez ni pun bukan calang-calang usahawan. Antara 3 nama besar tu adalah:
Prof Datuk Jimmy Choo
Rizman Ruzaini
Fazura 

Tu haqq koleksi dress tu salah satu dari hasil sentuhan dan inspirasi mereka.

Jangan pening-pening pasal Mentor Elmu Sistem tu semua. Sebab semua tu dah disediakan dengan cost confirm mampu milik. 

Grab peluang jom. Tak sabar nak share free cost marketing strategi dengan uol yang nak bermula dengan apa yang ada di tangan. 

Boleh klik sini