Thursday, 25 May 2017

Promosi Premium Beautiful Pra Ramadan


بسم الله...

Bermula hari ni, yani nak buat promosi untuk #corsetpremiumbeautiful kepada wanita wanita yang cantik di luar sana & kepada kaum lelaki yang mempunyai wanita cantik di samping anda!!!



Boleh hubungi yani segera ya.. 
promosi ni tak lama tau😍😍😍

013-2293422

##motherofthree



Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Monday, 22 May 2017

Korest Premium Beautiful Pakaian Dalam Terbaik

Untung yang dah ada #premiumbeautiful ni..selesa di pakai, tak panas, dan kurang rasa nak makan...

Siapa yang belum ada, boleh dapatkan kat kedai yani ye.


013-2293422




Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Friday, 19 May 2017

PENYEBAB SUAMI KAHWIN DENGAN ANDA SELALU!!


Saya Pn. Yani, ibu kepada 3 cahaya mata. 


Jarak umur antara anak-anak saya antara 1 ke 2 tahun. Anak pertama lahir secara normal. Anak kedua juga lahir normal tetapi premature baby 32week. Manakala anak ketiga saya ketika waktu kelahiran, kedudukannya breech & menyebabkan doktor decide bersalin caesarean..pilihan date yang cantik 11.12.2013.

Sepanjang tempoh berpantang ke tiga, saya hanya berpantang sendirian di rumah kerana lebih fokus menguruskan anak-anak. Kononnya terror la berpantang sendiri..Memandangkan bersalin czer, minggu ke-2 baru mula berbengkung..jadinya saya abaikan amalan pemakaian bengkung ketika berpantang sebab leceh dan makan masa lama..lebih-lebih lagi bengkung lilit-lilit yang memang perlukan bantuan suami..

Selepas beberapa bulan, kesannya perut saya jadi menggeleber dan semakin membuncit. Bentuk tubuh pun dah tak cantik macam dulu. Suami pun makin menjauh..di tambah lagi sakit belakang kesan ubat ketika zcer masih belum hilang.

Bermula kisah apabila suami menegur " TAK NAK KE BADAN MACAM ANAK DARA DULU DULU? ". Terus saya tersentap & terbangun dari lena. Saya jadi stressssss sangat..macam-macam produk saya guna..dari pil, minum..sapu..semua tak jalan..bersenam dalam seminggu dua saja..then collapsed..tak larat dah..pastu kena diet pula..saya ni jenis kuat makan..tambah lagi masih menyusu anak..Tak cukup dengan itu, pergi pula spa, ambil pakej slimming..balut badan macan mumia..hahaha..Then pergi pula slimming center yang banyak sesi saya perlu tempuh dengan menggunakan mesin di letak atas perut..di tenyek2 perut saya seolah tiada perasaan..perit oooiii..

TETAPI KINI...

Selepas saya dipertemukan jodoh dengan “CORSET PB”, selepas tempoh berpantang, hidup saya lebih mudah! Ianya senang dipakai. Tak perlu beli lingerie lain dah..memadai pakai 8 jam sehari...secara consistent..

Hasilnya perut saya tidak lagi menggeleber malah makin kempis seperti dulu! Suami pun makin hari makin sayang! Haha..memang kawin baru selalu lah sebab pakai "CORSET PB" tu😂😂

Jadi hentikan pencarian anda!!

Whatsapp 👇👇👇
+6013-2293422
+6013-2293422
+6013-2293422

Ada DISKAUN HEBAT untuk yg whatsapp sekarang!



Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Tuesday, 16 May 2017

Korset Premium Beautiful - Set Berpantang Terbaik Sepanjang Zaman


Cepat grab before terlambat!!!


Calling for mommy2 yang akan bersalin, yang tengah berpantang @ yang dah habis pantang..



Special design for you!!

Nak feel pakai percuma??
WA yanie 013-2293422




Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Saturday, 13 May 2017

Korset Terbaik sepanjang zaman


Woowww...memang terbaik punya produk!!!


Khas untuk wanita yang bercadang nak hamil..sama ada yang sukar hamil..yang pernah gugur banyak kali..memang sesuai sangat ikhtiar cara ini. Mana tahu Allah beri rezeki anak asbab pakai PB.😊




Siapa yang mahu saya dedahkan Rahsia Kurus Cara Sihat selepas saya bersalin anak ke tiga..lebih lebih lagi bersalin secara czer.
.
.

Untuk pengetahuan uols, saya telah beli banyak produk kurus, losyen panas dah macam macam jenis tau..tak cukup dengan tu..pergi lagi slimming center yg banyak sesi..ntah lah tak sedar berapa banyak dah duit di habiskan semata mata nak kurus semula selepas bersalin anak 3..lagi lagi tang perut tuh..eeeiii..ngeri tengok perut sendiri tau..huhuhu..

.
.


Uols pun ada masalah yang sama tak? Jom hentikan pencarian anda dan terus WA @ PM saya untuk saya kongsikan rahsianya..


Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez



Wednesday, 10 May 2017

Mari Belajar Menjadi Usahawan dalam Top Leader Circle


Beliau adalah SAHABAT.. 

Beliau adalah MENTOR..
Beliau adalah IBU AYAH..



Tanpa penat lelah mendidik, mengajar, menegur yani dalam meneruskan lembah perniagaan ini..Beliau adalah CDM Salleha Roslan

Respect each other..
Thanks for everything..





My #premiumbeautiful family... Dalam group business ni ramai dari latar belakang berjawatan tinggi tapi bila dalam kumpulan, pangkat kat tempat keje semua diorang simpan dalam poket je... Tu yang best berniaga ni sebab kita akan jadi lebih berkeyakinan bila dapat bergaul dengan CEO, Doctor, Lawyer, Engineer, Manager Bank, Senior Manager, Webmaster Manager, Lecturer, Pegawai-pegawai kerajaan, Cikgu, Chartered Accountant etc...


Jangan risau, dalam business ni qualification yang kita ada tu hanya lah bonus, tapi yang menentukan kejayaan kita adalah "sikap"... Sikap baik, baik lah hasil dia ;)


Ayuh kita cari peluang untuk BEBAS MASA dengan melebarkan sayap perniagaan bersama #TLC.


Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Sunday, 7 May 2017

Korset yang Menjimatkan Masa dan Tenaga


Ibu berpantang zaman sekarang semua nak mudah..of course si suami akan bantu dalam tempoh berpantang tu kan..dulu suami lah yang tolong lilit2 bengkung traditional kat badan kita..tetapi sekarang dah moden..banyak yang mencari set berpantang moden.


Jadi permintaan set berpantang paling hangat#premiumbeautifulcorset betul betul memahami keinginan ibu ibu yang strugle nak dapatkan bentuk badan idaman selepas sarat mengandung 9 bulan..jadi ibu ibu tak perlu lagi diet nasi time berpantang..biar si hitam manis lagi seksi yang buat kerja ya.

Untuk free fitting, boleh contact yani ye.
013-2293422






Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Thursday, 4 May 2017

Testimoni Ibu Muda - Korset Premium Beautiful laksana kerja dengan cemerlang


Testimoni ibu muda lepas bersalin pakai#premiumbeautiful..tengok tu aset semua terletak tau..tiada lagi sakit belakang..ngilu lepas bersalin pun hilang..ibu happy je..tak stress nk handle baby..aliran susu pun laju je..

Jom free fitting utk ibu bertuah..

013-2293422




Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Monday, 1 May 2017

Memang Best kalau dapat pakai korset Premium Beautiful


Adakah anda sedang berpantang?
Adakah anda sering mengalami senggugut?
Adakah anda sedang berusaha untuk hamil?
Adakah anda ada masalah keputihan?
Adakah punggung anda mengeleber?

Di sini ada jawapan kepada permasaalahan anda!!!

👇👇👇👇

Diperkenalkan "long girdle premium beautiful" 

✔ Menyokong rahim selepas melahirkan anak. Fungsi sebagai bertangas jugak nih. Yang anak dara pun boleh pakai utk jaga rahim anda di peringkat awal.
✔ Menstabilkan hormon . Fungsi melancarkan darah kita sekaligus hormon kita pun stabil.
✔ Mengurangkan senggugut. FIR ni paling banyak part long girdle, dekat bahagian rahim..jd aliran darah memang lancar..boleh bantu pecahkan darah2 beku kat rahim tu.
✔ Membantu perlekatan janin. Sesiapa yang pernah gugur @ payah nak lekat tu boleh cuba PB ni..sebab memang ada testimoni yg berjaya hamil..Kita usaha tp Allah yg tentukan rezeki anak.
✔ Mencantikkan punggung. Haaa..part ni kalau yg dah bersalin memang elok sangat pakai alihkan lemak2 degil yg bersepah tu.
✔ Mengurangkan keputihan. Ada testimoni yg sebelum ni anak dara tp bila pakai..fuhhh..byk gile keputihan keluar..keluar apa segala yg bersarang kat rahim kita..pastu lega...😉😉😉

Nak cuba PB percuma?

013-2293422




Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Friday, 28 April 2017

Membeli belah di Kota Bandung Indonesia


Posing sebelum naik flight ke Bandung. 


Once touch down, terus pi shopping. 


Bandung Textile, lokasi pertama shopping. 


Toko 3. 



Baru nak dinner. Boleh tahan lauk dinner nye. 


Baru check in, ok good nite. 


Destinasi hari kedua, Tangkuban Parahu. 






Floating Market. 



Sedap lunch di sini, lokasi pun menarik. 









Bersiar - siar di Cihampelas Walk. 


Dinner terakhir sebelum meningglkan Kota Bandung. 
Restoran Cili nama nya. 


Scenery di Hotel yang kami duduki. 


Snap shot airport Bandung yang macam stesen bas. 


Tengah shopping di Pasar Baru Trade Center Bandung 

So..sesiapa yang nak bercuti di Bandung memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye

Premium Beautiful Indonesia
Premium Beautiful Bandung 

013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunei