Saturday, 1 July 2017

Jom kita Jadi Usahawan


" Nak Berjaya Tak Perlu Tunggu Esok Baru Nak Mula "


Jadi mula ubah diri anda sekarang untuk capai apa yang di impikan supaya impian jadi kenyataan.. bukan ianya menjadi khayalan di benak fikiran anda..



Bila kita nak menjadi orang berjaya..perlulah bergaul dengan orang berjaya..perlu dekatkan diri dengan orang berjaya..barulah aura positif kejayaan itu melekat kepada kita..

Diringi doa dari yang Maha Esa tidak di lupa supaya sentiasa dikurniakan orang-orang positif mindanya..dimurahkan dan dilimpahkan rezeki untuk kita semua..dijauhkan perasaan hasad dengki..dikurniakan hati yang nurani..amiin..



Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Wednesday, 28 June 2017

Premium Beautiful Full Set


~ LONG & SHORT BRA

* Rekabentuk unik 3 dimensi cup pyramid menampung payudara agar tidak jatuh & bertindak menganjalkannya.


* Bentuk 'U' di belakang mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya.

* Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.

~ WAIST NIPPER
* Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang.

* Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung menghasilkan bentuk badan yang ideal.

*Sesuai untuk wanita selepas bersalin menggantikan barut/bengkung tradisional.

~LONG GIRDLE
* Rekaan dan jahitan unggul dapat membentukkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.

* Menghasilkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

* Rekaan mempatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

Alhamdulillah...sentiasa ada permintaan selagi kaum wanita wujud di bumi ini.
Tak susah pun..tukar baju dalam je..bukan untuk org lain..untuk badan sendiri sihat..badan nak pakai lama kan???!!!

Let's fitting;)





Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez



IG: YanieHafieez


Sunday, 25 June 2017

Pakai Premium Beautiful susah nak control MAKAN

Oh My G.... Premium Beautiful ni. 

Orang yang tau & pakai saje yang boleh komen baik2 pasal #premiumbeautiful..


Pada pandangan kasar tampak mahal sekali sehingga tak mampu untuk memilikinya..



TETAPI jika ianya betul2 mengubah kehidupan seseorang sehingga memberikan perubahan ketara fizikalnya & yang paling penting dapat menambat hati suami sendiri..ape salahnya kan? Invest sekali seumur hidup je.

Suami pun tak segan lagi nak berjalan seiring & berpimpin tangan..betul tak? Takde la suami nak jeling kat perempuan lain.

Suami yang nak isterinya kempis aje perut tu meh sini suruh isteri tu sarung PB cecepat.

Nak cantik..nak sihat..nak kurus sebelum raya ni sempat lagi kalau sarung #PremiumBeautiful cecepat..

Al maklumlah time puase kite kan menahan lapar dan dahaga..sebab tu dijamin pakai #corsetraya ni boleh cepat turun berat badan..

Bile raya tiba nanti, badan TAK KAN mengembang disebabkan makan lemang ketupat..asbab corset PB kan ade melekat aje kat badan..maintain shape uols..

Nak hakak fitting sblm puase ni tak?
Ade lagi promosi ni..cecepat contact.

013-2293422




Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Thursday, 22 June 2017

Pakai Premium Beautiful susah nak breastfeed

Pakai Premium Beautiful memang susah  nak breastfeed? 


Alhamdulillah..masih mengalir susu untuk anak comel ini..Umur pun dah 3 tahun..

Betullah tu..asbab pakai #PremiumBeautiful yang FUNGSI melancarkan aliran darah seterusnya melancarkan aliran susu..

Ibu2 yang nekad nak esklusif breastfeed anak yang takut nak makan jamu2 takut panas..memang sesuai sangat sarung PB ni..

Sekarang ade promosi pra raya..boleh jenguk2 website ye @ contact aje direct.

013-2293422




Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Johor
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Monday, 19 June 2017

Harga Premium Beautiful Mahal


One thing orang selalu tanya HARGA Premium Beautiful corset kannn....
.
.
.
hmmmmm..harga memanglah 'Premium' tapi uolls kena INGAT yeaa...A good piece of lingerie...makes a difference in your posture and confidence!!..

Just compared macan ni lah.How many bra and panties will you buy in a YEAR??....kita beli sikit-sikit..kita jew tak perasan keluar bajet dah banyak kann...

Istimewanya #PremiumBeautiful

- sebagai set baju dalam anda, jimat tau xpayah lagi nak beli baju dalam setiap 3 bulan sekali.
- mudah di cuci dan cepat kering..
- fabrik yang sangat3 BEST dan selesa..
- LIFETIME WARRANTY...meaning...
KLU ADA TERKOYAK, HOOK TERCABUT, TETULANG PATAH KEW
memang boleh diperbaiki secara PERCUMA!!
SEUMUR HIDUP YEAA.. INGAT TU!

Setiap wanita WAJIB memiliki set Premium Beautiful..

Rasa lebih berkeyakinan dan confident lebih bila diri dah alami sendiri bila memakai Premium Beautiful..badan terasa ringan jerr..hilang terus perut buncit lepas bersalin czer.

Cerita lebih2 pun xbestkan hanya orang yang dah memakainya sahaja yang tahu feel dia macam mane..so ullos di luar sana nak alami feel yang same cepat2 pm yanie ye..

Alamilah keajaiban kecantikan Kesihatan dan keyakinan badan uolls sendiri..Kelihatan Lebih Muda Dari Usia Sebenar

Tak percaya??? Banyak orang yang dah berjaya dan percaya..

Memang berbaloi2.. hanya terdapat dengan Premium Beautiful sahaja!



Promosi bulan anniversary😙😙😙












Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez



Friday, 16 June 2017

Terpaksa Beritahu Jugak Masalah Premium Beautiful Korset ni!!

Terpaksa jugak bagi tau!!!
Wanita bersalin "ceasarian" paling digalakkan memakai premium beautiful untuk sihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit bawah perut...
Sebab:

Anda tak boleh bertungku

Tak boleh pakai sebarangan ubat

Tak digalakkan berbengkung lipan

Tak boleh sengkak peranakan Dan sebagainye.

Jadi, #premiumbeautiful boleh dijadikan sebagai set berpantang terbaik sambil anda gunakan masa yang ada untuk membelai bayi anda yang baru lahir dari terlalu focus pada sakit ngilu akibat luka jahitan...in shaa Allah pb sangat membantu untuk mengurangkan sakit ngilu akibat proses pembedahan.
Real testimoni:
Puan Hafieez Noharyani, ibu anak tiga yang berjaya kurus dengan Premium Beautiful lepas bersalin secara pembedahan. 



Nak bergaya dengan shape badan baru di hari raya sempat lagi ni kalau sarung #premiumbeautifulcepat2..

Bak kata Anis..Berbaloi Pakai PB..sesuai untuk semua peringkat umur, alternative utk rawat penyakit..

Kekal langsing..sihat..berkeyakinan dengan PB corset.



Free consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez

Tuesday, 13 June 2017

M E N A N G P E R C U T I A N P E R C U M A ! ! !

Bismillah...


Seperti dijanjikan, Yanie hari ni nak buat SPECIAL ANNOUNCEMENT! 1st Time Yanie and team buat peraduan ni..Rugi sangatttt Uols tak rebut Peluang.
Kepada Sesiapa yang membuat pembelian PREMIUM BEAUTIFUL Bermula Hari ni Sehingga 30 Jun 2017..Berpeluang Mendapat FREE Trip Melancong Dalam Malaysia ( Lokasi akan diUmumkan Kemudian).


Terbuka kepada yang nak beli PB untuk diri sendiri, untuk hadiahkan kepada isteri@bakal pasangan, beli untuk adik beradik, mak, sedara mara atau yang ingin mula berniaga PB bersama Team Yanie.


Boleh hubungi PB Expert Team Yanie untuk dapatkan Saiz yang Tepat ye.

013-2293422







video


Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez




IG: YanieHafieez

Saturday, 10 June 2017

Set Bersalin Paling Tak Bagus untuk Wanita Bersalin

Tak perlu dah nak cakap ape..uols baca sendiri dah boleh nilai..Tak perlu dah nak cakap ape..uols baca sendiri dah boleh nilai..



Touch up sikit je dah nampak muda jelita..
Ni ibu anak tiga tau..

Uols tak nak ke badan macam ni?
Jangan sampai suami tegur baru nak mula..bukan kata kat orang lain..yani sendiri lah tu..tergagau cari solution ape..nasib ade pakcik google..terjumpa lah blog empunya badan ni..CDM salleha Roslan.


Kelebihan maharani untuk bakal ibu yang sedang berpantang..

Pakai #premiumbeautiful makin lengkap set berpantang anda.. untung boleh pakai bertahun tahun.

Stok dah hampir susut. Siapa cepat..die yg dpt ye.



Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez



IG: YanieHafieez

Wednesday, 7 June 2017

Pemulihan Sakit Tulang Belakang


Jangan tak tahu bengkung ajaib ni ade 7 tetulang yang menyokong kedudukan tulang belakang kita..memang direka khas utk sesiapa yang ada sakit slip dics..atau yg sakit belakang lepas bersalin..

Jangan risau 7 tetulang ni takkan buat terasa macam ada tulang sebab lembut aje..boleh aje move 360° dan tidak buat anda jadi robot pun.

Nak test dulu boleh je..




Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez



IG: YanieHafieez





Sunday, 4 June 2017

Apa lah yang merepek sangat Premium Beautiful ni?


Fuyoo...kalau badan awak dah macam#rozitachewan..tak kan suami awak nak pandang Che Ta lagi kan? Setiap masa mesti nak pandang awak aje..kalau boleh nk usung awak ke ofis sekali..duduk bertentang mata.. depan meja.

Awak!! Awak!! Awak lah..yang baca post ni..
Nak tak suami awak angau macam tu kat awak??

Mai ler bisik kat yani tau macam mane nak dapat special offer #premiumbeautiful ini.





Kalau ada lah senarai masalah awak di bawah ni..contact yani ye.. in shaa Allah setiap penyakit ada ubat nya..yang paling penting kita ikhtiar..berusaha untuk mengubatinya.





Waduh-waduh...bestnya main nyorok-nyorok pulak tuh..ni bukan cakap kosong..pengguna tegar saje yang merasai dan alaminya..

Awak juga boleh sesangat..sarung je..ubah baju dalam yang lebih bersifat kesihatan..untung badan awak sendiri..lagi beruntung suami awak tau...lebih confident depan mata suami..itu sebabnya di panggil #corsetabangsayang

Bila jadi penasihat #premiumbeautiful ni..service ni boleh sampai ke rumah awak tau..bukan main agak-agak aje saiznya.. yang pasti selesa dengan bentuk badan awak tu.

Nak fitting..jomlah..






Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez



IG: YanieHafieez

Thursday, 1 June 2017

IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 2017

Dah tengok Iklan Raya Premium Beautiful 2017? Kalau belum scroll bawah, klik PLAY.



Best ker best? Mestilah best. Lebih penting, u ols dapat tak mesej yang kami nak sampaikan? Hint: #Selamattt


So, kalau u ols memang dah pakai Premium Beautiful Classic or Elegance, janganlah selamat sorang-sorang. Kesian tak adik beradik, ipar duai, kezen-kezens u ols yang lain tu.

Jadilah Penyelamat. Selamatkan Hari Raya Anda dan Keluarga serta Kawan-kawan.

Kalau nak pakai Premium Beautiful or nak jadi Agent PB, silalah Whatsapp Yanie O13-2293422 or Yanie TLC Team.
P/S: Ada Promo Raya 2017 tau. Boleh pakai PB Serendah RM100*.











*Terms and Conditions Apply

Premium Beautiful Perak
Premium Beautiful Utara
Premium Beautiful Selatan
Premium Beautiful Pantai Timur
Premium Beautiful Terengganu
Premium Beautiful Shah Alam
Premium Beautiful Puchong

013-2293422 
013-2293722
IG: YANIE_HAFIEEZ
PAGE: PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT MALAYSIA
FB : NOHARYANI HAFIEEZ


video