Tuesday, 28 March 2017

Lebih Jimat dengan Premium Beautiful Corset


Ibu berpantang zaman sekarang semua nak mudah..of course si suami akan bantu dalam tempoh berpantang tu kan..dulu suami lah yang tolong lilit2 bengkung traditional kat badan kita..tetapi sekarang dah moden..banyak yang mencari set berpantang moden.

Jadi permintaan set berpantang paling hangat#premiumbeautifulcorset betul betul memahami keinginan ibu ibu yang strugle nak dapatkan bentuk badan idaman selepas sarat mengandung 9 bulan..jadi ibu ibu tak perlu lagi diet nasi time berpantang..biar si hitam manis lagi seksi yang buat kerja ya.




Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Saturday, 25 March 2017

Jom join Top Leaders Circle


My #premiumbeautiful family... Dalam group business ni ramai dari latar belakang berjawatan tinggi tapi bila dalam kumpulan, pangkat kat tempat keje semua diorang simpan dalam poket je... Tu yang best berniaga ni sebab kita akan jadi lebih berkeyakinan bila dapat bergaul dengan CEO, Doctor, Lawyer, Engineer, Manager Bank, Senior Manager, Webmaster Manager, Lecturer, Pegawai-pegawai kerajaan, Cikgu, Chartered Accountant etc...

Jangan risau, dalam business ni qualification yang kita ada tu hanya lah bonus, tapi yang menentukan kejayaan kita adalah "sikap"... Sikap baik, baik lah hasil dia ;)

Ayuh kita cari peluang untuk BEBAS MASA dengan melebarkan sayap perniagaan bersama #TLC.




Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Wednesday, 22 March 2017

Khas untuk Ibu yang masih ikhtiar untuk dapatkan anak


Woowww...memang terbaik punya produk!!!

Khas untuk wanita yang bercadang nak hamil..sama ada yang sukar hamil..yang pernah gugur banyak kali..memang sesuai sangat ikhtiar cara ini. Mana tahu Allah beri rezeki anak asbab pakai PB.😊



Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez


IG: YanieHafieez


Sunday, 19 March 2017

Sesuai untuk Ibu bersalin secara Caesarean


Siapa yang mahu saya dedahkan Rahsia Kurus Cara Sihat selepas saya bersalin anak ke tiga..lebih lebih lagi bersalin secara czer.
.
.

Untuk pengetahuan uols, saya telah beli banyak produk kurus, losyen panas dah macam macam jenis tau..tak cukup dengan tu..pergi lagi slimming center yg banyak sesi..ntah lah tak sedar berapa banyak dah duit di habiskan semata mata nak kurus semula selepas bersalin anak 3..lagi lagi tang perut tuh..eeeiii..ngeri tengok perut sendiri tau..huhuhu..
.
.

Uols pun ada masalah yang sama tak? Jom hentikan pencarian anda dan terus WA @ PM saya untuk saya kongsikan rahsianya..




Free consultation

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 


Kita pakat beli dan sarung..


Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Hafieez



IG: YanieHafieez

Friday, 17 March 2017

Percutian PB EXPERT ke KUNDASANG & KOTA KINABALU

Assalamualaikum.

Baru sempat nak tulis panjang2..tahun lepas kami Premium Beautiful Expert pergi ke Kindasang dan Kota Kinabalu.

Seronok tau tempat2 di KK and Kundasang ni rupanya..tempat di kundasang macam kat semenanjung..macam cameron lah sejuknya.

Belanjer gambar dulu lah ye.








Duk tunggu kereta sewa..pemandu yang kat belakang tu.




Sempat wefie di Airport Kota Kinabalu


1st Day: Check In Kinabalu Pine Resort














































Second Day: Ke Desa Dairy Farm




















Next : Ke Musium Marine du Universiti Sabah Malaysia






Basah kan tekak dulu sementara tunggu order makan sampai


Stay at Hotel Kota Kinabalu


Malam pulak penuhkan aktiviti personal coaching my biz partner di KK


Makan malam di tepi bandar KK.


Bestnye


Yeahh..ready to check out



Yeahh..

Actually banyak tau tempat2 menarik di KK ni..Kami sempat pergi Ke Kundasang di Desa Dairy Farm, Musium Marine, Jambatan Tamparuli dan Pasar Philipina je.


Kami naik jambatan ni ulang alik..gayatnyer...




Rumah Terbalik 

Lebih kurang 35 km dari Kota Kinabalu, kita akan tiba di Telibong dan akan menempuhi salah satu destinasi tarikan pelancong di KK ini iaitu Rumah Terbalik. Rumah terbalik ini terletak di sebelah kiri di tepi jalan utama ke Kundasang. Kami tidak singgah sewaktu pergi ke Kundasang tetapi hanya singgah dalam perjalan balik.


Di sepanjang jalan ini juga kita akan perasan ada beberapa gerai dengan papan tanda 'Sinalau Bakas'Bagi yang pertama kali ke sini, 'Sinalau Bakas' ni bermaksud daging babi hutan salai ye


Jadi INGAT betul-betul ye. Sinalau bakas ni adalah daging babi hutan salai. Dah tahu ni jangan pula terberhenti dan ter'order' pulak.... mereka dah siap tulis besar-besar "TIDAK HALAL".


Next trip nak extend masuk laut manukan lah pulak..nnt Yanie update next trip ye.

Actually kalau plan awal..boleh lah dptkan promo flight..macam Yanie adhoc lah..tak sampai 2minggu plan nak pergi sini.

Overal bajet macam kami ni.
Flight : RM1300
Kereta Sewa: RM300
Hotel : RM500
Makan minum : RM300
Shopping : RM200
Parking : RM300

So..sesiapa yang nak bercuti di Kundasang memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..Siap si Hanis selamber je bukak baju masa dalam bilik di Kundasang padahal sejuk nya time tu 16 darjah.

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye

Premium Beautiful Sabah
Premium Beautiful Kota Kinabalu
Premium Beautiful Kundasang

013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunie