Wednesday, 11 July 2018

Sabun Magic EZICLEAN

As salam.. sahabat2 ku..maaf yaa.. jika perkongsian produk sy mengganggu tuan/puan..sy sekadar berkongsi ya...

Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KEJE RUMAH!

Sabun Magic EziClean!

✔kelambu lama jadi baru

✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean, tenyeh sikit2.. trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!

✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam, sental manja2.. trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!

✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..! Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..
Rendam saje dgn sabun eziclean!
Angkat dari rendaman..sental sedikit.. trus jadi putih berseri!

>> cuma guna serbuk pencuci Ezyclean sj utk demua kekotoran tersebut..

NAK BAGI SET EZICLEAN HARGA KASIH SAYANG๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

๐ŸŽ€ EZICLEAN ๐ŸŽ€

๐Ÿ€EziClean Laundry - Rendam dan tak perlu sental lebih pakaian yang kotor, tapi hasilnya sangat bersih

๐Ÿ€EziClean Dishwash - Pekat dan Haruman Segar. Campur dengan air untuk kuasa lebih jimat. Tangan pun tak kering mengelupas jika sering mencuci pinggan mangkuk

๐Ÿ€EziClean Floor Cleaner - Lantai rumah akan bersih segar hanya pakai sedikit. Kerja mengemas rumah di hujung minggu pun menjadi mudah!

Uikk ..siapa tidak mahu kan kerja jdi senang hati pun tenang..

Eziclean pilihan saye, berminat nak cuba.. wsap ๐Ÿ“ฒ

#SerbukPencuciEziclean
#SetEziclean
#MiniStokisDiperlukan








Monday, 9 July 2018

Nak TAMBAH DUIT BULANAN sebanyak 10 RIBU?

Nak beli KERETA kena ade PAYSLIP,
Nak beli RUMAH kena ade PAYSLIP,
Nak beli TANAH kena ade PAYSLIP,
Nak apply ape-ape LOAN pun, kena ade PAYSLIP.
Paling kurang, nak kena ade 3 atau 6 bulan PAYSLIP.

Orang kate, nak meniaga kena ada MODAL, betul ke?
Kalau ade DUIT sendiri yang banyak boleh jadikan modal bisnes, boleh jadikan deposit beli kereta, deposit beli rumah atau deposit beli tanah. Tapi, kite ade ke DUIT yang banyak tu?

Modal nak mula BISNES ni RM50.00 aje. Lepas tu, kalau rajin, dapatlah BONUS tiap-tiap bulan. Siap ada PAYSLIP tiap-tiap bulan. Dengan PAYSLIP ni, bolehlah beli KERETA, RUMAH, TANAH atau ape saje. Kenape, masih tak PERCAYA?

BISNES ni, BISNES betul punye. BISNES yang ada barang, ada PAYSLIP.

Kalau nak tahu, boleh piyem kite. Kite sembang tepi, ok set. ☺๐Ÿ‘๐Ÿผ










Friday, 6 July 2018

Jamu HERBA MAHARANI

JAMU HERBA MAHARANI
๐Ÿ’Pendamping setia wanita dalam menyelesaikan masalah2 KEWANITAAN....
juga memberikan kebahagiaan dalam melayari kehidupan berumah tangga....๐Ÿ’

➡Mengetatkan faraj
➡menyelesaikan masalah haid tidak teratur
➡menghilangkan sengugut,keputihan&kekuningan
➡melegakan sakit belakang,pinggang,lutut&urat saraf
➡menegang&memejalkan payu dara
➡merangsang hormon seks/kesuburan
➡IKHTIAR HAMIL
dan banyak lagi....

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠUntuk para ibu yg sedang berpantang:-
➡mengecutkan rahim/merapatkan faraj
➡menghilangkan urat timbul
➡memperbanyakkan pengeluaran
susu badan
➡menguatkan otot2 rahim/peranakan
➡menghilangkan kelesuan/muka pucat


Antara kebaikan dan kelebihan MAHARANI

- Melancarkan peredaran darah
 - selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.


CARA PENGAMBILAN
- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni wajib dipatuhi :
1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.
Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.
Then, berhenti sementara hinggan lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang ni ye ;)

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali
2) minum air garam waktu makan
3) minum lebih banyak air


Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda.

๐Ÿ’ฐPROMO BUY 4th BOX With RM59
Total RM 339.60 + RM59. Syaratnya daftar agent dulu RM47
 (6bebola =300biji pil)









Wednesday, 4 July 2018

Marine Essence Produk Penjagaan Kesihatan Luaran yang TERBAIK


Mari mari.. jom pilih, mana yang berkenan di hati abang dan kakak. Saya ceritakan sikit pasal produk-produk terbaik untuk penjagaan kesihatan, dari hujung rambut sampailah hujung jari kaki kita. 

Bolehlah kalau nak buat hadiah ke, hantaran ke, nak buat spa kat rumah memang boleh sesangat. Kak yanie dan famili dah cuba semua product ni. Memang best sangat uolls. Harga memang berpatutan. 

1⃣ Nourishing Body Scrub [RM47.00]
Scrub badan Garam Buluh yang mempunyai khasiat Kulit Walnut & Badam, Shea Butter & Minyak Jojoba, Ekstrak Madu, Ekstrak Licorice, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih & Minyak Frankincense untuk kulit lembut, licin, halus & bersih secara semulajadi. Ia berfungsi membuang daki yang degil, mencerahkan kulit badan & wajah, menghilangkan masalah black head & white head. Kulit kusam menjadi berseri-seri.

2⃣ Beauty Bar [RM40.00]
Sabun Bar mandian Garam Buluh mempunyai Minyak T-Tree, Aloe Vera, Glicerin, Vitamin E, Ekstrak Liquorise & Teh Pu Erh untuk mencerahkan ketiak, celahan pelipat seluruh badan, mengurangkan parut pada badan & wajah, mengecutkan jerawat, melegakan & mencerahkan kulit terbakar (sunburn). 

3⃣ Bamboo Salt Toothpaste [RM22.00]
Ubat Gigi Garam Buluh dengan ramuan Xylitol, Ekstrak Teh Pu Erh & Glicerin yang membantu mengurangkan masalah gusi sensitif, melegakan ulser, mengurangkan masalah bau mulut & memutihkan gigi.

4⃣ Nourishing Hair Conditioner [RM41.00]
Perapi rambut (conditioner) Garam Buluh yang mempunyai Yogurt, Protein Sutera, Minyak Argan Organik, Ekstrak Minyak Zaitun Dara 100% & Protein Vitamin B5 untuk rambut lembut, licin, bersinar & mudah diurus. Ia berfungsi menyihatkan rambut rosak, mengurangkan rambut mengerbang, melembapkan kulit kepala yang kering & menguatkan akar rambut. 

5⃣ Nourishing Shampoo [RM38.00]
Syampu Garam Buluh dengan ramuan Protein Susu, Ekstrak Biji Kapas & Ekstrak Teh Pu Erh yang membantu mengurangkan masalah rambut gugur, melembapkan & menyegarkan kulit kepala, mengurangkan kelumumur, mengatasi masalah bau rambut hapak & lembut untuk kegunaan harian. 

6⃣ Nourishing Body Wash [RM38.00]
Mandian Garam Buluh berbentuk cecair yang mempunyai Ekstrak Teh Pu Erh, Aloe Vera, Ekstrak Liquorise, Minyak Jojoba, Ekstrak Mulberi yang berkhasiat untuk menghilangkan masalah bau badan, mencerah jeragat, melembapkan kulit & melegakan eczema, terutamanya pada bayi.

Abang dengan akak-akak, kalau berkenan, boleh klik link kat bawah ni. Terus boleh beli thru link ni. Boleh piyem KYanie untuk maklumat lanjut. Kalau berkenan nak jadi agent pun boleh sesangat uolls. Produk terbaik dari ladang. Inshaa Allah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

http://noharyanimatsidik.sahajidahhai-o.com.my/index.php/RepSite/AboutUs

Monday, 2 July 2018

Jalan-jalan Space U8 Bukit Jelutong Shah Alam


Nak berniaga tak perlu tunggu senang dan berduit baru boleh mula. Sekarang lah waktu sesuai mula sebab masih ada yang sudi beri tunjuk dan ajar tanpa berkira duit atau kenakan charge pun. Masih lagi boleh guna kaedah Free Cost Marketing. 


Masih ada kudrat yang sihat ni lah patut mula, tak perlu nak tunggu anak dah besar baru lah kita terhegeh hegeh nak cari duit lebih. Waktu tu anak anak besar panjang, banyak akal nya, belum kira kisah drama swasta lagi tu. Kita marah sikit kang keluar rumah ikut pintu belakang lagi haru biru kita. 

Jadi biar anak tengah kecik ni kita mula. Kalau nangis kita bagi upah susu, ais krim, mainan senyap lah dia. Bila besar biar kita jadi kawan serapat-rapatnya, kawan luah perasaan daripada dia cari kawan yang kita tak kenal kat luar sana. Risau kan zaman sekarang ni. Terlalu terdedah dengan dunia yang penuh pancaroba.

Okaylah, itu jelah cerita dari mama anak tiga ni. 
Bumble Bee ni korang minat tak? Akak tak jual lah. Kalau nak bergambar boleh ke Space U8 di Bukit Jelutong.