Wednesday, 17 April 2019

Buat Apa Nak Takut Gemuk, Kalau Boleh Makan Banyak Kali

Alhamdulillah, masa masuk kelas tempohari. Makcik dengan pakcik kat kantin sekolah tu, memang banyak sediakan makanan sedap-sedap yang diorang masak. Macam-macam rupa dan macam-macam gaya. Tengok yang dalam gambar ni, antara masakan mereka. Merecik hawau you all. Hahaha. 🤣


Makan dan minum yang pakcik dengan makcik sediakan boleh dikatakan sepanjang waktu. Waktu breakfast, waktu rehat pagi, waktu lunch, tea break. Asal rehat je, makan. Asal makan je, kena rehat. Hahaha. 🤣

Buat apa nak takut naik berat badan, kalau boleh makan banyak kali. Hahaha. Tapi ingat, lepas makan semua ni, memang kena detox balik. Bolehlah kita telan celgynic ke, garam buluh ke, garlic ke, shake me cocoa ke. Inshaa Allah boleh detox segala toxin dalam body. 😎

Masa dalam kelas, wife saya suruh pakai bengkung Premium Beautiful. Katanya, boleh jaga tulang belakang kita yang selalu jauh travel outstation. Dalam masa yang sama, boleh control makan. Supaya masa makan ingat kat Mrs Wifey disinun. Hahaha. 😂😘

www.noharyani.com

No comments:

Post a comment