Tuesday 20 August 2019

BB Glo Collagen Sihat Selamat 2019

BB Glo Pencerah BerCollagen Yang Sihat
92% pengguna BB+ Glo telah mengalami kesan positif kulit yang lebih anjal, cerah dan lembap dalam masa 7 hari sahaja dengan menyahut cabaran BB+Glo!

Bagaimana untuk mulakan cabaran ini? Hanya ambil satu sachet pada waktu pagi sebelum sarapan dan satu sachet pada waktu malam sebelum tidur.

Hanya 2 sachet sehari untuk mendapatkan kulit licin dan halus mulus idaman anda.

Mulakan sachet pertama anda hari ini dan saksikan kulit anda  berubah 360 darjah!

P/S: Mungkinkah anda salah seorang pengguna kami itu? Kongsikan testimoni BB+ Glo anda bersama kami.

#TransformFromWithin


Ada apa dengan BB+ Glo ini?

Tak kenal maka tak cinta. Klik untuk tahu gabungan resipi istimewa yang menjadikan BB+ Glo ini menjadi minuman kolagen BFF pilihan ramai.
A. Collagen
Bila bercerita tentang kolagen, semestinya kita memilih kolagen paling berkualiti dan bertaraf premium. Setiap sachet BB+ Glo mengandungi 5 gram peptida kolagen marin Peptan dari Perancis yang merupakan pengeluar peptida kolagen terbesar No. 1 di dunia! Peptida kolagen ini adalah molekul bersaiz 2000 Dalton untuk membolehkan penyerapan pantas dan maksima  sehingga 90% selepas 1-2 jam pengambilan sahaja!
B. BerryShield
Lebih menarik lagi, BB+ Glo mengandungi agen bioaktif dari serbuk Blackcurrant Berryshield dari Denmark untuk meningkatkan keberkesanan. Teknologi berpaten ini melindungi setiap khasiat buah beri seperti buah beri segar untuk memberikan anda manfaat antioksidan, anti penuaan, anti keradangan dan pencerahan dari polifenol, bioflavonoid & Vitamin C. Wah, banyaknya manfaat dalam satu sachet!C. Grap’sud
BB+ Glo menggunakan ekstrak anggur merah Total Grape yang dituai eksklusif dari Grap'sud, Perancis. Tahukah anda?Perancis sememangnya sangat terkenal dengan buah anggur yang segar dan berkualiti. Kandungan polifenol, anthocyanin, oligomeric procyanidin (OPC) dan trans-resveratrol merupakan sumber antioksidan yang hebat dalam melawan radikal bebas dan memperbaiki jaringan kolagen sekaligus melambatkan proses penuaan. Memang awet muda saja bila minum BB+ Glo ni. Best kan!


D. L-cysteine
Formula diperbaharui BB+ Glo ini turut mengandungi L-cysteine dari proses penapaian sayur-sayuran untuk memberi kesan pencerahan berganda! Ia efektif menghalang penghasilan melanin, melawan radikal bebas dan mudah dimetabolisme oleh tubuh. Jom cuba hari ini!

#TransformFromWithin #BB+Glo #7DaysChallenge

Jom Hubungi Yanie terus untuk join glowing Cara sihat sama-sama

013-2293422

Fb : Noharyani Mat Sidik

No comments:

Post a Comment