Saturday, 5 October 2019

360 TheraPants ~ Legging PremiumBeautiful

Produk Baru Kegilaan Wanita!!

Cari Korset Cover Punggung, Peha, Betis, Kaki? Confirm Slim and Tinggi uolss lepas ni😍😍😍

360 THERA PANTS !!










Bila dah suka tu mesti selalu nak gosip kan.
Gosip berilmiah dengan produk #PB360TheraPants untuk kebaikan dan keselamatan diri tak pe kan. Nak-nak pulak tu sambil sharing kebaikan, sambil tu dapat bina income sampingan. Seronok kan.

Keyy, kat sini Yanie share info bacis lah untuk uolss selidik apa lah yang besttt dan teruja sangat sampaikan jadi gosip terhangat lah geng kami ni. Pagi-pagi dah sok sek sok sek kat group sebelah ni tau. 

Teknologi 360 Thera 
# Fabrik Pengunci Lemak (360)
# Fabrik Penyejuk Ultra Fiber
# Tenunan Dan Jahitan Honeycomb
# Teknologi Infra Merah Jarak Jauh (FIR) nano Dot dari Korea
# Kristal Magnetik

Antara Kelebihan 360 TheraPants pula;

1. Melancarkan Peredaran Darah
Peredaran darah yang baik dah tentu membantu;
• Pengaliran Darah
• Pengangkutan Nutrien
• Penyingkiran Toksin

Dan seterusnya membantu;
• Mengurangkan Selulit
• Mengurangkan Kesakitan Kaki
• Mengurangkan Urat Labah-Labah
• Meningkatkan Metabolisme

2. Kontur Dan Bentuk
• P - Menolak (PUSH)
• L - Menganjak (LIFT)
• L - Mengunci (LOCK)
• S - Menyokong (SUPPORT)

Dan seterusnya pasti membantu;
• Mengempiskan Perut Dengan Segera
• Menganjak Punggung Yang Kendur
• Membentuk Kaki Yang Memberi Kontur Yang Menawan

3. Dingin Pada Kulit. 
Lapisan dalam fabrik Penyejuk Ultra Fiber di lapisan dalam 360 TheraPants memberikan kesan sejuk kepada kulit. Sekarang takde lagi masalah untuk pakai sepanjang hari.

4. Lebih Fleksibel , Lebih Elastik, Lebih Tahan Lama. 
Bila pakai je akan memberikan si pemakai terus merasa selesa dan pergerakan lebih Fleksibel. 360 TheraPants ni memang sangat selesa dan ketahanan dari segi geseran, basuh ulang kali, pemakaian yang lebih lama dan memberi pergerakan Fleksibel. Nak g zumba tu sarung je Legging Terapi ni.

5. Lembut Dan Serap Peluh
Hasil Dari Fabrik Yang Istimewa dengan 74% Nylon Dan 26% Lcyra.
• 6 Kali Lebih Serap Peluh
• 3 Kali Lebih Lembut Dari Fabrik Pelangsingan Biasa Yang Lain

Dah kenal tu, mesti jatuh cinta kan.
Jom tunggu apa lagi tu. 
Masuk merisik, meminang terus nikah tau.
Si hitam manis tunggu ni.

www.noharyani.com

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35
#360TheraPants
#LeggingPremiumBeautiful






Premium Beautiful dah ada kembar nama nya
360 Thera Pants ( Terapi Pants) sama jenis kulit dengan Premium Beautiful Classic cumanya Thera Pants ni lebih perihatin sampai ke kaki protect body uolss.

Teknologi From Korea, US & Japan

Push, Lift, Lock, Support.
Part yang paling sawan jadinya bila PLLS ni bergabung tenaga men "transform" body uolss jadi puteri idaman suami uolss sendiri.




Fat Locking Fabric.
Wahhh syok lah uolss yang sekarang body saiz triple xl, siap ada pants yang boleh lock siap-siap lemakss supaya lari setempat je. Lama-lama tak mampu lagi nak lari, terus lenyap lemakss dari body uolss.


 ~ 5 micron (15x thinner than human hair 70 micron).
Fuhhh, saintifik betul ni. Nak bayangkan tak tahu lah tahap nipis but quality nya Thera Pants sehingga 15x lebih nipis dari rambut manusia.




Nano dot ( fir+ nano) dlm jaringan kain.
Uolss sendiri pun tahu kan kembar sebelum ni Premium Beautiful sememangnya di tenun FIR dalam kain nya. Sama juga dengan Thera Pants tetapi ni tahap nano dah Teknologi dia ni. Kira makin canggih lah dan di jamin selamat bila berdamping dengan kulit manusia setiap masa.


Ada 13 crystal magnet (acuPoints) di acupunture points - bantu aktifkan sel2~ increases circulatiom, more O2 dll13
Uolss pernah buat acupuncture ke? Yanie tak pernah buat sebab tak berani tengok jarum dia tu. But this product Thera Pants serius selesaikan masalah Yanie yang takut jarum. Siap ada 13 Crystal magnet point pada Thera Pants. Jadi sesuai untuk atasi masalah selulit di peha betis tu. Lepas ni makin panjang lahhhh  langkah kaki tu tanpa had.





Ultra -Fiber Cooling
Rupanya bila tengok pun dah sejuk hati. Ni kan pulak bersentuhan dengan body uolss confirm feel bak ais beku di musim winter.







Postage ke customer di serian Dan bintulu Sarawak






Jaga-jaga, si suami kena control isteri dengan beli Boxer radiation protection pula. Baru lah berkepit je power couple setiap masa.
🤗 Tengok gambar Thera Pants yang model pegang tu.

======================================
Fat Locking Fabric.

Tu antara keunikan utama 360 Thera kami.

Selalu kita kunci rumah, kunci kerete, kunci peti besi aje kan. Tapi boleh bayangkan tak, macam mana sekarang ni ada teknologi kunci lemak 🤔

Special kan 360 Thera ni sebab ada fat locking. Dia sangat membantu lock lemak bahagian pinggang, bahagian perut, bahagian pinggul dan bahagian peha.
Contoh bahagian bawah punggung kita. Part tu antara port lemak suka stay. Kalau kita perasan, area bawah punggung dan tepi punggung tu akan buatkan kita selalu ada masalah nak pilih seluar. Sebab lemak suka menggelebeh kat bawah punggung dan tepi punggung. Kan. Tu kenyataan yang tak boleh dielakkan 😖

Jadi, dengan function lock lemak yang  ada pada fabric 360 Thera ni, punggung kita akan di push up serta merta. Tak ada lagi dah risau tentang punggung jatuh.

=====================================
Nak book 360° Thera Pants tapi tak tahu saiz ukuran?

Jom Yanie share sini cara nya.

1. Guna tali tape dan ukur 2 bahagian je
    a. Puncak Punggung ukuran CM
    b. Pinggang ukuran CM

2. Tolak beza ke dua-dua ukuran.
    Punggung - Pinggang : ? CM

3. Jika bezanya kurang dari 20 CM, ambil saiz ikut ukuran pinggang.

4. Jika bezanya lebih dari 20 CM, pilih saiz yang besar dari saiz ukuran pinggang tadi.

Contoh ukuran:
Punggung : 97CM
Pinggang : 70CM
     
      97 CM
    - 70 CM
-----------------
      27 CM
-----------------
Ikutkan pinggang 70CM, berada range 67-73 (waist),  87-97(hip). Maknanya saiz 360° Thera Pants adalah 70.
Tetapi ingat tadi kan lebihan beza 27 CM, jadi kena ambik saiz besar sikit iaitu 76. Jadi saiz sebenar 360° Thera Pants adalah 76.

Belajar sesuatu?
Jom sama-sama ukur saiz, lepas ni terus inform Yanie saiz uolss ye. Yanie book saiz uolss cepat-cepat. Dapat lah pakai cepat kan. Cepat lah slim Punggung sampai kaki tu.💃

Still kurang jelas?
Boleh je terus piyem Yanie. Nak bagi ukuran untuk Yani kirakan pun boleh. Takde masalah.

JOM ORDER SEKARANG.
HARGA MULA RM699 MINGGU NI

NAK JANA INCOME 1000-5000 SEBULAN?
YANIE GUIDE AND BANTU SHARING ILMU




WASAP.MY/60132293422
WASAP.MY/60132293422

www.noharyani.com

#PB360Therapants
#PremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35

1 comment: