Sunday, 8 March 2020

MYN Seminar Diamond 2020

Debar-debar lah.

Rasa semacam debaran adik-adik semalam ambik result SPM pulak dah.

Bukan calang-calang ni speaker, taraf multimillionaire senyap-senyap tapinya nak bagitau dengan konsistennya mereka berniaga 17 tahun dengan Syarikat ternama yang dah bertapak 28 tahun di malaysia, mereka terus bersemangat melebarkan empayar pelusuk negara dan sentiasa curahkan ilmu setiap masa.

Kali ni, tahun ni 2020, bermula dengan langkah baru, azam baru kami bakal melangkah ke medan pertempuran dengan impian yang sama, untuk sama-sama berjaya.









Seronok berniaga bersama pasangan.
Boleh duk sebelah macam zaman study U dulu.


Ni DSM Aisyah. Pakar Kalori Team kami. Berjaya Turun 10 kilo dalam 3 bulan.
 Bersama pemimpin yang dah 14, 17, dan 27 tahun bersama Syarikat.




 Pasangan suami Isteri berniaga.

Mula-mula berniaga anak masih 2 Bulan yang bongsu. Sekarang anak nak SPM tahun ni. Dah 17 tahun berniaga. Hebattt kan


 Speaker Berniqab CDM Elly namanya. Berjaya lahirkan 8 pewaris juta sales dan 4 orang daripadanya adalah adik beradik sendiri. Hebattt nya beliau

MC bukan calang-calang orang. Dah 14 tahunberniaga bersama shom. Ustazah gelarannya hebat kan.


Ingin dapatkan set premium beautiful atau Therapants premium beautiful Jom dapatkan dari Yani sekarang.

www.noharyani.com

#MYNSeminarDiamond2020
#MasterYourNetwork

No comments:

Post a comment