Tuesday, 5 January 2016

Mainan baru Alaf Baru : D.I.Y Play @ Home

Assalamualaikum warahmatullah dan 
Salam Sejahtera warga blog diseluruh dunia... 

Entry kali ni, sesaje nak tulis... hahaha..






Persediaan sebelum Annual Concert Tadika Hakim dan Hannah. Masing-masing ambil posing. Aikk.. Hanis buat style posing ape tu? 


Majlis sambut hari kelahiran, yang ni kami buat sambutan sekaligus. Dekat kek ada 3 nama, Hakim, Hannah dan Hanis. Kalau tak tulis 3 nama tu, alamatnya kena beli 3 kek la jawabnye.. Mama nye beli kek Kartun Film Frozen. Itu yang 2 girl beradik ni sanggup tukar baju macam princess.. hahaha.. bukan nak nyanyi lagu Hepi Birthday tapi nyanyi lagu Frozen (Let It Go) pulak.. hahaha...



Inilah aktiviti paling mencabar minda mak & ayah. Once anak-anak minta main kat playground tapi malangnya semua playground rosak akibat perbuatan vandalism. Main dlm rumah aje lah jawabnya. Nasib baik ada kotak TV yg masih disimpan. Dah boleh jadi slide. Hahaha... best tak jadi mereka. 

Permata Hati kami.. Kebahagian anak-anak, kebahagiaan kami juga. 
Selamat bertemu kembali dalam entry yg akan datang.