Sunday, 10 January 2016

Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Eczema

***********************************************
APA ITU MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
************************************************
Sabun Marine Essence atau nama glamor sabun cerah ketiak, ada jugak yang panggil sabun hijau @ sabun Shrek.
Walaupun macam-macam nama diberikan namun fungsinya tetap sama. Ramai yang ingat sabun ni hanya untuk ketiak semata-mata ye la nama pun sabun cerah ketiak kan.



Actually sabun ni glamor dengan nama tu cause majoriti yang pakai paling nampak kesan adalah di bahagian ketiak. Tu jadi glamor as sabun ketiak. Sebenarnya sabun ni banyak sangat khasiat dan kebaikan yang lain.

Selain daripada dalam bentuk bar, ia juga ada dalam bentuk cecair dan fungsinya juga sama.

***************************
KANDUNGAN UTAMA
***************************



***********************************************


KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE


***********************************************


# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin


# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan


# Menghapuskan kulit kering & kusam


# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  


# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna


# Mengatasi masalah kulit kaki pecah


# Mengatasi masalah selulit


# Mengatasi masalah jerawat di badan


# Mengatasi masalah bau badan


# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak


# Menghapuskan parut jerawat/jeragat dimuka, melicinkan kulit muka


# Menghapuskan selulit & ketuat



 *****************************************************

KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH
*****************************************************
# Mengurangkan stretchmarks selepas bersalin
# Menghilangkan kesan hitam dileher, ketiak, perut & seluruh badan
# Menghapuskan kulit kering & kusam
# Mengatasi masalah kulit muka yang berminyak  
# Mengatasi masalah eczema....baby pun selamat guna
# Mengatasi masalah kulit kaki pecah
# Mengatasi masalah selulit
# Mengatasi masalah jerawat di badan
# Mengatasi masalah bau badan
# Mengatasi rasa gatal bagi baby dan kanak-kanak yang terkena chicken pop / campak
**************************
CARA PENGGUNAAN
**************************
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.


***************************
CARA PENYIMPANAN

***************************
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.


********************************
GOLONGAN YANG SESUAI
********************************
Semua peringkat umur. 
Bayi, kanak-kanak, orang dewasa dan warga tua.

********************
TESTIMONI
********************
























Sekotak : 3 Ketul
Seketul boleh tahan dalam sebulan
 Tak semestinya hanya untuk badan malah boleh digunakan untuk muka.

*************************
KELULUSAN KKM
************************* 










 Berminat nak jadi pengedar pun dialu-alukan.....


**********************************

HOW TO ORDER
********************************** 
hubungi:
 013-2293422 yani
013-2293722 hafieez

FB: Hafieez Noharyani
Instagram : YanieHafieez

Yani masih memerlukan pengedar di seluruh negara untuk memenuhi permintaan Marine Essence yang bertingket-tingket.