Saturday, 13 February 2016

Bisnes bersama CDM Salleha Roslan

Kali ini yani nak cerita bagaimana Premium Beautiful membawa yani boleh dalam gelombang TLC ni. Mulanya..ape la nama TLC erkk...rasanya ada TLC dlm rancangan tv astro..alah..yang cerita pasal melancong..makan2 tu..hehe..

Mulanya bila kita dah pakai Premium Beautiful ni, dah tau kelebihan dia...lagi senang nak bercerita kepada orang ramai.

Selepas 1 bulan pakai premium beautiful corset, cuba-cuba dulu post di fb & page.asalnya bukan nak jual..cuma nak share je..tengok2 ada yang bertanya..maknanya ada yang teringin nak sarung PB sebenarnya...

Bermula daripada itu, risik2 dari rakan kongsi aka mentor CDM Salleha Roslan bagaimana nak buat bisnez PB ni..banyak kali jugak Sal tanya yani bila nak turun KL..dari situ yani dah nampak kesungguhan sal nak mengajar & yani pulak bersedia untuk di tunjuk ajar.

Then, kami pun set date time cuti sekolah untuk berjumpa di The Border curve Damansara.. masa tu sal bawak kak Dyna skali..sehari sebelum tu, TLC ada buat dinner..memang best..rugi yani tak dapat join mase tu..takpe lah..next time insyaAllah ada rezeki..


sesi perkenalan rapat




Sesi bersuai kenal bersama CDM Salleha Roslan

Hampir 2 jam jugak la kami sembang-sembang...bukan sembang kosong ye..ini sembang bagaimana nak buat ubi tumbuh berisi tau..




Perkongsian Plan 1 Tahun bersama TLC


Selepas serap semua ilmu plan 1 tahun tu dengan CDM Salleha & Kak Dyna.. dalam kereta sepanjang perjalanan KL - Ipoh...segar je mata..sembang dengan hubby pasal biznes ni..apa next step kita perlu buat...bla...bla....memang cukup mudah perjalanan biznes ni sebab hubby sentiasa support apa yang yani lakukan dalam memartabatkan ekonomi keluarga.


Jika anda ingin tahu lebih lanjut apakah perkongsian pelan 1 tahun ni, boleh aje hubungi kami untuk join biznes online ni..


Make it simple of your life...


Free Fitting, Free consultation;


Yani 013-2293422

Hafieez 013-2293722


FB: Noharyani Hafieez

Intagram: YanieHafieez