Wednesday, 23 May 2018

Premium Beautiful Expert - Waist Nipper by Noharyani

Ehh ehh kejap benor dah nak pukul 4 petang ye.
Siap-siap nak balik dah jap lagi.

Dari pagi bz sikit, selain kerje ni sempat lah sambil-sambil guide rakan kongsi untuk kiraan bonus. Yelah, bila set minda nak bonus raya nanti berapa banyak senang kita nak advice dengan produk killer lagi lagi bulan penuh rezeki ni. Sempat jugak guide rakan kongsi nak fitting kawan dengan produk hot corset pazura. Sambil tu dapat sedut aura dan idea dari Mentor sat tadi. Terus berdesum tok tek tok tek msg masuk. Alhamdulillah.

Ehh, Korang masak ape hari ni? Mesti menu best best ni.Yanie hari ni ada chef tolong masakkan. In shaa Allah iftar di surau hari ni.

Haaa, yang penting nak bagi tips ni. JANGAN DI BUKAK BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL KETIKA BERBUKA PUASA. Kata nak kurus turun 10kg kan?😊
Pakai fullset lagi ummmpphh gitew.



No comments:

Post a comment