Monday, 10 April 2017

Premium Beautiful singgah kejap di Genting Highland

Assalamualaikum wbt, 

Jumpa lagi di entry kali ni. 
Kali ni weolls singgah kejap kat Genting Highlands. 
Percutian tanpa dirancang, cuti 2H 1M aje. 



Masa ni, hujung tahun 2016. Suhu masa ni sekitar 16 darjah celcius. 


Tunggu turn nak main indoor game. 





Get ready nak naik kereta kabel. 






GHPO. work in progress. 










Budak Hanis ni sedih kena tinggalkan Genting Highland. 
Jin kat Genting Highland memang kuat tau. 
Dah masuk situ, dah tak kenal siang atau malam. 


So..sesiapa yang nak bercuti di Genting Highland memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye


013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunei