Saturday, 1 April 2017

PB Expert ke Pulau Redang @ Redang Island - Terengganu

assalamualaikum dan salam uolls.. 

Kali ni nak cerita kat uolls pengalaman bercuti ke Pulau Redang, Terengganu. 
Memang seronok ke sini, kami memang suka berenang dan snorkeling bersama. 
Pantang jumpa air. 
Percutian selama 3 hari 2 malam. 



Wefie sebelum menuju ke Pulau Redang. Tunggu boat pick up di Jeti Merang. 
Tinggal kereta kat sini, ada sedikit caj. ikut hari. Sempat lagi shopping tube anak-anak di sini. 


Ok, dah sampai. Tengok air lautnya. Geram je. Rasa nak terjun laut terus. 


Inilah chalet yang kami tinggal, 3 hari 2 malam (full board). Makan dan minum disediakan. 


Berehat kejap, baru lepas lunch. 




Lepas lunch, terus menuju ke tempat snorkeling. Wah, memang seronoknye. 


Hanis pun tak sabar nak masuk laut ni. 





Hari kedua, kami pergi ke Taman Laut Terengganu. Memang cantik sangat tempat ni. 













Get ready nak balik dah. 

Ok, sampai bertemu kembali. 

So..sesiapa yang nak bercuti di Redang memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye

013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunei