Tuesday, 4 April 2017

Premium Beautiful Expert di Pulau Langkawi @ Langkawi Island

Assalamualaikum uolls, 

Kali ni, kami nak cerita tentang travelo log ke Langkawi Island. 
Kali ni, time cuti sekolah. Stay dekat Penarak Bamboo Beach Hotel, 3D 2N. 
Naik feri dari jeti kuala perlis. Nak naik flight masa ni ada LIMA 2017. Siapa rasa terlebih duit boleh cuba beli tiket time LIMA. Hahahaha... 



Sampai Langkawi terus check in, lepas tu cari port minum petang. 
Isi perut dulu. Alhamdulillah dapat makan makanan pulau. 





Lepas makan, terus cari port coklat. tengok gelagat anak-anak kat kedai coklat. 




Ini port makan tengahari kami, memang awesome kedai ikan bawal goreng kat pekan kuah ni. 
Tengahari makan nasi lauk panas, memang awesome. 



Masa cuti sekolah, ada pulak event LIMA 2017 time ni.Pantai Chenang memang jadi tumpuan pelancong. 

Port Makan Malam kami di Veena Thai Restoran di pekan Kuah. 
Memang sedap dan price are reasonable. 


Langkawi Cable Car. 












Bawa anak-anak ke Underwater World Langkawi tengok hidupan laut di sini. 

So..sesiapa yang nak bercuti di Langkawi memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye

013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunei