Thursday, 13 April 2017

Jom Melaka bersama Premium Beautiful Expert

Assalamualaikum wbt uolls, 

Sebenarnye iols just nak sharing pengalaman bercuti dengan famili iols ni. 
dah lama tak update aktiviti bercuti dalam blog ni. 
so, kami ambil peluang untuk ceritakan dalam bulan ni. 

Cuti ke Melaka ni, ikut husband ada program ofis nye. 
kami stay di Holiday Inn Melaka, 3D 2N. 



Destinasi pertama lepas menempuh kesesakkan jalan raya, adalah restopran kuih kampung. 
dah lapar sangat masa ni. 


tengok, macam-macam kuih ada. 
pilih aje yang berkenan di hati. 


menu wajib kat melaka, asam pedas ikan jenahak**
pergh.. merecik hawau.. 


lepas makan, weolls terus check in hotel. 
posing wajib masa check in. 


tengah berbincang penetapan lokasi untuk tempat persinggahan. 


Upah anak-anak lepas dah berjaya takluk kota A famosa. 


dah berjaya menuju puncak kota A Famosa. 
minum air dulu. 


pergh merecik hawau, asam pedas melaka ikan jenahak. 
lokasi: MITC Ayer Keroh. 










Kapal dagang ke kapal perang, zaman kesultanan melayu melaka. 




River cruise dengan yang tersayang. 


Eh, melaka ada monorel? 














weolls kat menara taming sari. 

So..sesiapa yang nak bercuti di Melaka memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye

Premium Beautiful Melaka

013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunei