Sunday, 16 April 2017

Hai Warga Johor Bahru, Premium Beautiful Expert ada di sini.

Hai.. 

weolls ada kat JB. 
stay kat sini jap, sebab iolls ada meeting kat sini. 
stay 3D 2N, kat Pacific Hotel JB. 





Posing wajib masa check in hotel. 









Panas lit lit masa sampai legoland ni. 
Sempat snap gambar depan hotel dengan depan theme park je. masa tak mengizinkan untuk masuk. 
inshaa Allah, kita datang lepak sini ye anak-anak. 





Santai kejap kat Hello Kitty, di Puteri Harbour. 














Lepas santai Puteri Harbour, kami singgah JPO. 
Memang seronok singgah sini. 




Ini kacang pool larkin. 


Ini... dah lupa. 

So..sesiapa yang nak bercuti di Johor Bahru memang sangat sesuai..tak kisahlah bawak budak2 kecik pun..

Ada yang nak join biz boleh contact direct Yanie ye

Premium Beautiful Johor
Premium Beautiful Johor Bahru

013-2293422

FB: Noharyani Hafieez
IG: Yanie_Hafieez
Page: Premium Beautiful Orignal Malaysia Sinapore Brunei