Thursday, 24 December 2015

Coloring Contest Hakim dan Hannah

Rasanya inilah kali pertama Hakim & Hannah (tapi masa ni Hannah belum cukup umur) masuk pertandingan mewarna dengan penglibatan tempat kerja papa nye. Sebelum ni, ada juga masuk pertandingan mewarna tapi yang dibuat dekat shopping complex atau kat sekolah tadika saje. 

Sepanjang tempoh bekerja pulak, nilah first even yang papa dia buat khas untuk kanak-kanak mewarna..dah alang-alang buat, masukkan nama mereka sekali. Asalnya buat program bertemu pelanggan di sekitar kawasan opis papa nye. masukkan sekali pertandingan mewarna kanak-kanak. Buat kat 2 tempat, satu kat Giant Kampar dan satu lagi dekat Tesco Kampar. Memang ramai anak-anak yang masuk contest tu. ada beberapa kategori umur dalam pertandingan tu, 4-6 tahun, 7- 9 tahun dan 10-12 tahun. Pensel warna diberikan percuma tapi terhad utk penyertaan awal sahaja. Contest ni mmg dapat sambutan yg memberangsangkan... dah lupa berapa lama tempoh mewarna yg diberikan. Finally, inilah hasilnya... ada bakat mewarna tak?? hehehe.. 


tengah tekun mewarna. Ada bakat mewarna ni.. boleh menang tak? 

Si girl ni sempat lagi posing masa mama snap gambar dia..
Hannah tak dapat nak join sebab tak sampai had umur masa ni.


Masa penilaian dibuat..lukisan danish hakim yg atas 
(dari kiri no 2)

Hasilnya, dapat juga hadiah... Second prize utk kategori umur 4-6 tahun

Gambar bersama pemenang