Friday, 27 October 2017

Cerita Buah Manggis



Sedap tak buah ni Hanis? 
Inilah buah manggis. Fresh dari pokok manggis. Kalau kena dengan musim buah ni, dapatlah kita merasa buah ni. 
Selalunya kat sekolah, kat tempat kita belajar. Kita tahu pasal buah ni dari buku, dari tv, internet dan media cetak yang lain. Tapi bila kita dapat lihat, pegang dan rasa buah manggis ni dengan mata dan mulut kita sendiri. Memang best tahu. Lagi best dapat dari pokok secara terus. Terlihat kepuasan dalam diri anak-anak kami, bila dapat rasa buah manggis yang sedap ni.

Macam tu lah kami dalam berniaga korset premium beautiful ni. Ada segelintir prospek yang belum tahu berkenaan korset, dah beri macam-macam pandangan. Ada komen yang positif, ada juga komen yang negatif. Kami beri rundingan secara percuma saja, face to face lagi tu. Betul cakap orang diluar sana. Memang susah nak memuaskan hati semua pihak, tapi kami sebagai 'Pakar Alih Lemak', akan cuba dan sentiasa buat yang terbaik untuk client kami. Inshaa Allah..




Free Business consultation


Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 

Yanie 013-2293422

FB : Noharyani Mat Sidik


IG: YanieHafieez