Wednesday, 13 April 2016

SET BERPANTANG MODEN PREMIUM BEAUTIFUL

Rugi pulak rasa nye sebab lepas dah TIGA kali bersalin baru sedar kewujudan n kebaikan Premium beautiful ni ;'(  kalau ku tau dari zaman muda remaja lagi dah pakai set premium beautiful ni. kalau u ols nak tau pb ni sangat bagus tau untuk ibu-ibu bersalin. boleh pakai dengan selesa dalam pantang nanti.

kalau dulu saya amalkan pakai bengkung traditional yang lilit2 mcm tali kasut tu. tapi tu pun jarang pakai sbb x sempat nak melilit bengkung tu. mana x nye dgn nak menyusu anak, nak berurut, bertungku bagai...so akibat nye mmg perut sy "out" abis. dengan buncit menggelebeh, bad stretchmark n selulit penuh..!!!! huhhh...nak bagi husband tengok pun x sampai hati.

ok la...nak tau kenapa saya cakap premium beautiful ni bagus untuk ibu lepas bersalin????


*Mengeluarkan angin dalam badan

*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim
*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
*Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung
*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis
*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)
*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu
*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat
*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

so pada bakal ibu yang tengah tercari-cari product apa yang sesuai untuk d pakai dalam pantang nanti cepat2 la dapat kan set premium beautiful ye. tak rugi pun pakai pb ni sebab dah terbukti pb ni memang SUPERBRAND. Dah tu LIFETIME WARRANTY pulak. Means if kain pb terkoyak ke, cangkuk patah ke boleh je hantar utk repair F.O.C. dengan pb jugak boleh la korang jimat masa n tenaga. So boleh focus pada baby yang baru lahir je. Klw x mmg x terkejar la nak spend time with ur baby. Dalam pantang kan macam2 nak kena buat dari berurut, bertungku, bertangas, berparam, berbengkung n macam2 lagi la. Mmg stresssss…!!! so nampak tak pb dah mudahkan kerja korang dalam pantang nanti…??? Sbb hampir semua amalan traditional tu pb dah boleh amik alih.
Haiii..mmg sy rasa rugiiii sgt sbb x jumpe product sehebat premium beautiful ni dulu. Untuk korang yg dah tau benefits pb ni baik amik kesempatan dalam tempoh berpantang nanti utk slim cepat n dapat bentuk badan idaman. Time pantang la kite senang nak dapat berat badan ideal sbb time tu pemakanan sgt terjaga.

kekal sihat, cantik dan bergaya dengan cara yang selamat dengan premium beautiful.


Yanie nak share jugak TIP PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL selepas 9 bulan mengandung kan..hopefully membantu ouls untuk kekal langsing selepas bersalin.













Ni antara koleksi bengkung dan corset Yani sendiri..sampai sekarang pakai yang No5 tu iaitu Premium Beautiful


Mula mula pakai Premium Beautiful terus instant shape dalam masa 5 min..hilang terus inci uolssss..

Selepas 3 bulan pakai Premium Beautiful.. 1st dress yanie berani pakai..beli di zawara butik Ipoh..Rasa kagum boleh bergambar sebelah Che Ta...



Uolss boleh tengok sendiri perubahan shape dan perut BUNCIT terus hilang bila pakai Premium Beautiful..


Happy ibu anak 5 ni pakai Premium Beautiful sebagai Set Berpantang..Senang kerja..ibu happy..anak pun meriah dapat susu ibu kan..Nak kan???



Berani uolsss bergambar dengan Ziana Zain pulak..Yelah..Ziana kita ni dah lama pakai corset tapi dia tak sebut lah corset apa dia pakai..tp Yanie Pakai Premium Beautiful..pinggang hampir sama dah tauu..best kan PB ni.


Takpe..Yanie duk tengah pulak siapa lagi slim uolss rasa..Cuma Yanie takde lah tinggi macam mereka ni..Tunggu Yanie melaram kasut 5 Inci dan amik gambar REAL dengan 2 jelitawanis sebelah Yanie ni..Doakan Yanie ada kesempatan untuk bergambar dengan mereka.



Tulah..sejak pakai Premium Beautiful ni berani sangat declare CANTIK SECARA TAK SENGAJA..eventhough uolss bersalin CZER..uolsss pun boleh lah body macam ni.


Uolsss boleh nilai sendiri lah betapa hebatnya Premium Beautiful meremajakan uolsss..cuba lah..




Antara Kelebihan PremiumBeautiful sebagai Set Berpantang Moden cara Sihat..Selamat..Cepat..Jimat.




Jangan Uolss tak tau ye Premium Beautiful adalah sangattttt sesuai untuk ibu menyusukan anak U!! Takde lah perlu selak corset dari bawah ke apa..Just Turunkan tali kebawah..dan tarik Cup kebawah..Senang kan? Yanie sendiri dah menyusukan anak hampir 4 tahun U!!! 
Confirm tak menyesal beli Premium Beautiful ni..Pastikan saiz yang tepat dengab Uolsss..

Contact Yanie untuk
Free consultation
FREE FITTING

PREMIUM BEAUTIFUL PERAK
PREMIUM BEAUTIFUL UTARA
PREMIUM BEAUTIFUL JOHOR
PREMIUM BEAUTIFUL TERENGGANU
PREMIUM BEAUTIFUL SHAH ALAM
PREMIUM BEAUTIFUL PUCHONG
PREMIUM BEAUTIFUL PENANG
PREMIUM BEAUTIFUL KELANTAN
PREMIUM BEAUTIFUL SABAH
PREMIUM BEAUTIFUL SARAWAK
PREMIUM BEAUTIFUL KEDAH


    Yanie 013-2293422

   FB : Noharyani 
  
 IG: noharyani.mat.sidik

      

No1 Certified Premium Beautiful Expert
Premium Beautiful
Premium Beautiful Sihat
Premium Beautiful Selesa Pakai
Premium Beautiful Penipu
Premium Beautiful Set Berpantang Original
Premium Beautiful Set Kehamilan
Premium Beautiful Set Kurus Badan
Premium Beautiful Boleh Kurus Cantik
Premium Beautiful Selesai Cyst Fibroid Keputihan
Premium Beautiful Pulih Masalah Haid
Premium Beautiful Pulih Slip Disc
Premium Beautiful Pulih Sakit Tulang Belakang
Premium Beautiful Program Kurus
Premium Beautiful Program Diet Sihat
Premium Beautiful Tips Kurus Cepat
Premium Beautiful Pakai Ketika Berzumba
Premium Beautiful Boleh Jana Income
PartTime Premium Beautiful
Premium Beautiful Baju Dalam Lock Lemak
Premium Beautiful Baju Dalam Pembentukan Badan
Premium Beautiful Langkawi
Premium Beautiful Pantai Chenang
Premium Beautiful Kuah
Premium Beautiful Perlis
Premium Beautiful Kangar
Premium Beautiful Arau
Premium Beautiful Kuala Perlis
Premium Beautiful Kedah
Premium Beautiful Jitra
Premium Beautiful Changlun
Premium Beautiful Kubang Pasu
Premium Beautiful Alor Setar
Premium Beautiful Gurun
Premium Beautiful Baling
Premium Beautiful Sungai Petani
Premium Beautiful Kulim
Premium Beautiful Kuala Muda
Premium Beautiful Pulau Pinang
Premium Beautiful Penang
Premium Beautiful Teluk Bahang
Premium Beautiful Batu Feringgi
Premium Beautiful Georgetown
Premium Beautiful Jelutong
Premium Beautiful Gelugor
Premium Beautiful Bayan Lepas
Premium Beautiful Balik Pulau
Premium Beautiful Butterworth
Premium Beautiful Seberang Jaya
Premium Beautiful Permatang Pauh
Premium Beautiful Bukit Mertajam
Premium Beautiful Nibong Tebal
Premium Beautiful Perai
Premium Beautiful Perak
Premium Beautiful Bagan Serai
Premium Beautiful Parit Buntar
Premium Beautiful Kamunting
Premium Beautiful Taiping
Premium Beautiful Bukit Merah
Premium Beautiful Semanggol
Premium Beautiful Pengkalan Hulu
Premium Beautiful Grik
Premium Beautiful Lenggong
Premium Beautiful Kuala Kangsar
Premium Beautiful Sungai Siput
Premium Beautiful Chemor
Premium Beautiful Ulu Kinta
Premium Beautiful Tanjung Rambutan
Premium Beautiful Tambun
Premium Beautiful Bandar Meru Raya
Premium Beautiful Ipoh  
Premium Beautiful Silibin
Premium Beautiful Menglembu
Premium Beautiful Pengkalan
Premium Beautiful Batu Gajah
Premium Beautiful Simpang Pulai
Premium Beautiful Gopeng
Premium Beautiful Tapah
Premium Beautiful Bidor
Premium Beautiful Sungkai
Premium Beautiful Slim River
Premium Beautiful Kampar
Premium Beautiful Tanjung Malim
Premium Beautiful Seri Iskandar
Premium Beautiful Tronoh
Premium Beautiful Bota
Premium Beautiful Kampung Gajah
Premium Beautiful Teluk Intan
Premium Beautiful Ayer Tawar
Premium Beautiful Manjung
Premium Beautiful Lumut
Premium Beautiful Pulau Pangkor
Premium Beautiful Sitiawan
Premium Beautiful Selangor
Premium Beautiful Shah Alam
Premium Beautiful Ampang
Premium Beautiful Damansara
Premium Beautiful Balakong
Premium Beautiful Bukit Raja
Premium Beautiful Bukit Tinggi
Premium Beautiful Kinrara
Premium Beautiful Bandar Puteri Klang
Premium Beautiful Bandar Puteri Puchong
Premium Beautiful Saujana Putra
Premium Beautiful Sungai Long
Premium Beautiful Bandar Sunway
Premium Beautiful Bandar Utama
Premium Beautiful Bangi
Premium Beautiful Banting
Premium Beautiful Batang Berjuntai
Premium Beautiful Batang Kali
Premium Beautiful Batu Caves
Premium Beautiful Beranang
Premium Beautiful Bukit Antarabangsa
Premium Beautiful Bukit Beruntung
Premium Beautiful Bukit Jelutong
Premium Beautiful Subang
Premium Beautiful Cheras
Premium Beautiful Country Heights
Premium Beautiful Cyberjaya
Premium Beautiful Denai Alam
Premium Beautiful Dengkil
Premium Beautiful Glenmarie
Premium Beautiful Gombak
Premium Beautiful Hulu Langat
Premium Beautiful Hulu Selangor
Premium Beautiful Kajang
Premium Beautiful Kapar
Premium Beautiful Kelana Jaya
Premium Beautiful Klang
Premium Beautiful Kota Kemuning
Premium Beautiful Kuala Kubu Baru
Premium Beautiful Kuala Selangor
Premium Beautiful Mutiara Damansara
Premium Beautiful Petaling Jaya
Premium Beautiful Port Klang
Premium Beautiful Puchong
Premium Beautiful Puncak Alam
Premium Beautiful Rawang
Premium Beautiful Sabak Bernam
Premium Beautiful Salak Tinggi
Premium Beautiful Saujana Utama
Premium Beautiful Sekinchan
Premium Beautiful Selayang
Premium Beautiful Semenyih
Premium Beautiful Sepang
Premium Beautiful Serdang
Premium Beautiful Seri Kembangan
Premium Beautiful Setia Alam
Premium Beautiful Subang Jaya
Premium Beautiful Sungai Besar
Premium Beautiful Sungai Buloh
Premium Beautiful TTDI Jaya
Premium Beautiful Telok Panglima Garang
Premium Beautiful Tropicana
Premium Beautiful Ulu Klang
Premium Beautiful USJ
Premium Beautiful Kuala Lumpur
Premium Beautiful Menjalara
Premium Beautiful Bandar Tasik Selatan
Premium Beautiful Bangsar
Premium Beautiful Brickfields
Premium Beautiful Bukit Bintang
Premium Beautiful Bukit Jalil
Premium Beautiful Bukit Tunku
Premium Beautiful Cheras
Premium Beautiful City Center
Premium Beautiful Desa Petaling
Premium Beautiful Jalan Ampang
Premium Beautiful Jalan Ipoh
Premium Beautiful Jalan Kuching
Premium Beautiful Jalan Sultan Ismail
Premium Beautiful Jinjang
Premium Beautiful Kepong
Premium Beautiful Keramat
Premium Beautiful KL City
Premium Beautiful KL Sentral
Premium Beautiful KLCC
Premium Beautiful Kuchai Lama
Premium Beautiful Mid Valley
Premium Beautiful Mont Kiara
Premium Beautiful Jalan Klang Lama
Premium Beautiful OUG
Premium Beautiful Pandan
Premium Beautiful Pantai
Premium Beautiful Salak Selatan
Premium Beautiful Segambut
Premium Beautiful Sentul
Premium Beautiful Seputeh
Premium Beautiful Setapak
Premium Beautiful Setiawangsa
Premium Beautiful Sri Damansara
Premium Beautiful Sri Hartamas
Premium Beautiful Sri Petaling
Premium Beautiful Sungai Besi
Premium Beautiful Sungai Penchala
Premium Beautiful Taman Melawati
Premium Beautiful TTDI
Premium Beautiful Wangsa Maju
Premium Beautiful Putrajaya
Premium Beautiful Negeri Sembilan
Premium Beautiful Seremban
Premium Beautiful Nilai
Premium Beautiful Kuala Pilah
Premium Beautiful Labu
Premium Beautiful Mantin
Premium Beautiful Port Dickson
Premium Beautiful Senawang
Premium Beautiful Tampin
Premium Beautiful Melaka
Premium Beautiful Alor Gajah
Premium Beautiful Ayer Keroh
Premium Beautiful Bandar Hilir
Premium Beautiful Jasin
Premium Beautiful Masjid Tanah
Premium Beautiful Melaka Tengah
Premium Beautiful Merlimau
Premium Beautiful Sungai Udang
Premium Beautiful Johor
Premium Beautiful Ayer Hitam
Premium Beautiful Batu Pahat
Premium Beautiful Gelang Patah
Premium Beautiful Iskandar Puteri
Premium Beautiful Johor Bahru
Premium Beautiful Kluang
Premium Beautiful Kota Tinggi
Premium Beautiful Kulai
Premium Beautiful Mersing
Premium Beautiful Muar
Premium Beautiful Parit Raja
Premium Beautiful Pasir Gudang
Premium Beautiful Pontian
Premium Beautiful Permas Jaya
Premium Beautiful Segamat
Premium Beautiful Senai
Premium Beautiful Simpang Rengam
Premium Beautiful Skudai
Premium Beautiful Tampoi
Premium Beautiful Tangkak
Premium Beautiful Kelantan
Premium Beautiful Kota Bharu
Premium Beautiful Gua Musang
Premium Beautiful Ayer Lanas
Premium Beautiful Kubang Kerian
Premium Beautiful Machang
Premium Beautiful Pasir Mas
Premium Beautiful Pasir Puteh
Premium Beautiful Tanah Merah
Premium Beautiful Tumpat
Premium Beautiful Terengganu
Premium Beautiful Besut
Premium Beautiful Dungun
Premium Beautiful Hulu Terengganu
Premium Beautiful Kemaman
Premium Beautiful Kuala Terengganu
Premium Beautiful Marang
Premium Beautiful Marang
Premium Beautiful Pahang
Premium Beautiful Kuantan
Premium Beautiful Bentong
Premium Beautiful Cameron Highlands
Premium Beautiful Genting Highlands
Premium Beautiful Kuala Lipis
Premium Beautiful Muadzam Shah
Premium Beautiful Pekan
Premium Beautiful Temerloh
Premium Beautiful Labuan
Premium Beautiful Sabah
Premium Beautiful Kota Kinabalu
Premium Beautiful Beaufort
Premium Beautiful Keningau
Premium Beautiful Kudat
Premium Beautiful Kundasang
Premium Beautiful Lahad Datu
Premium Beautiful Papar
Premium Beautiful Penampang
Premium Beautiful Ranau
Premium Beautiful Sandakan
Premium Beautiful Semporna
Premium Beautiful Tamparuli
Premium Beautiful Tawau
Premium Beautiful Tuaran
Premium Beautiful Sarawak
Premium Beautiful Kuching
Premium Beautiful Bintulu
Premium Beautiful Kota Samarahan
Premium Beautiful Miri
Premium Beautiful Sibu
Premium Beautiful Indonesia
Premium Beautiful Jakarta
Premium Beautiful Brunei
Premium Beautiful Bandar Seri Begawan
Premium Beautiful Singapore