Thursday, 16 February 2017

Diomand Night Award September 2016

Alhamdulillah sekali lagi berpeluang untuk bersama-sama meraikan adik beradik #TopLeadersCircle di atas kejayaan achivement RM180,000 sales dan RM720,000 sales dan jugak Car Fund Bonus sebagai Premium Beautiful Expert.

Yahooo..seronok sangat tau pergi diomand night yang siap ada redcarpet ouls..alahai..gaya macam retis gitu..takpe lah kan..berangan jadi retis pun okay dah..boleh la pakai baju glam-glam gituh..hoooohhhhooo..

Tak perlu banyal cakap lah..yanie belanja gambar terus ye..selamat menjamu mata ye.


Check in dulu kat hotel..amik mood make up2 dulu


Kakak pun sama nak berposing bagai


Dalam toilet pun okay sangat ye kakak??

Toiletories

Shower pun nak jugak😅😅😅


With anak2 riang ria

Kite kat sini je haaa

With achiever DSM Ckin Ali..cekal betul beliau ni..tengah pregnant hasil amalan pb dan maharani..mmg real testimoni tau.


Sesi bergambar..kite tengok aje..hahaha

Ni dalam ballroom tau..best giler..grand giler..red carpet puls..

Suka selfie..hahaha..

Bergambar dengan Mentor CDM salleha Roslan and Teams

Siang pula kita rendam badan dalam swimming pool.


Sesi personal Coaching dengan CDM sal

Make them happines with us

Kat sini lah kami menginap..1st time tidor sini..alhamdulillah..facilities bagus dan recommended..lagipun hotel ni baru tau..sebelahnya ade kedai shopping supermarket jugaklah.


Last kami jamah makan nasi dengan kambing bakar kat sini..

So..memang best sangat aktiviti bila biz ni..sambil biz..boleh attend event grand2..boleh jalan jalan cari makan..tempat yang best best..

So..ade yang nak enjoy2 buat biz tu..jom lah Yanie ajarkan..


YANIE 013-2293422

HAFIEEZ 013-2293722

FB: HAFIEEZ NOHARYANI

IG: YANIE_HAFIEEZ

PAGE: PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT MALAYSIA SINGAPORE, BRUNEI DAN INDONESIA