Friday, 4 November 2016

Losyen Premium Beautiful

[Losyen Premium Beautiful]





Jangan ingat corset je #PremiumBeautiful, losyen pun ade tau.



Mana2 hat kulit tumit tu berkarat, kulit tangan bersisik, kulit kasar super kulit kerang, sapu je tiap2 malam sebelum tidur, siang hari pun boleh, nak bagus lagi letak dalam handbag....bawak je pi mana2. 


Lagi satu, losyen ni kalau nyamok asyik duk serang je kat badan tu.....elok sangat pakai....confirm dia tak mai dah!!!! 

Orang Sg Petani boleh mai butik Redhotstyle, tokey dia Rabiah Yahya

Orang Klang boleh berkunjung & beli di Mamamia BabyStore @ contact direct tokey Nurul Husna

Banyak lagi produk2 super hot kat butik mereka ye.

Jom serbu..

013-2293422 / 013-2293722