Friday, 9 September 2016

Kelebihan SHAKE ME - BOLEH Kurus Ke?


Assalammualikum sahabat sekalian, yanie sebenarnya tak sabar nak share satu info baru dengan you all!!



Banyak tau info yang kita perlu ambil tahu tentang SHAKE ME antaranya..



5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan..



1. Penyerapan protein dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan 'feel satisfies'



2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat(sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif



3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak



4. Protein bertindak sebagai 'fuels (bahan api) untuk membakar lemak.



5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman atau aktiviti fizikal


PROMOSI HUJUNG TAHUN







Konsep 3M dalam Shake Me



1. Mineral



2. Metabolism



3. Maintenance





3 Ramuan Utama:



1. Protein soya



2. Garam Buluh



3. L - Carnitine  "Ejen Pembakar Lemak"





Keistimewaan Produk



1. Rendah Kalori - 90 kCal / hidangan



2. Tinggi dalam Protein dan serat



3. Sumber Calcium dan Magnesium



4. Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine , vitamin dan mineral



5. Tiada gula tambahan



6. Tiada bahan pengawet



7. Tiada pewarna sintetik



8. Pilihan terbaik untuk:

   -Membekal Tenaga
   -Menjaga Kesihatan
   -Tumbesaran Sihat
   -Pelangsingan badan



9. Sesuai untuk seisi keluarga



Shake Me minuman Protein yang Unik



Membekalkan Mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan



1. Bekalan mineral adalah penting untuk keseimbangan dan kesihatan badan untuk jangka masa panjang



2. Garam Buluh kaya dengan > 70 jenis mineral



3. Sumber Calcium dan Magnesium



4. Tinggi dengan antioxidan



5. Membantu dalam proses pembakaran lemak badan penghasilan tenaga yang berpanjangan.



Membuang toksin yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan metabolism sel badan



1. Komponen garam buluh membantu mengeluarkan toksin seperti perisa makanan, bahan kimia, racun ubatan dan sebagainya



2. Mengembalikan fungsi asal pencernaan



3. L-Carnitine (fat burner) meningkatkan kadar metabolism.



4. L-Carnitine bertindak sebagai pengankut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel-sel badan  (mitochondria) untuk dipecahkan dan diuraikan menjadi tenaga.



Mengimbangi hormon badan, mengawal tekanan dan membantu pembentukan potongan badan yang diidami.



1. Nisbah Karbohidrat dan protein yang seimbang membantu badan untuk menghasilkan hormon yang seimbang.



2. Dalam masa yang sama ia membantu dalam mengurangkan penyerapan gula di dalam badan sekaligus mengawal selera makan.



3. Merangsang pembinaan otot badan



4. Menstabilkan emosi dan tekanan.



How to Eat Healthy?



Ok, Yanie share kan sedikit jadual pemakanan yang disarankan sepanjang kita berdiet dengan Shake Me.



Sarapan Pagi



- Ambil 2 Paket Shake Me

- Minum 1 gelas air suam (-200ml) untuk merangsang aktiviti usus dan pencernaan
-Ambil 2 paket shake ME sebagai hidangan sarapan anda. Bancuh dengan shaker



Apa kebaikan nya?

-Mengeluarkan toksin
-Meningkatkan metabolism dan membakar lemak
-Membekalkan amino asid yang penting untuk pemulihan dan pembentukan otot badan.



Minum Pagi



Jika anda berasa lapar. hanya selepas 2jam pengambilan SHAKE ME.



Cadangan hidangan (Pilih 1 pilihan sahaja)

-Secawan kopi atau teh (sebaiknya min kaffe)
-2 keeping biskut tinggi bijirin dan serat
-Telur rebus
-Snek yang rendah calorie
-Buah buahan seperti epal, anggur dan sebagainya



*Elakkan minuman berkabornat, jus buahan yang dipaket atau diproses dan juga minuman bergula.



Hidangan makan Tengahari



Minum 1 gelas air suam sekurang kurangnya sebelum makan tengahari



Amalkan Palm / first methods (tapak dan gengaman tangan)



1. 1 genggaman tangan atau lebih

    -Untuk sejenis sayuran berasakan karbo seperti ubi kentang, sayuran hijau.



2. Kurang daripada 1 telapak tangan

   - Untuk protein seperti ikan, ayam tanpa kulit, daging dan kekacang



3.1/2 genggaman tangan ialah nasi (elakkan nasi lemask atau nasi goring) or jenis mee.



-Elakkan masakan bergoreng

-Jika anda makan makanan bergoreng atau berminyak, ambil celgynic Gold untuk membantu dalam   
  pencernaan lemak berlebihan



Minum Petang

- Jika anda berasa lapar. Hanya selepas 2 jam makan tengah hari



-Cadangan hidangan (Pilih 1 Pilihan sahaja)

# Secawan kopi atau teh (sebaiknya Min Kaffe)
# 2 keping biskut tinggi bijirin dan serat
# Telur rebus
#Snek yang rendahh kalori
# Buah buahan seperti epal, anggur dan sebagainya.



Makan Malam : 2 Paket of SHAKE ME 



Pilihan 1

Ambil 2 paket of SHAKE ME untuk menggantikan makan malam anda



Pilihan 2

Jangan lebih dari pukul 8.30 PM!!
gunakan palm /fist method
(genggaman dan telapak tangan)
- 1 genggam sayur
-  1 telapak tangan ikan kukus dan ayam tidak berkualiti
-Dicadangkan untuk tidak mengambil nasi dan juga makanan berkanji



KEBAIKAN

-Merangsang dan memperceptkan pembakaran lemak
-Meningkatkan metabolisme dan membakar lemak
-Membekal amino asid yang penting untuk pemulihan dan pembentukan otot badan .



Tip-Tip untuk mengurangkan berat badan



-Minum segelas air kosong setiap 1 jam

-Air penting untuk membuang dan mengangkut keluar semua toksin sekaligus memastikan pembakaran lemak lebih berkesan.
-Mengurangkan pengambilan makanan karbohidrat / berkanji
-Mengamalkan kualiti tidur yang baik.







Banyak kan info dari SHAKE ME ni kan??

JIka anda ingin merasai perubahan badan yang lebih sihat, yanie ingin nak berkongsi dengan anda semua. Promosi SHAKE ME dengan harga lebih Nilai


Sihatkah Diet Seharian Kita?
Ramai antara kita yang obses nak kurus dan slim. Tapi tidak ramai yang faham ilmu dan seni diet ๐Ÿ˜‰
Adakah ketika ni uols dalam fasa berdiet? Cuba semak, adakah diet uols terlalu fokus pada protein atau lebih kepada karbo?
Dah jadi trend sekarang, ramai yang ambil minuman protein untuk langkah kurangkan karbo. Tahu tak bila diet yang berlebihan protein juga boleh mengundang masalah kesihatan?
✅Uols jangan risau, minuman Protein yang TERBARU di pasaran ni adalah yang SELAMAT dan LENGKAP
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐ŸปSHAKE ME๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
3 kombinasi dalam 1
๐ŸถProtein - mengenyangkan dan membekalkan tenaga dalam jangka masa lama.
๐ŸŽ‹Garam Buluh - membuang toksik dari badan uols seperti PERISA MAKANAN, BAHAN KIMIA, RACUN UBAT dll... Macam2 penyakit menyinggah hanya kerana Toksik tak disingkirkan!
๐Ÿ”ฅL-Carnitine - ejen PEMBAKAR LEMAK dan bertindak meningkatkan kadar metabolisma badan. Tau tak ni lah rahsia orang kurus makan banyak pun tetap kurus. Kerana kadar metabolisma dorang tu tinggi lagi efektif! Uols pun bolehhh dengan berSHAKE ME jer!
SHAKE ME dulu sebelum ke Gym, Zumba dan Workout!
Whatsapp saya segera untuk dapatkan minuman Protein Lengkap anda  sekarang pada harga Pengenalan!
Whatsapp..rugi tak grab harga promosi ni..masih panas plus hot di pasaran tau..

NAK KURUS CEPAT CARA SIHAT
Your Everyday Protein












TESTIMONI KURUS BERSAMA SHAKE ME DAN PREMIUM BEAUTIFUL






















Harga Semenanjung Malaysia

RM 118.00
Promo Price (RM110 + FREE POSTAGE)
Selagi stok masih ada.



Harga Sabah Sarawak

RM 122.00



dan ia mempunyai 20sachet

KAT MANE NAK DAPATKAN? DARI KAMI LER.


Yanie 013-2293422
Hafieez 013-2293722
FB : Noharyani Mat Sidik
 IG: @noharyani.mat.sidik


No1 Certified Premium Beautiful Expert
Premium Beautiful
Premium Beautiful Sihat
Premium Beautiful Selesa Pakai
Premium Beautiful Penipu
Premium Beautiful Set Berpantang Original
Premium Beautiful Set Kehamilan
Premium Beautiful Set Kurus Badan
Premium Beautiful Boleh Kurus Cantik
Premium Beautiful Selesai Cyst Fibroid Keputihan
Premium Beautiful Pulih Masalah Haid
Premium Beautiful Pulih Slip Disc
Premium Beautiful Pulih Sakit Tulang Belakang
Premium Beautiful Program Kurus
Premium Beautiful Program Diet Sihat
Premium Beautiful Tips Kurus Cepat
Premium Beautiful Pakai Ketika Berzumba
Premium Beautiful Boleh Jana Income
PartTime Premium Beautiful
Premium Beautiful Baju Dalam Lock Lemak
Premium Beautiful Baju Dalam Pembentukan Badan
Premium Beautiful Langkawi
Premium Beautiful Pantai Chenang
Premium Beautiful Kuah
Premium Beautiful Perlis
Premium Beautiful Kangar
Premium Beautiful Arau
Premium Beautiful Kuala Perlis
Premium Beautiful Kedah
Premium Beautiful Jitra
Premium Beautiful Changlun
Premium Beautiful Kubang Pasu
Premium Beautiful Alor Setar
Premium Beautiful Gurun
Premium Beautiful Baling
Premium Beautiful Sungai Petani
Premium Beautiful Kulim
Premium Beautiful Kuala Muda
Premium Beautiful Pulau Pinang
Premium Beautiful Penang
Premium Beautiful Teluk Bahang
Premium Beautiful Batu Feringgi
Premium Beautiful Georgetown
Premium Beautiful Jelutong
Premium Beautiful Gelugor
Premium Beautiful Bayan Lepas
Premium Beautiful Balik Pulau
Premium Beautiful Butterworth
Premium Beautiful Seberang Jaya
Premium Beautiful Permatang Pauh
Premium Beautiful Bukit Mertajam
Premium Beautiful Nibong Tebal
Premium Beautiful Perai
Premium Beautiful Perak
Premium Beautiful Bagan Serai
Premium Beautiful Parit Buntar
Premium Beautiful Kamunting
Premium Beautiful Taiping
Premium Beautiful Bukit Merah
Premium Beautiful Semanggol
Premium Beautiful Pengkalan Hulu
Premium Beautiful Grik
Premium Beautiful Lenggong
Premium Beautiful Kuala Kangsar
Premium Beautiful Sungai Siput
Premium Beautiful Chemor
Premium Beautiful Ulu Kinta
Premium Beautiful Tanjung Rambutan
Premium Beautiful Tambun
Premium Beautiful Bandar Meru Raya
Premium Beautiful Ipoh  
Premium Beautiful Silibin
Premium Beautiful Menglembu
Premium Beautiful Pengkalan
Premium Beautiful Batu Gajah
Premium Beautiful Simpang Pulai
Premium Beautiful Gopeng
Premium Beautiful Tapah
Premium Beautiful Bidor
Premium Beautiful Sungkai
Premium Beautiful Slim River
Premium Beautiful Kampar
Premium Beautiful Tanjung Malim
Premium Beautiful Seri Iskandar
Premium Beautiful Tronoh
Premium Beautiful Bota
Premium Beautiful Kampung Gajah
Premium Beautiful Teluk Intan
Premium Beautiful Ayer Tawar
Premium Beautiful Manjung
Premium Beautiful Lumut
Premium Beautiful Pulau Pangkor
Premium Beautiful Sitiawan
Premium Beautiful Selangor
Premium Beautiful Shah Alam
Premium Beautiful Ampang
Premium Beautiful Damansara
Premium Beautiful Balakong
Premium Beautiful Bukit Raja
Premium Beautiful Bukit Tinggi
Premium Beautiful Kinrara
Premium Beautiful Bandar Puteri Klang
Premium Beautiful Bandar Puteri Puchong
Premium Beautiful Saujana Putra
Premium Beautiful Sungai Long
Premium Beautiful Bandar Sunway
Premium Beautiful Bandar Utama
Premium Beautiful Bangi
Premium Beautiful Banting
Premium Beautiful Batang Berjuntai
Premium Beautiful Batang Kali
Premium Beautiful Batu Caves
Premium Beautiful Beranang
Premium Beautiful Bukit Antarabangsa
Premium Beautiful Bukit Beruntung
Premium Beautiful Bukit Jelutong
Premium Beautiful Subang
Premium Beautiful Cheras
Premium Beautiful Country Heights
Premium Beautiful Cyberjaya
Premium Beautiful Denai Alam
Premium Beautiful Dengkil
Premium Beautiful Glenmarie
Premium Beautiful Gombak
Premium Beautiful Hulu Langat
Premium Beautiful Hulu Selangor
Premium Beautiful Kajang
Premium Beautiful Kapar
Premium Beautiful Kelana Jaya
Premium Beautiful Klang
Premium Beautiful Kota Kemuning
Premium Beautiful Kuala Kubu Baru
Premium Beautiful Kuala Selangor
Premium Beautiful Mutiara Damansara
Premium Beautiful Petaling Jaya
Premium Beautiful Port Klang
Premium Beautiful Puchong
Premium Beautiful Puncak Alam
Premium Beautiful Rawang
Premium Beautiful Sabak Bernam
Premium Beautiful Salak Tinggi
Premium Beautiful Saujana Utama
Premium Beautiful Sekinchan
Premium Beautiful Selayang
Premium Beautiful Semenyih
Premium Beautiful Sepang
Premium Beautiful Serdang
Premium Beautiful Seri Kembangan
Premium Beautiful Setia Alam
Premium Beautiful Subang Jaya
Premium Beautiful Sungai Besar
Premium Beautiful Sungai Buloh
Premium Beautiful TTDI Jaya
Premium Beautiful Telok Panglima Garang
Premium Beautiful Tropicana
Premium Beautiful Ulu Klang
Premium Beautiful USJ
Premium Beautiful Kuala Lumpur
Premium Beautiful Menjalara
Premium Beautiful Bandar Tasik Selatan
Premium Beautiful Bangsar
Premium Beautiful Brickfields
Premium Beautiful Bukit Bintang
Premium Beautiful Bukit Jalil
Premium Beautiful Bukit Tunku
Premium Beautiful Cheras
Premium Beautiful City Center
Premium Beautiful Desa Petaling
Premium Beautiful Jalan Ampang
Premium Beautiful Jalan Ipoh
Premium Beautiful Jalan Kuching
Premium Beautiful Jalan Sultan Ismail
Premium Beautiful Jinjang
Premium Beautiful Kepong
Premium Beautiful Keramat
Premium Beautiful KL City
Premium Beautiful KL Sentral
Premium Beautiful KLCC
Premium Beautiful Kuchai Lama
Premium Beautiful Mid Valley
Premium Beautiful Mont Kiara
Premium Beautiful Jalan Klang Lama
Premium Beautiful OUG
Premium Beautiful Pandan
Premium Beautiful Pantai
Premium Beautiful Salak Selatan
Premium Beautiful Segambut
Premium Beautiful Sentul
Premium Beautiful Seputeh
Premium Beautiful Setapak
Premium Beautiful Setiawangsa
Premium Beautiful Sri Damansara
Premium Beautiful Sri Hartamas
Premium Beautiful Sri Petaling
Premium Beautiful Sungai Besi
Premium Beautiful Sungai Penchala
Premium Beautiful Taman Melawati
Premium Beautiful TTDI
Premium Beautiful Wangsa Maju
Premium Beautiful Putrajaya
Premium Beautiful Negeri Sembilan
Premium Beautiful Seremban
Premium Beautiful Nilai
Premium Beautiful Kuala Pilah
Premium Beautiful Labu
Premium Beautiful Mantin
Premium Beautiful Port Dickson
Premium Beautiful Senawang
Premium Beautiful Tampin
Premium Beautiful Melaka
Premium Beautiful Alor Gajah
Premium Beautiful Ayer Keroh
Premium Beautiful Bandar Hilir
Premium Beautiful Jasin
Premium Beautiful Masjid Tanah
Premium Beautiful Melaka Tengah
Premium Beautiful Merlimau
Premium Beautiful Sungai Udang
Premium Beautiful Johor
Premium Beautiful Ayer Hitam
Premium Beautiful Batu Pahat
Premium Beautiful Gelang Patah
Premium Beautiful Iskandar Puteri
Premium Beautiful Johor Bahru
Premium Beautiful Kluang
Premium Beautiful Kota Tinggi
Premium Beautiful Kulai
Premium Beautiful Mersing
Premium Beautiful Muar
Premium Beautiful Parit Raja
Premium Beautiful Pasir Gudang
Premium Beautiful Pontian
Premium Beautiful Permas Jaya
Premium Beautiful Segamat
Premium Beautiful Senai
Premium Beautiful Simpang Rengam
Premium Beautiful Skudai
Premium Beautiful Tampoi
Premium Beautiful Tangkak
Premium Beautiful Kelantan
Premium Beautiful Kota Bharu
Premium Beautiful Gua Musang
Premium Beautiful Ayer Lanas
Premium Beautiful Kubang Kerian
Premium Beautiful Machang
Premium Beautiful Pasir Mas
Premium Beautiful Pasir Puteh
Premium Beautiful Tanah Merah
Premium Beautiful Tumpat
Premium Beautiful Terengganu
Premium Beautiful Besut
Premium Beautiful Dungun
Premium Beautiful Hulu Terengganu
Premium Beautiful Kemaman
Premium Beautiful Kuala Terengganu
Premium Beautiful Marang
Premium Beautiful Marang
Premium Beautiful Pahang
Premium Beautiful Kuantan
Premium Beautiful Bentong
Premium Beautiful Cameron Highlands
Premium Beautiful Genting Highlands
Premium Beautiful Kuala Lipis
Premium Beautiful Muadzam Shah
Premium Beautiful Pekan
Premium Beautiful Temerloh
Premium Beautiful Labuan
Premium Beautiful Sabah
Premium Beautiful Kota Kinabalu
Premium Beautiful Beaufort
Premium Beautiful Keningau
Premium Beautiful Kudat
Premium Beautiful Kundasang
Premium Beautiful Lahad Datu
Premium Beautiful Papar
Premium Beautiful Penampang
Premium Beautiful Ranau
Premium Beautiful Sandakan
Premium Beautiful Semporna
Premium Beautiful Tamparuli
Premium Beautiful Tawau
Premium Beautiful Tuaran
Premium Beautiful Sarawak
Premium Beautiful Kuching
Premium Beautiful Bintulu
Premium Beautiful Kota Samarahan
Premium Beautiful Miri
Premium Beautiful Sibu
Premium Beautiful Indonesia
Premium Beautiful Jakarta
Premium Beautiful Brunei
Premium Beautiful Bandar Seri Begawan
Premium Beautiful Singapore