Friday, 12 August 2016

Peluang Terbaik untuk USAHAWAN ONLINE seluruh MALAYSIA

Assalammualikum you alls

Thank ya sudi singgah blog teman, terharu kita. hihihi...Disebabkan you all sentiasa menyokong teman dari belakang, teman nak share peluang ini pada you all juga.

Apa yang teman fikir, jika tak kongsi kan dengan you all, teman akan rasa bersalah, 

sebab... peluang berniaga Online secara percuma ni selalu nya susah nak dapat. melainkan jika kita sanggup nak labur banyak modal untuk pergi belajar berniaga apa je, itu belum mula business lagi tau..

ok, pendek kan cerita, you all pun tak sabar nak dengan berita gembira tu kan..

 

TLC Johor Bahru 


akan berada di Bandar Baru Uda pada


Tarikh : 16.8.2016


Masa   : 8 malam

Hari    : Selasa

 

 

You all dijemput datang beramai - ramai k.


Tapi Pastikan you


  • Benar-benar nak tingkatkan ekonomi keluarga dan diri

  • Nak bebas kan diri dari Hutang

  • Nak ada kebebasan masa 

  • Nak langsaikan segala bil bil tertunggak

  • Nak beri wang lebih buat mak ayah

  • Rela Untuk Belajar

  • Nak buat tabungan untuk anak-anak

  • Nak berniaga, semangat ada, tapi tak tahu nak berniaga apa...

  • Benar-benar Konsisten nak maju kan diri

     

Siapa yang layak untuk hadir??

 

  • Penjawat awam

  • pekerja swasta

  • pelajar

  • Suri Rumah

  • Anda yang baru nak belajar ilmu berniaga

  • Anda yang TIDAK ego untuk belajar

  • dan semua orang yang nak ubah nasib ekonomi nya

     

ok sayang-sayang semua, ingat janji temu kita ya.

tapi sebelum tu, jika anda nak sangat-sangat belajar, 

hubungi yanie dulu ya. sebab kita akan send kan 

anda special invitation card.






Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 

Jom Orang Pantai Timur 

Jom Orang Terengganu 

Jom Orang Perak 
Jom Orang Melaka 





Yanie 013-2293422

FB : Noharyani 


IG: YanieHafieez