Wednesday, 20 July 2016

Bio Seleza Feminine Pad - Pad Kesihatan Wanita

Baru - baru ni ada buat demo pasal ‪#‎padkesihatan‬ ni..
Ya Allah..baru tau selama berpuluh-puluh tahun miss V kita tak bernafas dek salah pulih TUALA WANITA.
Ouls bayangkan..kita memang nak jaga miss V kita..konon baik punya protection la kita beri kepada diri kita selama ni..rupanya SILAP BESAR.
Langsung kita tak bagi miss V kita bernafas..patutlah lepas bersalin pun senggugut tak hilang-hilang..period pun tak teratur..kadang berbulan-bulan tak datang period..silap-silap tumbuh pulak cyst, fibroid @ paling teruk muncul CANCER RAHIM..nauzubillah..
==========================================
Bila buat demo TUALA WANITA DENGAN BIO VELOCITY..memang TERUJA HABIS!!!

BIO SELEZA FEMININE PAD ni dibuat daripada kapas, ada tenaga Bio Velocity (alah yang duk dalam selimut BVSM tu), Far Infrared Rays (yg ni duk dalam fabrik PB), Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga.
=========================================
Kelebihan BIO SELEZA :

 Menggunakan gel, so tahan basah dan kering
 Ada anti bakteria strip utk menghalang pembiakan kuman
 Kain berkualiti dan bernafas utk pengudaraan, tak lembap
 Ditambah dgn tenaga BIO VELOCITY utk pengedaran darah, bantu detox, hilang stress, melambatkan penuaan
 Menghilangkan senggugut, keputihan, menyuburkan dan mewangikan miss V anda.!
 Sangat super duper selesa. Slim, tak tebal sgt dan tak besar sgt.

=========================================
BIO SELEZA sesuai untuk :

 Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
 Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin
 Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR

Kegunaan lain :

 letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, tenaga harian, nyahbau)
 kool fever’ semasa demam
 tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
 koyok utk melegakan kesakitan sementara spt sakit gigi
 jimat tenaga e*e**ri*

=========================================
Mana nak cari Pad BIO SELEZA?


Hubungi Noharyani Hafieez ye.

013-2293422 / 013-2293722


Atau like @ pm page:

kekal sihat, cantik, jimat by noharyani hafieez pb expert

=======================================

Jom Orang Utara
Jom Orang Selatan 
Jom Orang Pantai Timur 
Jom Orang Terengganu 
Jom Orang Perak 

Kita pakat beli..

Atau hubungi agent sah kami;

Agent Teluk Intan:
Nurul : 016- 534 3060

Agent Alor Setar:
Asma : 019-569 3637

Agent Terengganu: 
Jie : 014-507 5796

Agent KL/Selangor:
Salmi: 013-913 9683

Agent Ipoh:
Nadya : 017-567 9534

Agent Bidor :
Laney : 017-563 0416

Agent Sabah : 
Intan : 011-1540 6129

Agent Kampar: 
Nisha : 014-304 8783

Agent Manjung/Setiawan;
Qisha : 011- 3171 3647

Agent Sg.Siput :
Vijay : 012 -5136304

Agent Penang :
Shafee : 016-400 9527

========================================
Anda ingin menjadi agent sah kami?
Jom sertai dan banyak faedah menanti anda!!

 UNTUNG RUNCIT 10-20%

 BONUS sehingga 41 %
 Trip Melancong PERCUMA
 Online Business
 Group Support
 Free Coaching
 Jimat RM3K untuk Belajar Bina Blog Secara PERCUMA

Hubungi kami & agent sah berdekatan anda!!
=======================================