Wednesday, 8 June 2016

Family Photoshoot & Produk Photoshoot by @nabilnadirstudio

Nak maju perlu ada milestones..perlu step by step action..Begitu lah lumrah bila mula terjebak dengan bisnes Premium Beautiful Expert..
Pertama kali menjejakkan kaki di studio selama seumur hidup 33 tahun ini..alhamdulillah berpeluang nak merasai apa yang orang kebanyakan juga rasa..bagaimana feeling-feeling jadi artis model gitu..haaa..dah kenape?? Sebabnya owner studio tu selalu shoot untuk artis-artis tau..wahhh..glamor gitu..
Mulanya my mentor lah yang sangat particular bab-bab photoshoot dan recommend tempat terbaik iaitu Studio Nabil Nadir di Seksyen 7 Shah Alam Selangor dan kami pilih tarikh 2 June 2016..
Sebelum itu of course lah ada communication dengan Nabil Nadir ini melalui whatapp dan nah..inilah dia pakej-pakej yang ada..Kami piloh package Junior sajelah..berbaloi untuk produk seketul kami ni..hihihi..Bergambar dengan patung pakai Premium Beautiful mestilah excited semacam kan..


Nabil Nadir Photography Studio 2016
-----------------------------------------

Package Junior ( Shooter Team Nabil Nadir)

Studio (Catalog)
-for fashion only
- studio shoot
-rm120/hour
-shoot & burn
- file JPEG

-----------------------------------------

Package Principal ( Nabil Nadir )

Studio (Catalog)邏

-RM250 1hour

-RM400 2hours 
-RM200/hour after 2hours
File JPEG
-Editing RM10/pic (depends on editing)

Video Tutorial 

-RM50

- 15seconds (Instagram & FB)
Outdoor 

-RM250/hour 

-Editing rm10/pic
Studio (Beauty Product)

-RM350/hour

JPEG 
-Editing RM20/pic

Video teaser rm350 

- Shooter (Team Nabil Nadir)

- 30 second highlight
Shooting after Midnight (11.59pm above)

-Extra RM50

Deposit (RM50) 

-WAJIB untuk mengelakkan CANCEL SESUKA HATI / LAST MINUTE  !!! 

- Postpone lebih dari 1 kali juga akan burn deposit 
- 8602039818 
Cimb Bank
Nabil Nadir Photography

Price for Weekend & Weekdays are SAME 珞
We have CD for burn the softcopy but Hopefully bring your own pendrive for saving the time to transfer the softcopy.
Pendrive ! Not harddisk bcoz maybe your harddisk cannot detect by iMac .
Pick the Date & Time..Enjoy Shooting 


Tapi sebelum itu, bertanya juga family photoshoot berapa harga.haaaa...macam best jugak ni.. Jadi kami decide untuk ambil 2 pakej la (Family photoshoot & Pakej Junior).


Family Photoshoot
FREE 1 Picture with Frame !!!!
Only RM200 

-40minutes shooting

-bring pendrive for transfer softcopy
-frame will be post to your home

0142358446

Book your slot now !!




Okay..enjoy la ye scroll gambar-gambar ketika sesi photoshoot berlangsung..yeezzzaaa..mmuuaahh




























Kalau ikutkan banyak lagi tau gambar nak letak tapi kan macam melampau pula kan..jenuh ouls nak scroll sampai bawah kan.

Ni ada lagi gambar masa photoshoot dengan produk Premium Beautiful..hope you all enjoy it..












Seronok rupanya photoshoot ni ye..lepas ni Yani update post wedding photoshoot pulak..kira yang next outdoor la.

Pendek kata bila berbiznes baru lah ada peluang nak buat photoshoot ni..so..memang best la kan bizness ni..Uols pun boleh sangat tau..

Jom la join team kami..confirm tak menyesal punya sebab copy paste aje kerjanya..

Yanie 013-2293 422

Hafieez 013-2293 722

FB: Noharyani Hafieez

IG: Yanie_Hafieez